keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Lisää Possesta...

Olen katsellut noita Possen jaksoja, ja huomasin että siellä on käynyt mm myös Bjuurströmmin Markokin tiuskimassa aikanaan Trumpia vastaan. En tiedä MIKSI, mutta luultavasti koska sitä kanalauma juuri sillähetkellä on tehnyt ja pitänyt tärkeänä ja järkevänä ja viisaanakin, mutta myös tarpeellisena.

Siellä oli myös sellainen ihan totaalisen ihastuttava nykynuori pieni tyttö, näyttelijä, Eedit Patrakka sen nimi taisi olla. Varsin erikoinen ja hieno nimi. Juuri äsken loppuneessa Akun matkaohjelmassakin oli lopputeksteissä joku "Patrakka". Eli niitä on Stadissa enemmänkin. Kuin yksi.
Eli siis ainakin kaksi !

Mutta se oli söötti näyttelijätär, ja yllättävän skarppi 11.veeksi.

Siinä oli myös se mikä on ilmeisesti Sannin lepakkokaveri, eli se joku Eveliina. Joka on jostain syystä kuuluisa. Kai sekin on jokin laulaja-lauluntekijä-näyttelijämalli-hajuvesi asiantuntija juutuubissa tai jotain. Nätti se on kyllä, mutten tiedä MIKÄ se on sinänsä. Mutta on se kuuluisa kyllä. Kai.

Sitten siinä oli nyt se sitten, vihdoin, se sellainen jokin kohuttu nykyläski. Se millä on ne kelta-lime-vihreät hiukset ja joku on nyt olevinaan joku vitun uusi ja tuleva superlupaus musiikin saralla, kuten "Pate" on lätkän puolella. Eli se "Alma".

Se siis on, niille jotka eivät vieläkään tiedä mikä tämä kohkattu "ilmiö" on, niin nin se on sellainen pullukka tai "ihan sika läski" - tavallinen suomalainen teinityttö jolla vaan on vähän räikeemmät hiukset kuin monilla muilla teinitytöillä. SIITÄ on kyse. Eli luultavasti hiusväristä on kyse.

Se on MYÖS, kuten niin VALITETTAVAN moni nykyvalkoinen, oppinut neekeriräppärien typerät vitun kehariliikkeet, katseltuaan koko pienen ikänsä musavideoita telkasta, ja se on myös tarkkaan kuunnellut niiden neekerittärien ähinää ja kiljahduksia, sillä SE on se mistä siinä kai kohkataan; se HÖNKII mikrofooniin kuin ihan Aito Amerikkalainen Tonninpainoinen Neekeriämmä.
Se osaa nykiä ja venkoilla ja hytkyä ja säpsähdellä, painostaan huolimatta, siinä lavalla melko samoin kuin ne itse neekeritkin, ja myös matkia niiden luontaisia äännähdyksiäkin melko uskottavasti.
Mutta jos ei muuta niin SITÄ minä kysyisin, että: minkä helvetin takia Suuressa Maailmassa innostuttaisiin kuuntelemaan jotain lihavaa pihisevää suomityttöä / ämmää / whateva, joka kuullostaa samantyyppiseltä kuin ne OIKEAT NEEKERIT jotka ....junou.... TODELLA KUULLOSTAA siltä !?!

Eikö se ole kuin korvaisi aidon kokiksen jollain vitun halvalla hevonpaskakolalla, Lidlistä tai "Laitilalta" tai jotain ?


MINUN tekee ihan pahaa katsella kuinka nuo nykyiset valkeat lapset, epätoivoisena ja tyhmänä, sätkii ja henkäilee ja kiljahtelee "oujee", kuin jokin letkeän kumimainen Oikea Neekeri. Ne on kuin jotkut typerykset jotka....eivät vain "tiedä sen paremmin". Kuin jotkin höynät jotka käytöksellään ikäänkuin pyytävät aupua. "Hei auta mua! mä oon TYHMÄ !! ja loukussa!! pliis help !"


No mut; miksä teet noi !?!

"No....näin mä vaan teen...junou ..?.."Se on tottavie mielenkiintoista nähdä nyt kun ei ITSE ole enää niin nuori, miten tuo kaikki mitä nuorena näkee ja kuulee, vaikuttaa itseen ja omaan käytökseen yms.
Onneksi minusta ei sentään tullut räppäriä ! On tässä sentään SE.

Siellä ne nyt huitoo, koska niin ne on nähneet MTV:llä niggojensakin tekevän.

"Mitä isot edellä, sitä pienet perässä".


Olen vähän jopa yllättynyt ja miltei pettynyt, ettei ne ainakaan vielä kutsu toisiaan "niggoiksi".

Jos sekin vielä toteutuu, olen ihan VARMA, ihan-tasan-varma, että jonain päivänä saamme kuulla esim Mäkin kassalla "eij-jou-wassap-mai-niga!?" tai "mään". Eikä se ole millääntavalla itsetietoista ja/tai sarkastista !!!!!


-

No kuitenkin.
Posse.

Siinä on ihan hienoja niitä Stunttejakin, vaikka näyttäisivät lähes kaikki olevan samalta sorakuopalta / joltain tehdas-alueen hiekka-kasalta. Mutta mikäs siinä, onhan se fotogeeninen ja hieno paikka. Ja hyvä tuollaisiin. Mutta ne temput vain on vähän itseääntoistavia.
Ja miksi ne on kaikki KESÄISIÄ temppuja ?! Eikö TALVIkin kannattaisi hyödyntää, ja lumi ja jää ? Ja jääVESI.


Se on vähän tyhmä juttu mielestäni se "sätkyukko - akka" juttu.
Minä en diggaa ihmisten höynäyttämisestä sillätavoin, olen siihen AAAIIIVAN liian altruistinen. Vaikka tekeehän sitä Japsitkin, mutta....emmä tiä. MÄ en taida digata.
Ainoa hyvä puoli on se että siinä sentään näytetään se kun niille "uhreille" sentään SELITETÄÄN TILANNE. SE on jo PALJON.

Sitäpaitsi ne jutut siinä on harvoin mitään kovin hyviä tai kekseliäitä. Ne on sitä odotettavaa lapsellista pyllynreikä ja fakjuu osastoa.
"Hei!?..hei kuuluuko?..nonii...me kyykkyyn siitä! noi..hyvä ja nouse nyt ylös! ok ja....ja...ja sano sille että ´hey fuck you sir!´ok?"

HAHAHA HA HAHAHAHAaaaaa....
"Noni...ja nyt nin....kouri sitä munista ja pieraise ! ..hAHAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAaaaaaaa.....ja me taas kyykkyyn ! HAHaha... ja lähe yht´äkkiä vetääs siältä! ÄHÄHÄHÄHÄ...noin...ja .....sano et ´haistakaa vittu; mulla seisoo!´"
Josta seuraa naurunremakka...........kaiketi. Siellä jossain.

Minua INHOTTAA syvästi se että joku turisti muodostaa TUON perusteella käsityksen ja kuvan suomalaisista. Tällanen mä vaan oon !
Minä nähkää tiedän melko hyvin, melko "diipillä" tasolla, miten ihmisapinat toimii ja myös miten ne "ajattelee" ja minä en voi SIETÄÄ valheellisia käsityksiä jotka jäävät voimaan, kun niiden oikaisu ei vaatisi käytännössäkatsoen juuri MITÄÄN.

Ja JOS haluaisi oikeasti HYVÄN version tuostakin roinasta, niin ehkä sen voisi tehdä vähän "roisimmin". Ja mennä esim johonkin vitun musulmaanien moskeijaan ja alkaa SIELLÄ tehdä kaikkea tyhmää ja outoa.
Pyyhkimään vaikkapa koraanin kurjila sivuilla persettään ! ÄHÄHÄHÄHÄHÄÄ...tai jotain.
No ehkei tuo niin viihdyttävää olisi, en tiedä.

Tai ehkä jos se menisi näin: "no nin..ooksä paikalla?........hyvä.. ja nyt, Elina, sun tehtävänäs on .että...........mee siihen ihan sen imaamin viereen...just noin, hyvä, siihen ihan sen lauman keskelle.ja kun mä sanon NYT, niin painat sitä nappia kädessäsi ja RÄJÄHDÄT!".

-

Pirkkapekan IKÄ alkaa näkyä mm siinä, että se pysyy hädintuskin koko kupletin juonessa mukana, ja on muutenkin ehkä vähän "hitaalla", mutta SIINÄ että sen täytyy kooooko vitun ajan *kröh kröh* yskähdellä ja "avata kurkkuaan" niinsanotusti. Vanhat äijät on sellaisia. Ja röyhtäileviä. Helvetin vitun saastaiset SIAT !

Ja onhan se vähän ...outoa että vaaaaanha vanha mies, pukeutuu kuten nykyteini.
MUTTA. Siinä on sekin, että se ON, suomessa erityisesti, ihastuttavan uutta ja raikasta ja EI-totista ja rentoa ja kaikkea. Eli .....kai se on ihan jees. Kunhan ei nyt iiiiihan vekruksi vedä, ja liiiiiiiian teiniksi.

-

Siellä kävi Anssi Kelakin vetämässä yhden biisin, Darth Veiderin kanssa tai kera. Se olikin aika hyvä biisi ja "hieno veto".
Anssi on tehnyt itsestään hienon uudenlaisen "hahmon", oman stailinsa kera. Ei sitä voi moittiakkaan.


Sittenhän siellä kävi joku nykynuori teinipoika, jota oli toivottukin. Ja voin REHELLISESTI sanoa; etten tiedä VIELÄKÄÄN - KUKA VITTU SE OIKEIN OLI tai ON ?!?!?
Ja MIKSI se pääsi saatana telkkaan !? PPP:n kanssa.
KUKA tai MIKÄ se mulkku oikein on ?. ..............onko se keksinyt antigravitaation tai kylmäfuusion tai jotain ?..Vaaiiii??!!....onko se vaan joku ääliö joka aukoo päätään juutuubissa ja/tai räppää ?........emmä saatana..............emmä halua edes tietää.Mutta itse ohjelma kuitenkin on ihan hyvä. Jopa välistä ihan TODELLA hyvä. Vaikka sangen "puutunutta läppää"hän se ON, mutta eipä sitä mitään muutakaan SUOMALAISTA ja HYVÄÄ tietääkseni ole / tule.
Vain Elämää ja Posse, siinä suomen TV:n paras anti tällä uudella uljaalla ajalla.

Toivotaan että molempien ensikaudet on vielä parempia kuin aiemmat.
Ihan jo siksi että; ne on KOTIMAISIA ! Täysin. Ja silti ihan oikeasti ihan vitun hyviä, KUN ovat hyviä.

Pitkästä aikaa muistan ja koen, millaista on kun on jotain mitä suomalaiset katsoo yhdessä ja tekee toisilleen ja mihin voi samaistua. Joka on "meiltä meille". Ihan suomessa ja suomesta JA voi silti sisältää nekrun tai 2, muttei ne ole SE JUTTU tai mikään kiintopiste vaan kuriositeettina mukana. Eikä niistä tehdä numeroa mihinkään suuntaan !  Ai miin....fakjeah !! TERVETTÄ !! Pitkästä aikaa.

Ja noiden tyyppien kemiat kohtaa melko hyvin, ja Viivi on nätti katsella ja ...jeah, modernia ja suomalaista. On se edes JOTAIN.

Jotakin !
Se on sentään jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti