keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Uutisista

Katsoin Kymmenen Uutiset !!!

Jees...mutta rauhoittukaa, rauhoittukaa nyt, hyvät ihmiset !! ....kiitos.

Niin nin siinä näytettiin mm kuinka se Obaman "Neekeripäällikkö" kävi viellä Kommunistisen Hallintokautensa päättäjäisinä saarnaamasa Euroopallekin sitä samaa Saatanan Sontaa !! Jumalauta että kehtaskin perkele !!
Vitun Marxistin muuli.

Nekru sanoi ihan pokkana, iiiiiiiiiiiiihan pokkana, että "juu pysykää Euroopan valkoiset kyykyssä vaan" ja käski tehdä Euroopasta KAIKILLE "avoimen" tai jotain, eli ihan Perus Kommari-Marxisti, sivilisaationtuhoaja, kamaa.
Eli: antakaa neekerten tulla eurooppaan ja tuhota se.Juu kiitti....mut EI kiitti.


No onneksi se on kohta jo poissa, ja menee ehkä takaisin Keniaan, synnyinmaahansa.


-


Sitten oli tätä Sipilä aukoi päätään "Talvivaarassa" kamaa.

Talvivaara on näemmä saanut TAAS sen, jo perinteeksi muodostuneen, SATA ylimääräistä MILJOONAA lisärahoitusta. En tiedä MIHIN vittuun sitä siellä oikein laitetaan ja kylvetään (istutetaanko sitä jotenkin siellä johonkin?), mutta se vaikuttaisi olevan se sanonnan "Kankkulan Kaivo".

Ja uutisissa tänään: lähi-idässä on tapahtunut räjähdys !
Neekerit afrikassa riehuneet ja sytytelleet tulipaloja !
Japanissa kevyt maanjäristys !
Hallitus aikoo nostaa _______veroja / hintoja !
Talvivaara sai sata miljoonaa lisärahoitusta !
Matti Nykänen kännissä !
Jne. ....jnejnejnejnejn......AAAAAAD NAAAUUSEAAAMM !


Ja sama laulu on nyt tuon vitun Länsimetron kanssa. Se saa joka viikko yhden satamiltsii lisää, ja samalla vähintään yhtä monta kiukkuista Espoolaista / Stadilaista mobilisoitua kiljumaan netissä.
MINUA se ei niin kiinnosta eikä koske, mutta kalliiksihan tuo näyttäisi käyvän.

En tiedä onko kyseinen metro jotenkin aidosti ja oikeasti TARPEELLINEN, mutta ....kai se sitten on.
Mutta kuten sanoin, ei se minuun liity joten MINÄ en ole tuohtunut asiasta.
Näyttää ihan khuulilta jutulta.
Ainakin on mustalaisille ja murjaaneille yms, uusi "Steissi" missä norkoilla ja puukotella ja vähän ehkä raiskauksenkin puolta siinä kokeilla ja näin.
Jeeaaashh.

-

Sitten oli tämä että autojen jo nyt PAKOLLISTA (Kommunismia) vakuutusta aiotaan yhä vielä enemmän kiristää ja tehdä vielä väääähän tukalammaksi kuin ennen. Ei jumalauta vittu saatana sentään !

Kaikki nuo "vakuutus"tyypit pitäisi ensinnäkin upottaa suohon tai ampua tai jotain, ja toisekseen ...vittu että KEHTAATTE, taaskin, saatanan "Lainsäätelijät".

Siis ...?... mitä vitun vittua .... MITÄ teillä oikein pyörii siellä päässänne perkeleen lantapäiset juntit !? "Hei ! kiusataan toisiamme ihan VITUSTI, aina ja koko ajan, ja rakennettan SILLÄ metodilla tänne Pohjoinen Menestysvaltio!" ?


KUUUUUIIINNNKA vaikeaa se ON, todella, jättää muut ihmiset rauhaan !?!?
Vitun kytät; teidät tulisi KAIKKI lahdata ! Ampua ! Teloittaa !! Mitä sanaa nyt haluaakin käyttää.

KAIKKI mikä on "Poliittista" tai "Virallista" tai "Valtioon" liittyvää tai sen sellaista, LOPPUISI kuin napista painamalla jos VAIN KYTTIÄ EI OLISI !! Mikään muu ei niin muuttuisi, mutta KAIKKI "Politiikka" vain sammuisi, pysähtyisi, loppuisi. Se olisi kuin heräisi TODELLA todella pahasta ja PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITKÄSTÄ painajaisesta. TUHANSIEN VUOSIEN painajaisesta !
Sitten ihmisapinat hölmistelisivät vähän aikaa ja pelkäisivät (turhaan) PALJON, ja omaa varjoaankin, ja sitten...kaikki vain ikäänkuin alkaisi toimia. Ja he ennenpitkää muodostaisivat ...... ____________________....... arvatkaa mitkä !?!?....jep ! Lain ja Valtion + kytät !! HAhahaa... "koska ilman niitä ei voi olla olemassa".
Koska: ilman niitä tulee TUNNE, että "jokin on nyt viallä / pielessä".

Koska NE VAISTOT   o   VA-NA-HOJA ! Hulluille alistumisvaistot. Ne istuu sitkeässä.
Tosi sitkeässä.

Ja myöskin; jos NAISTEN valta yli simppelien hetskumiesten, kumoutuisi, olisi kyttienkin loppu lähellä. VAIN naaras haluaa "Poliisin" eli "Kaupunkivaltion" mulkkujen, olevan olemassa ylipäätään, kaiketi tasoittaakseen fyysisen voiman tilannetta itsensä ja uroksen välillä. Ja siis hallitakseen KAIKKIA uroksia.

Valitettavasti suurin osa "ihmikunnasta" on JO sekoittanut toisiinsa älykkään ja järkevän ja vapaan yms, elämän ja kytät. Ja moraalin ja "sen mikä oikein on" ja kytät. Ja "lain" ja moraalin ja eettisyyden ja sen mitä saa tai ei saa tehdä, ja sen miten "pitäisi" elää. Tyhmät vaan on sellaisia, eikä ne siitä muuksi muutu.
Nekin voisi kyllä ymmärtää asiat, mutta se sattuu päähän ja se sattuu egoon, myöntää olleensa KOKO elämänsä väärässä, ja puoltaneensa pahuutta ja "Luciferia" ja että myös KAIKKI edeltäneet idiootti-sukupolvet on olleet AINA väärässä.
Myös silloin kun joivat kusta ja polttivat noitia. Tämä on SAMAA KATEGORIAA.

Jukolauta KAUANKO teillä oikein VOI kestää toeta näistä jutuista !?!? Tsiisus vitun kristus sentään !!....No mutta ...nyt minä ajauduin jo melkolailla .... no joo no. Kuuluuhan tämä kyllä tähän aiheeseen, mutta olkoon nyt.

Eli siis Valde aikoo ryöstellä autonomistajia vielä vääääähän enemmän. Siinä siis kaikki. Mutta hei; ehkä ne hynät menee vain Talvivaaraan tai sinne Metroon !?

Joten: miksette vitun idiootit vain KYSY "Kansalta", saatanan paskaläjät, että "haluatteko antaa rahaa, tähän ja tähän?"  ?!?!? Sen luulisi olevan melko helppoa, mutta toki; se kaventaa heteroäijän ja ämmän VALLANTUNNETTA ja se mitätöin koko "heterovaltion" olemassaoloa, jos ja kun ei saakaan komentaa ventovieraita ihmisiä kuin omia lapsiaan.

Joita siis "Poliitikot" katsovat "Kansan" olevan; omia lapsiaan.

Tämä on pitänyt useinkin mainita; mutta tämä lienee YKSI syy kaikkeen loputtomaan holhoamiseen.

Vittu HANKKIKAA perkeleen ääliöt OMIA oikeita LAPSIA !! Älkääkä vittu komennelko muita AIKUISIA !!! FFS !

Ja KYTÄT: pitäkää ne T Y P E R Ä T vitun näppinne KAAAAAUUKANA oikeammista IHMISISTÄ ja MENKÄÄ sinne vitun OIKEAAN SOTAAN mihin vitun ämmät, munattomat, iskän hakkaamat(?), nynnyt oikeasti haluatte !!!!!!

Mitä vastusta näistä aseistautumattomista "Kansalais-idiooteista" on? Jotka on ehdollistettu näkemään teidät YSTÄVINÄ (lol) syntymästään eteenpäin !?!?!? Sehän ON kuin "lasta löisi" ! Sopii siis teille. Vitun taliaivot.
Perkelee Kätyrit. Melko kirjaimellisesti.

Sehän on kuin potkisi käsiraudoissa makaavaa juoppoa. Nou ?
Iiiisii määän !

Mutta nääs SOTA !! SIELLÄ ! Siellä voi saada ITE vähän takaisinpäin !! Siellä vihollisilla ON aseet. Ja niillä on "oikeus" käyttää niitä ! Ja ne KÄYTTÄÄ niitä !
NE    on  Vapaita  Miehiä !         Niin paljon kuin nyt sodassa voi vapaa olla. Mutta luulisin jonkun vitun mujahiddeenin siellä vuorilla, olevan itse asiassa melko vitun vapaa verrattuna esim suomalaiseen perheenisään Volvoineen ja velkoineen.


No... tähän tämä taas meni.
Mutta uutiset.... uutiset uutiset...  minun kävi ihan niitä uutistenlukijoita sääliksi, sillä kun nyt satuin katsomaan tuon, näin kuinka MUUUIINAINEN "instituutio" tuo televisiouutiset todella ON. Minä TIEDÄN että tv-uutisia katsoo lähinnä vain ja ainoastaan VANHUKSET yms, joten lähinnä niille siellä puhutaan.
Tavallaan jopa haikeaa nähdä kuinka Media on todellakin MURSKAANTUNUT ! Me näimme sekä Median Loistonpäivät että sen Tuhon ja mahdollisen kuoleman, elinaikanamme. Kuten olemme nähneet jo niiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon muutakin. (Iroonista kyllä; usein juurikin uutisten kautta ja ansiosta ! hahaaaa).


Olen huomannut tässä kun vanhenee, että sitä alkaa sääliä tai myötätuntea yllättävän paljonkin, noita edeltäneitä, aiempia, vanhempia. Sitä tulee sangen sentimentaaliseksi kaiken suhteen. Kaikella on aikansa, ja kaiken on kuoltava.
"Ihminen on maailmaan lainattu, ei annettu" kuten sanonta sanoo.

Nyt niiden höppänöiden tuo Uutisjuttu, jonka ympärille he ovat aina tavanneet kerääntyä, on sekin väistymässä pois. ....Mitä tästä kaikesta jää ja seuraa ?.... Aika näyttää.


Ei niiiiiiiiiiin kauaa, ja ei ole enää niitä jotka Uutisia on aina katselleet, eikä ole Uutisia. Ja KAIKKI on vain "uutta".
SE on oleva omituista ja yksinäistä !

Sellaista elämä kai on.Nyt tämä valahti ihan omituiseksi ja lähti käsistä. .....

Tsiigasin uutiset ja ...sekalaisia pettymyksiähän sieltä vain tuli.
Ei mitään uutta itärintamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti