lauantai 26. marraskuuta 2016

Koirat Kerrostalossa

Jouduin tuolle myrkylliselle ja tappavalle yhdistelmälle alttiiksi.

Jumalauta vittu saatana, perkele ja JUMALAUTA että se voi vittu ärsyttää ja koetella hermoja !!!
Ai jukolauta että minä sitten vittu VIHAAN koiria ja niiden typeriä vitun omistajia. Ns "koiraihmisiä". Vitun idiootteja ääliöitä. Yhtä typeriä kuin ne vitun rakkinsa.

Vittu sanokaa yksikin asia joka on ärsyttävämpi, paitsi toki "lainlaatijat / poliitikot / kytät" yms, kuin kerrostalossa möykkäävät ja konsertoivat typerät vitun rakit ?!?!

Mä venaan vähän aikaa. Saatte miettiä rauhassa....


........ettekö keksi mitään ?.....jeah. Semmoista se on. Ei OLE juuri mitään sitä rasittavampaa.

Ja jos vieläpä yrität NUKKUA tai jotain, on se vielä kauheampaa.
Mutta hei! ei SE koirain ystäviä kiinnosta ja haittaa, tai tule edes heidän "humanistiseen" pieneen(!) mieleensä ! Eheheiii, kunhan heillä ja heidän typerällä vitun piskillään on kaikki kohdillaan niin eeiii-ou-keeii.

👂💩😠


Ja MITÄ ne VITUN rakinpaskat edes haukkuu ylipäänsä !? .....?...jokaikistä pientäkin ympäristön äänimaailmassa tapahtuvaa muutosta. Ainakin SITÄ. Ja luultavasti ne idiootit haukkuvat myös omaa haukkuaan, ja tykkäävät itse siitä.
Mutta on ällistyttävää, ajattelepa, KUINKA typerä sellaisen olennon täytyy olla, jota ei LAINKAAN itseään haittaa tai rasita tai ärsytä, se typerä ja hyödytön vitun tyhjänhaukkuminen ja kohkaaminen ja kiljahtelu ja TAUOTON ääntely ei-minkään-tähden ! MITEN typerä sitä vittu VOI olla ?!?
Diggaako koirat ITSE kuunnella sitä omaa typerää perkeleen räksymistään ja haukkumistaan ?

Ne haukkuu ohiajavia autoja, paikallaanolevia autoja, ohikulkijoita, varjoja, sitä jos joku vitun IDIOOTTI EREHTYY vetämään vessan, tai käyttää vesihanaa tai avaa jääkaapin tjns. HETI !
Ne vitun aivottomat perkeleen kuolaavat ahneet hyödyttömät IDIOOTIT alkaa sen saman vitun saatanan äläkän.
JUUUUURI kun LUUULIT että "ai luojan kiitos ! ai vittu !...ai VIIIHDOIN; ihana rauha ja tyyneys!" nin ei ! EI !!
Eijeijeijei ! Vittu Ei !! Ne vain latautui uutta iskua varten ! Ne vain odotti että joku tekee jonkin noista yllämainituista virheistä ja antaa täten "syyn" purkautua ja pärähtää haukkuun, koiran keuhkojen kapasiteetin täydeltä. Ja SE. ON. TAUOTONTA. Kuten sanoin. TAUOTONTA ! Kuten "politiikka". Ja aivan yhtä vitun ärsyttävää ja haitallista ja hyödytöntä ja VAIN tiellä.
Mutta: koska apinat on TOTTUNEET siihen, sen POISSSAOLO TUNTUU vain jotenkin "väärältä" ja vaikealta. Joten hei; miksei pistettäisi kaikkien sivullistenkin elämää palasiksi, koska MINULLA on koiran tarve. Koska MINÄÄÄÄ olen typerä vitun pikkupaska, joka ei osaa olla tuntiakaan YKSIN, sekoamatta.


Sitten jos yrität HUUTAA koirille jotakin, esim "turpa kiinni!" tai jotain, ne ehkä vain ärtyy ja haukkuu LISÄÄ. Eikä minimissäänkään YMMÄRRÄ että niiden haukku haluttaisiin saada LOPPUMAAN. Koirahan on niin vitun aivottoman tyhmä ali-ameeban tasoinen olento, että se varmaankin kelaa että "hei!?...joku huudahti! JJEEES MÄÄN, se diggaa ku mä haukun! ooouulrait män! nyt siis vain LISÄTÄÄN intensiteetiä! täältä tulee rakas ystäväni! HAAAUUU..."


Koiranomistajat pitäisi kaikki PIESTÄ.
Koiran pitäminen kerrostalossa jos mikä, tulisi KIELTÄÄ, vaikka sillä teidän idioottien pavomalla "Lain" entiteetillä (joka lienee jotakin todellista ja jossakin) jos ei muulla. Mutta koirilla ja koiraihmisillä ei tulisi olla MITÄÄN, alkeellisintakaan asiaa kerrostaloon tai edes rivitaloon.
Tai absoluuttisesti minimissäänkin; tulisi SEN olla PAKOLLISTA koirille, että jos ne jätetään yksin yhtään pidemmäksi aikaa kuin roskienviemisen ajaksi, tulisi niillä olla päällään se sähköiskun antava panta, joka ESTÄÄ niitä älykääpiöitä vitun "apinoita" mölyämästä. Yksin ollessaan.
Yleensähän tuo kyseinen typerä olentolaji onkin suht hiljaa KUN isäntäväki on siinä paikalla ja sössöttää kuin idiootit sille typerälle vitun vouhkaavalle elukalle. Joka vain tuijottaa ja kuolaa ja odottaa ruokaa ja haisee pahalle. Kuin Pakoloinen™ konsanaan.
" Hei, rakki!  Hauku TÄTÄ !! "


Mainitsen vielä tällaisen kiinnostavahkon yksityiskohdan, että: luen tässä satunnaisesti täällä taustalla, välillä ja laiskasti, uudestaan tuota Eshter Vilarin  toista kirjaa, niistä kahdesta, eli tuota "Moniavioinen Sukupuoli" - ja siinä myös HÄN käsittelee koiraihmisiä. Ja siinä kontekstissa että koiraihmiset näkevät nimenomaan siinä typerässä vitun persereikärakissaan jotain ITSESTÄÄN, ja kyse on siis täten "samaistumissuhteesta".

Sillä SE että joka adoptoi jonkun ihmisapinan tai ottaa lemmikin tjns, ja myös puolisonhakemisessa yms, vaikuttaa teidän älyltänne typistettyjen taipumus ottaa jokin olento "suojatiksi". Protegé.
Joka on yksi kirjan jankutetuimmista sanoista.
Heteromies näkee naaraassaan JOKO "suojatin" TAI "seksikumppanin", mutta tyhmä kun on (kuin Vasemman jalan saapas) hän ei käsitä tätäkään vähää, ja siksi(kin), taas, hämmentyy.

Ja se näyttääkin olevan teidän muiden se Yleistila: hämmennys.

Apinatkin on VÄHEMMÄN hämmentyneitä, ai sii, kuin suurin osa teistä.
Mutta hei; tehän TIEDÄTTE kaikkee ! Ei teillo hätää.

Jatkakaa.

=====>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti