sunnuntai 13. marraskuuta 2016

3 Miljoonaa Mehikaania ULOS !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201611130181334_ul.shtml

Ei jumalauta, vittu, ei o totta. Mahtavaa !....hei ?...ei saatana ...toi äijähän on ihan puhdasta kultaa, puhdasta "voittoa" ool t wei !!

Jumalauta se ei peru MITÄÄN, vaan ihan oikein; käy kahta kauheammin päälle ! Se AINUT kieli mikä näihin vitun Saatanan Simpansseihin tehoaa ja tekee vaikutuksen vaikka sen itse Virallisesti kieltävätkin. Ja aivan eritoten Vasureihin.

TRUMP aikoo siis heittää, niska-perse otteella, ulos ainakin noin 3 miljoonaa Mehikon paskamurjaania jotka on Amerikkaan onnistuneet, saatanan mutaliejupaskat, jotenkin salakavalasti ryömimään ja jäämään kuin jokin paskaläntti seinään.
Mutta ei hätää; Trump raaputtaa kaiken senkin silsan kyllä pois !!
Ai vittu kun I.H.A.N.A.A !!! Ihaaanaaaa.

Kyllä nyt Amerikaan Tzonilla kelpaa ! (Johnny)Samaten: se muuri on edelleen tulossa. Vaikka siinä nyt ollaan silmät KUUUUIIINNKA pyöreinä tahansa, vitun läskipäät ja ääliöt ja muut Lauman mukana laiduntavat hevosenaivot paskaruutat nautaeläimet.

Luulisi sen olevan melko vitun HUIPPU juttu kaikkien kannalta, ja myös melko vitun yhdentekevää rutiinia; sillä sikäli kun on "Valtio" tai "Kansallisvaltio", on sillä on ja myös oltava, rajat. Ja mitä ideaa niissä on jos niistä voi siltikin vain tsuuppailla halutessaa yli, ihan muina vitun hippeinä ? Ja ilmoittaa että "mä budjaan nyt täällä".

Sama kai se on onko siinä piikkilanka-aitaa tjms, tai sitten ihan kunnon muuri !?
Se on samalla nähkää HENKINEN muuri, ja SE auttaa mm keskittymään.

Paitsi ehkä levottomia, sinne-tänne sinkoilevia heikkopäisiä idioottivasureita, jotka pitäisi vyöttää kiinni tuoliinsa jottei ne sähläisi koko vitun ajan, ihan koulun tunnilla tai missä vain, koska vain.
Tyhmät on lähes poikkeuksetta todella levottomia.

Tosin meillä äärimmäisen älykkäilläkin ON kyllä keskittymisvaikeuksia, mutta ne on erilaisia ja ne ei yleensä HAITTAA MUITA. Siinä on vissi ero !

Mutta kuitenkin, hieno juttu tuo Trump. Ja vähintäänkin TODELLA MIELENKIINTOINEN !!!

ENSIMMÄINEN "Poliitikko" tai presidentti joka ihan OIKEASTI kiinnostaa MINUA !!!
Tämähän on oikeasti melko ihastuttavaa alkaa seurta mitä tässä oikein käy ! Nyt sinne pääsi nimittäin livahtamaan sellainen kaiffari että POLIITIKOILLA on ehkä syytäkin puntti putista.

Trump on niiden kaikkien VASTANAPA; itse oikeita töitä tehnyt, itse itsensä MILJARDÖÖRIKSI nostanut, EI-Poliitikkotaustainen äijä, jota kiinnostaa myös pillu enemmän kuin toisten Vapaamuurari"veljien" kulli, ja jolla on lapsia, PALJON lapsia, vaimo yms eli EI elä "Politiikalle" ja josta Kansa TYKKÄÄ !! Kai ihan OIKEASTI !

JA Trump on myös fyysisesti tarpeeksi ISOkokoinen. Kaikki tuo on se simppeli syy miksi se siellä nyt tulee keikkumaan. Ja TIETENKIN siis se että se on MILJARDÖÖRI; sen ei tarvitse sietää alkeellisten vasurin-niljakkeiden ja "oikeusoppineiden" eli Marxistien eli Saatananpalvojien ja asennevammaisten mielisairaiden kusipäiden moukkamaisuutta ja yninää ja MÄÄRÄILYÄ ja komentelua ja päänaukomista yms, se voi sanoa TOTUUDEN !!!

Ei ihme että valheilla ja manipuloinnilla ja silkalla Pahuuden Hengellä, toisten rahoilla elävät, ammattiloiset on kauhuissaan !! Äijähän pian vääntää heitäkin vähän suorempaan !!

Vaikkakaan se ei ole edes MAHDOLLISTA. Sillä; mikä on vääräksi syntynyt, ei sitä ihminen voi suoristaa. Raamatun sitaattia hieman muokatakseni.
Tosin joku kiihkovasuri ultra-vittupäähän KIIIIIISSSTÄISI tuon HETI ja kiihkoisena !! Hänen TÄYTYY, koska hänen maailmankuvansa RIIPPUU asioiden todellisen laidan KIISTÄMISESTÄ. Ihan kuten jutkujenkin ja itsensä heidän faijansa eli Luciferin.

Jos on ruma niin...miksei vain KIISTÄÄ se ? Kiistää olevansa ruma !? Sillähän se.....ratkeaa !


(NÄIN ne imbesillit ihan OIKEASTI "ajattelee" !!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti