tiistai 29. marraskuuta 2016

EU-sianpaskojen Superpalkka

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201611292200033550_ul.shtml

Ei vittu voi olla todellista ?!?! Ei vittu ei....................ei.

KUINKA härski ja saatanallinen ja häpeämätön ja itsekäs ja alhainen ja ahne ja ahnas pikkupaska ja sikaporsas sitä VOI olla !??!
Jumalauta : VITTU MITÄ PASKAA !


Vittu mitä totaalisia saatanan rottia. Kurjiaakin kurjempia saatanan paskatahroja.

Tuokin saatanan paskanaamainen mielipuoli, vitun hyödytön ja taidoton idiootti, tuo vitun Junkkerin rotanpaska saatana kehtaa ottaa 10 000€ LISÄÄ hynää !! Ja vittu vielä takautuvasti ! Ei saatana hei....ei VOI !!! Olla totta. Ei VOI.
Ei maailma VOI, olla tällainen.

Ei se vaan voi.

55-tuhatta virkamulkkua loista. ViiskytviisTUHATTA virkaloista ja rottaa.

Saavat LISÄÄ RAHAA siitä että ottautuivat komentelemaan ihmisiä, ympäri Eurooppaa, ja kiusaamaan näitä ja hankaloittamaan näiden elämää lähes loputtomiin. LISÄÄ RAHAA siitä että kuuluu kiristävään ja toisia olentoja huonommin kuin sadistinen eläintenkiduttaja, kohtelevaan laumaan rikollisia varkaan ja komentelijan ja vangitsijan paskoja. Hyödyttömimpiä kaikista hyödyttömistä syöjistä. Ja NÄMÄ tyypit KEHTAAVAT vittu vielä valittaa TYÖTTÖMISTÄ ja syytellä saatanan perseenlävet työttömiä..............ei hevosen vittu..............KUINKA alhaista elämä oikein VOI OLLA ?!

Alhaisuudesta ja pahuudesta näemmä PALKITAAN. Ihan aina, ja erehtymättä.
Vitun typerät perkeleen muulit.

Haistakaa vittu paska.

Tuo vitun Junkkerin paskanilkki, joka ei ole muuten ikinä tehnyt käsittääkseni MITÄÄN varsinaista työtä(!!), pitäisi yksinkertaisesti sitoa ydinohjukseen ja ampua kohti stratosfääriä, no questions asked.

Siinä on nykyajan Stalinin persläpi ! Juncker.


-

Jean-Claude Juncker is the modern Stalin. you heard it here first !
Except Stalin wasn´t QUITE so fucking annoying, and annoyingly fucking ugly.

-

Oksettavin äijä sittemmin......en enää edes tiedä minkä. Pol Potin ? Tai minkä vain muun "humanistisen" vitun Vasemmiston oksennusläntin perseenreiän paskarotan. Vitun kusimulkku.

Vittu mikä supermulkku-paska !


Ahahahiiiii !! Jaaha, ja katsos vain kuka muukin se siellä keikkuu ! Ettei vain olisi Wanha Kunnon Käteinen !
Raapimassa typerää perkeleen päätään kuin se vitun apina mikä onkin. Ja HÄVYTÖN, apina.
Viidakon apinoidenkin ahmattimaisella ahneudella on sentään JOTKIN säädylliset rajat, mutta ei tällä Käteisen kultapojulla, mussukalla, paskanaamalla ! Eheeeii !!

29-donaa on Jykän mielestä ihan oikein ja jees ja siistii ja ansaittua, siitä että istuu jossain vitun Belgiassa, omiaan karussa -joita on työntänyt katujyrän alle senkun kehtaa- ja määräilemässä saatanan paskamuuli sieltä käsin vieraiden olentojen elämää. Kuin ne apinat mitä nämä idiootit OVAT, nämä teidän muiden ilmeisesti Suuresti KUNNIOITTAMAT(!?), "poliitikot" eli itse itsensä Jumaliksi ylistäneet aivokääpiöt idiootit Vapaamuurarit. Joilla ei ole mitään käytännön hyötyä tarjota kenellekään, koskaan, missään - joten miksei vain "Hallita" ?!?!
Eli puuttua kaikkeen ja elehtiä suuresti, ja luoda vaikutusta siitä että kaikkeen puuttuminen jotenkin "kuuluu" heille, ja kiusata ja pelotella näitä yksinkertaisia lampaankaltaisia "ihmisiä" ja viedä heidän rahansa ja maansa ja ELÄMÄNSÄ ja sielunsa ja kaikkensa, ja vapaus totta vitussa !

Vittu; voiko tuon SELKEÄMMIN ja ENEMPÄÄ ja TOTAALISEMMIN, enää olla ns "Rikollinen", kuin mitä tämä KOKO EU-paskasakki ON ?!?!HERÄTKÄÄ jo Tavalliset Ihmiset kiitos. Ja MYÖNTÄKÄÄ asiat.
Tsiigataan mitä siitä SEURAA. Mutta kokeilkaa edes ?!Ja täytyy se vielä erikseen nostaa esiin, että huomannette nyt jo tyhmimmätkin kai, viimein, mikä on MYÖS EU:n "se juttu" ?!?! Eli se on se SAMA KUIN AINA; eli yksinkertaisesti raha ja valta.
Nämä kaksi simppeliä asiaa jotka vetoavat LOPUTTOMIIN, yksinkertaisiin apinamiehiin ja myös apina-naaraisiin.


Kyse ei siis ole mistään vitun "Rauhanprojektista™" vitun tyhmät höynäytettävät dildot, vaan yksinkertaisemmin "Suuresta Puhalluksesta" ja/tai suuresta suuresta, pöhöttyneen suuresta, ryöstelystä ja vieraiden määräilystä ja komentelusta ja häiriköinnistä ja NÖYRYYTTÄMISESTÄ ja toisten ihmisten rahojen ahneesta anastuksesta ja uhrien syyttelystä, eli ihan sama paska kuin mikä jokainen "Valtio"kin on, mutta vain suurempana versiona. Ja siksi ehkä vielä väääääääähnä hävyttömämmin.

Rikollisten ahneutta ja TOTAALISTA HÄVYTTÖMYYTTÄ on vaikea ihan OIKEAN IHMISEN käsittää !!
MINÄ esim, en kertakaikkiaan KEHTAISI edes ajatella, ottavani tuollaista summaa rahaa vastaan, siitä että toimin Virallisena Rikollisena. Ei.
Tekisin miltei mieluummin seppukun tai ampuisin itseni.

Mutta valitettavasti tuolaisia vitun Perkeleen huoria on maailma EDELLEENKIN väärällään, eikä sille mitään loppua näy. Ahneus se on mikä kannattaa.
Ja alhainen vitun pahuus.

-

Ja jos muuten ihmettelette miksei mihinkään ole oikein enää rahaa ja mihin se raha häviää ....niin................. täytyykö se vielä erikseen mainita ?
Ja sitten on nämä Gukken kaltaiset vitun puliveivaus-huijaus-silmiinkusemiset yms, siihen sekaan.

Rikolliset hallitsevat maailmaa yhä edelleen. Ja Te Muut ette näy EDELLEENKÄÄN olevan kovinkaan kiinnostuneita SODASTA HEITÄ VASTAAN !
Vitun laiskat paskamuulit. Vaan jumalauta mitä vielä! MENETTE JA SAATANA   KUNNIOITATTE  !!! NÄIDEN PASKAJÄTKIEN "maailmanjärjestystä" !!?!?
Hei: herätkää nyt jo vittu sentään ja haistakaa hapate !

-

Vittu että rupes etoon taas tuokin vitun perseestä esiin työntynyt paskaläjä / jengi.
Vittu joku oikeasti HYÖDYLLINEN tyyppi esim siivoaa vittu näiden perkeleen simpanssien jälkiä, eli siis siivooja, ja pesee jotain vitun helvetin vessojakin yms, ja saa siitä jotain taskurahoja ja itselleen huonon kunnon ja vittuuntuneen mielen, niin nämä vitun hyödyttömät perkeleen loiset ja perslävet menee ja vittu ahnehtii vain LISÄÄ ?.....sensijaan että esim antaisivat ihan TÄYSIN, tuon kk palkkansa jollekin satunnaiselle siivoojalle ja vitunmoisten anteeksipyyntöjen kera.
Kuten joku KUNNIANTUNTOINEN tekisi. Mutta meillehän nauraa kaikki. Sou....jea.....ei tule tapahtumaan ihan äkkiä. Paitsi toki leffoissa ja julkisissa puheissa yms.

Täällä eletään edelleen kivikautta, ja JOS Vasurit saavat TAAS sen tyhmän ja rautaisen Tahtonsa läpi, elämme piakkoin jo taas myöhäistä liitukautta. Paitsi toki Vasurien "eliitti",  joka elää koreasti ja komentelee kaikkia Syntisiä ympärillään / allaan.


AIVAN     -     USKOMATONTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti