keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Adoptioneekerit ja Zeitgeist

Ajattelin sellaistakin että: KUN tämä nykyaika ja sen zaitgaist menee ohi, NE jotka ovat Monikulttuuri innossa ja kiihkoissaan, ottaneet itselleen neekerin, tai adoptoineet, tulevat luultavasti kokemaan melko karvaan ....kokemuksen.
Sillä silloin heille SAATTAA selvitä se että; he ovat kuin joku joka on aikanaan, Kolmannen Valtakunan aikana esim, hamstrannut itselleen suuren kokoelman hakaristilippuja, ja joka NYT saakin huomata että ne on ei vain käyttökelvottomia, mutta vallan "kiellettyjä" ! Non garata.

He tuntenevat itsensä me-le-ko tyhmiksi, kun huomaavat ettei neekeri ole enää se kaikkein khuulein juttu ja asuste, ja muut on jo toenneet ja heillä on siinä se tuijottava mulkosilmäinen, jatkuvasti paskaltahaisevan näköinen, yleensä ruma, otus. Joka vain...ON, siinä, ja tuijottaa   ....ja ...mitä lie.

Heille jäi ikääkuin Musta Pekka käteen !
HAHahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Miltei säälix käy.
Jopa sitä nekrua herran tähden !


Mutta juuri SELLAISIA suurin osa ihmisistä ON. Ne ei vain kertakaikkiaan NÄE sen kauemmaksi näissä asioissa, vaikka sitten näkisivät joissakin muissa asioissa.

Mutta tällaiset massahypnoosit ja joukkopsykoosit; ne tehoaa teihin muihin pelottavan hyvin ja helposti ja TOTAALISESTI.

Ihan KAIKKEEN ei KANNATA "heittäytyä" ! Musiikki-esitykseen kyllä, mutta neekerin adoptoimiseen.....luultavasti EI.
Ne jotka ottavat neekerin tai jokin eksoottisen eläimen, luulevat kai että asiat todellisuudessa ovat kuin asiat musiikkivideoissa ja elokuvissa. Mutta se on "korostettua" ja muunneltua "todellisuutta" vitun idiootti !

Ei autopesulassakaan autoasi, joka siis olisi jokin Lamborghini, pese TISSEILLÄÄN helvetin imbesilli, mitkään vitun alastomat bimbot. Vaan pelkät isot harjakset.

SELLAISTA on elämä.
Ikävä kyllä.

MIELIKUVAT, ne on siis jotain mihin te jäätte usein kiinni.
En ole toki siihen täysin syytön itsekään, mutta minä tiedän jopa ollessani väärässä tai tyhmä, että; olen väärässä tai tyhmä !
Ja koetan olla olematta.

Sitäpaitsi minulla on IHAN ERI haaveita kuin teillä !! Minä EN esim haaveile omasta nekrusta ! ELLEI kyse ole MULATISTA jolta saisi HALVALLA ja LAADUKKAITA, käteenvetoja tjns.

SITÄ minä SAATTAISIN uskaltautua kokeilemaan, muttei tulisi mieleenikään mennä ja jumalauta OTTAA ITSELLENI PERKELE OMAA NEKRUA !! Ei herran perkele teidän ..kanss.. ..MISTÄ  TE SAATANA SAATTE NÄITÄ ASIOITA PÄÄHÄNNE ?!?! Perkele.

Siis kertaan vielä että; käsitättehän te että NEEKERIT on se, lähes eksklusiivisesti, joka aiheuttaa maailman väestönpaisumisen?  Ja että niitä on Afrikka TÄYNNÄ !! Ja moni muukin paikka, johon ne ei kuuluisi. Yhtään.
Niitä on siis kohta koko maailma mustanaan. Kirjaimellisesti.

No mutta tässä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti