keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Lauri Loven tapaus

http://www.iltalehti.fi/digi/201611152200027632_du.shtml

SIINÄ on taas teille vitun ääliöille, jos tätä luette, "Valtio" pähkinänkuorissa.

Absoluuttinen Pahuus. Tässä maailmassa.

Jumalauta 99 VUOTTA !!!!!?!?!?!?

Ei tuollaista voisi edes KEKSIÄ jos on IHMINEN, mutta jos on typerä ja tunteeton Perkeleestä siinnyt vitun lapamato kyttä tai "lainsäätäjä" tai "poliitikko" tai jokin muu sosiopaattinen kylmä robotti, niin ...mikäs siinä ! "Lakia"han on "rikottu" nääs !
Kyllä se on Hyvä Syy viedä joltain koko laiffi ! Ja hymyillä säälien päälle.
Sitten on nämä vitun käpyaivoiset saatanan kusipäät tuolla kommenteissa ! Ei kiesus vittu mitä ääliöitä. "Rikoksista rangaistaan" ja "vastuu teoistaan.." ja kaikkea muuta Kommaripaskaa.

MIKÄ vitun "vastuu" !?? Onko kytillä tai VALTIOLLA tai niillä vitun LAKIENTEKIJÖILLÄ jokin VASTUU ?!?!?
MISTÄ tuo "vastuu" on KOTOISIN ?!?! .....Jos se on VAIN toisista apinoista, niin mitä vitun VÄLIÄ sillä on !? Ne rikkovat sitä itse ihan KOKO AJAN ja tavan takaa, ja ennenpitkää joka tapauksessa.
JOS MITÄÄN "vastuuta" on OLEMASSAKAAN niin se on yksin sille Juutalais-Kristilliselle Jumalalle, ja ....jos keksitte jonkin muun niin ehkä sitten sille. Mutta ei MILLEKÄÄN muulle.
Ja te tiedätte tämänkin kyllä.

Teidän aivonne on vain solmittu tiukasti umpisolmuun, koko tähänastisen elämän kestäneellä aivopesulla ja tietoisuuden tahallisella ja tahattomalla hämärtämisellä ja vääntelyllä ja kääntelyllä ja muulla demoonisella ehdollistelulla.

Ja "rikos" ...voi Tsiisus vitun idiootti; vittu KISSAKIN voi olla RIKOLLINEN vitun kääpiö !!! Jos KISSA kävelee päin punaista; se on RIKOLLINEN !
TÄSSÄ KAIKKI.

Tätä on "Laki". Seinähullua ja tunteettoman ilkeää ja julmaa psykopaattien valtaa / pahuutta.

Kuten hyvin tiedätte itsekin. Te vain PELKÄÄTTE että jos tuotte tietonne ESIIN "Laki" käy päälle ! SIITÄ hiljaisuus ja kuuliaisuus ja "kunnioitus" sitä demoonista saastaa kohtaan.
MINÄ sen sijaan halveksun ja inhoan ja vihaan sitä kuin kuka tahansa TÄYSpäinen ja ÄLYKÄS, mutta tyhmiä on, kuten tiedetään, TODELLA TODELLA vaikea vapauttaa kahleista joita he kunnioittavat.

TODELLA !


Ja MITÄ on tämä Lauri TEHNYT ?!?!?!?! TOTAALISEN, TÄYSIN, ABSOLUUTTISEN, uhrittoman TEON. Tai anteeksi "rikoksen" tietenkin.
Hän on näppäimistöllään naputellut jotain nörttien koodikieltä ja mennyt tsiigaileen "vaarallisten ihmisten salaisuuksia", joten kyyyllä, kyllä, on täysin tasapainoista ja järkevää ja kohtuulista, Sofrosyneetä parhaimmillaan, sulkea se kuin jokin minkki, häkkiin, sadaksi vuodeksi.
Te ootte kaikki ihan päästänne EI-vialla !! Jatkakaa samaan malliin.


Asiasta toiseen, papukaija on mielenkiintoinen veijari ! HAHahaa, ne on aika siistejä tsiigata esim juutuubissa, kuinka ne luultavasti melko aivottomat idiootit vain toistelee ja toistelee ja toistelee ja mantraa, jotakin mitä ovat kuulleet ja mitä niille on teroitettu ja toistettu ja toistettu ja toistettakoon että "toistettu". Joten... SITÄ ne sitten TOISTELEE, koska "niin se vaan on" !Jep; niin ON toistettu ! NIIN se vaan on.P.s JOS suomella, mikä sitten ikinä onkin "Suomi", olisi YHTÄÄN pippeliä, niin se ("Suomi") VAATISI tuon tyypin tänne ja HETI !
Mitä TIUKIMPAAN äänensävyyn. Muttei "Meistä" siihen ole.

On PALJON helpompi haukkua uhria ja kohkata kiusaajaa, kuin asettua sen typerän paskaläjän TIELLE ja sanoa "Ei!!". MINUSTA on ollut siihen elämässäni, voin melko tyytyväisenä todeta, mutta suurimmasta osasta EI OLE. SIKSI, vain siksi, PAHUUS hallitsee edelleen tätä maailmaa.
Ja myös siksi ettei ns Hyvät USKO että asiantila VOI parantua. Mutta verratkaa vaikka vain tätä aikaa ja vaikka 1700-lukua. Tai lähes mitä vain menneisyyden aika-kautta. Kyllä ne VOI parantua.
Tyhmyyden ja Pahuuden epäpyhä Liittouma ei vain ikävä kyllä VÄISTY Vallastaan ilman väkivaltaista väistämään PAKOTTAMISTA ja kampeamista. Ja miksi ottaa riski ? Ja ehkä uhrata nahkasohvansa ja stereonsa ja pitsat ja kokikset summuut, kun nyt niitä kuitenkin vielä on ja saa ?

Parempi on vain määkiä täällä karsinassa.
Antaa pahojen hallita ! Nehän sitäpaitsi OSAA sen !

AHAHAHaha ha haAHAH Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Te olette yksi vitun mielisairas vitsi; "ihmiskunta" ! Painukaa kaikki vittuun !

Kiitos.P.s 2 Jumala vihaa teitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti