torstai 1. joulukuuta 2016

Gukke nurin !

Aploodeja !  😤🙆


Hyvä hyvä hyvä. Oikein hyvä.

Nyt tuli KERRANKIN jotain järkevää ja maltillista ja LOKAALISTI AJATTELEVAA ! Mahtavaa !! HAHA, ja kusinen rätti Kansainvälisten Juutalaisten naamoille !
AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH AHahahahah AHAHAhahaAa aAHAH AHAAAAAAheheh ehhHähähähähäääääääääääääää.
...äääääääääääääääääähääääääääääääääääääääääää ääähähähää ähäääää.


Aivan vitun ihanaa ja totaalinen HELPOTUS !!
Nyt jos voivat lakata "hienostopiirit" vain mankumasta tuostakin iänikuisesta vitun typerästä tyhjänpäiväisyydestään niin a vitun vot.

Ja mitä tontille nyt pitäisi tulla ?!
Miten olisi vaikka vain; joko hienoja kämppiä ? Tai muutama ravintola joissa jollakin on jopa VARAA syödä ! Vaikka vain Scanburger ? Tai sitten herran tähden; UUSI TERMINAALI SILJALLE !?!?!?!?!?

Se vanha on jo melko vitun VANHA ja luotaantyöntävä kolhoosi. Tylsä ja ankea ja mitätön ja valju ja pilaa sitä maisemaa. Tai ei ainakaan milläänlailla parannakaan sitä.

Tai totisesti, jonkinlainen Muumeihinliittyvä juttu. Tai jotain muuta. Käyttäkäähän vähän päätänne, jos siellä hölskyy muuta kuin kusta. Vai pitääkö siihen jotain tulla ylipäätään ?!
Minulla on pari hyvääkin ideaa mutten paljasta niitä kyllä nyt ja tässä.

Toisaalta jos ajattelette asiaa NIIN että, kun sieltä mereltä joku saapuu suomeen ensikertaa, joku turistilauma, niin mitä ne näkevät ensimmäisenä suomesta? Minkälaisen kuvan ne saa suomesta, ja siitä MIKÄ / MITÄ täällä pidetään merkittävänä ja tärkeänä ja kyseisen tontin arvoisena ja väärtinä, niin SIINÄ TAPAUKSESSA siihen pitäisi kai, eittämättä, pystyttää Poliisilaitos ja/tai Lainsäätäjien Neuvoston Loosi tai jokin Julkisten Ankeuttajien Virasto.
Tiedätte tämän itsekin.

Tai ehkä jokin Feminismin Linnake. Siis ihan OIKEA linnake. Linna.

Tai jalkapuu Toisinajattelijoille™ !? Tai "Rasisteille™" kai lähinnä ?

Tai VAAAAAAALLLTAVA Sipilän (paska)pää. Sellainen iso patsas tai mitä ne nyt on, ne GIGANTTISET PÄÄT kuten rushmorevuorella yms.

Mutta hyvä näin !
Voisin miltei sano "kiitos!"


Miltei voisin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti