perjantai 25. marraskuuta 2016

Perjantaita Blogini !

Tervehdys Uusi ja Uljas(?) Blogini !

En tiedä meneekö tämä nyt Kapteenin Blogiin vai mihin ?....meneekö tämä edes MIHINKÄÄN blogiiin...mutta koetetaan, huolimatta tästä uudesta ja hämmentävästä ja tyhmästä ja myös melko paskasta blogin ulkonäöstä huolimatta jotakin.


Ilmoitan että; olen edelleen elossa mulkut !! HAHAHAAAAAAA, ja että "something Interesting...Coming Soon!"

Ja samalla huomautan, että tulen palaamaan aiheeseen "Sami Hedberg". Minulla on siitä jo ainakin 2 erinnäistä julkaisematonta juttua, ja nyt olen tsiigannut sen niitä juutuubvideoita, lähinnä siksi että tuubi niitä suositteli, ja olen saanut entistä päättäväisemmin hänet selkeästi kohteekseni.

Mutta odottaessanne näitä eittämättä melko fantastisiakin julkaisujani, käykää toki ottamassa itsellenne oikeanlainen fiilis ja tsiigatkaa Heedbär komediaa tuubista. Sitä sen omaa kanavaa vaikka.
Ja katsokaa niitä kommentteja !! Ei herran perkele sentään. KUINKA helppo teidät oikein on saada nauramaan !?!!!

Ja luultavasti samat vitun idiootit molopäät käy kommentoimassa kaikkialla että Vain Elämää on ihan paska kun siinä ITKETÄÄN. Helposti.
Mutta itse nämä tyypit NAURAVAT ...jopa....Sam Heedbärin komedialle !P.s Nykyään täällä Virallisessa Blogissani saa, näköjään, käyttää niitä / näitä kaikkia merkkejä. Data on kai käynyt nämä tänne vaivihkaa asentamassa, joten Datalle kiitos ja ehkä myös nuhtelu siitä.
Joten koitetaan!

😐🙏🔫       ....wau !


Menkäähän nyt Mustaan Perjantaihin. Neekereitä itsellenne katselemaan ja ehkä tekemään myös ostotarjous. Mutta muista! Että: neekeri on myös ruokittava ! Eikä se pärjää itse, yksin, suomen talvisessa luonnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti