tiistai 1. marraskuuta 2016

Ritva Vittupään Tyhmä Älähdys

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016102822530219_vi.shtml

AINA, jumalauta AINA, kun sitä luulee hetkeäkään että "....ehkä kaikki typerykset on vihdoinkin tajunneet häpeissään vetäytyä johonkin lantakasaan, sillanalle, ja pois silmistä iäksi?!.." niin bäng !
Joku vitun kääpiö tulee ja vetää koko homman viiiiieelä ainakin kerran överiksi !!

Ei jukolauta saatana ! Ei vittu tätä tyhmyyden ylistystä ja naisten imbesillimäistä riuhtomista kestä enää kertakaikkiaan kertaakaan !!

KATTOKAA NY PERKELE SENTÄÄN vitun käpyaivot perkele !!


Näyttelijä Ritva Sorvali kypsyi rasismiin™: järjestää solidaarisuuskonsertin - "Kääntyi ämpäri nurin"kypsyin tässä samassa ja HETI, tähän typerään mulkkuun. Josta kuulin ensikertaa, ja ensivaikutelma on..... "ei hyvä".

Aloitetaan tästä: MIKÄ vitun "ulkomaalaisviha" ?!?!!?!?
MIKSI, vitun Sorvalin kyrvätär, MINUN pitäisi TYKÄTÄ jostain mistä en tykkää !?1? Haluaisitko kenties PAKOTTAA minut tykkäämään myös esim piimästä !? Vai saatko mitään vitun hepulia ja kohtausta piimänvastaisuudesta !?

Vitun tyhmä ruma ämmä !

...Tsiisus !! ^  MIKÄ vittu TUO ON ?!?!Näyttelijä Ritva Sorvali organisoi Huominen ilman pelkoa(?) -solidaarisuuskonsertin.
Kansallisteatterissa 20. marraskuuta pidettävässä hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyy liuta kulttuurivaikuttajia. (KulttuuriMarxistisia liejurottia siis, suom.huom.)
Konsertin tuotto kanavoituu SPR:n kautta vastaanottokeskuksissa vapaaehtoistyötä tekevien toimintaan.Eli tämäkin vitun läskipäinen silmiään, eittämättä, hämmästyneenä ja PÖLLÄMYSTYNEENÄ, kuulkaa(!!), räpyttelevä vitun linnunaivo on ottanut raivarit SIITÄ että joku vitun YHDENTEKEVÄ Stadilainen hamppari delas, ja jolla ei liene MITÄÄN vitun tekemistä minkään vitun, uuuuh peloittavan, uusnatsityypin potkun kanssa. Ja vaikka olisikin täysin ja 100%sesti nin mitä vittua sitten !?!?
MITEN SE VERTAUTUU mitenkään, neekerien ja muiden tihulaismurjaanien loputtomiin pahoihin tekoihin alias "rikoksiin" yms ?!?! Ja yleisen pahennuksen yms herättämiseen !?!?

Vittu että nainen voi. OLLA.  TY-HY-MÄ !!!

Ja tässä tämä vitun pallivahanaamainen vitun läskipääleidi oikein tuuuuuuuuuuuuulettaa typeryyttään, ja KUUUUUNNOLLA ! Oikein kuuuuuuunnolla ! Häpeättä !!
Miehet on nähkää lähes karanneet nykymaailmassa naisen kontrollista, joten MIKÄ vain tekosyy kelpaa, jotta tuo könsikäs saadaan piiskattua takaisin ruotuun.
Mutta naiset; te olette EREHTYNEET VALATAVASTI, kuten "poliitikotkin", LUULLESSANNE että tämä henki menisi kiltisti takaisin pulloon, ehkä käsi nyrkissä mutta kuitenkin. Sammakot jotka ovat nähneet meren, eivät enää mene takaisin kaivonpohjalle. Thät´s fo fakin shöö !Tapahtuma oli monelle liikaa. Lopullinen rajanylitys päätään nostaneessa ulkomaalaisvihassa.

Tä ?
..........mikä vitun "ulkomaalaisviha" ?! Ja mitä sitten vaikka se olisikin nousemassa !? Kiittäkää vittu luojaa jos näin on !
Minä kiitän !

Vitun ymmärtämättömät MarxistiVasuri idiootit. Vitun typerät perkeleen "pinnalliset ajattelijat" kuten DissectLeft blogissa hyvin sanottiin. Mutta se on vielä todella kiltti ja nätti kuvaus teistä.
Todella todella suopea. TODELLA.

Siellä myös oli tässä taannoin muutamia uusia hyviä juttuja, ja yhdestä tarttui se yksinkertainen viesti mukaani että; VIHAAJAT eli Vasurit ja Monikultturistit ja nämä vitun MeilleiOaivoi™ ja MeillonKonsertti™ muulit, eivät edes HARKITSE mahdollisuutta että HE olisivat ITSE VÄÄRÄSSÄ !! VIHA näkee itse itsensä aina TÄYSIN OIKEUTETTUNA ja oikeassaolevana.
Mutta JOS Vasureista olisi siihen mistä he kyllä kehtaavat aina jankuttaa eli itsetutkiskeluun, he eivät yksinkertaisesti OLISI Vasureita, to begin with.

Sama koskee rikollisia ja kyttiä ja lainsäätäjiä ja muita muiden olentojen elämään väkisin puuttuvia ja änkeäviä perkeleen idioottisikiöitä ja demoneita ja älykääpiöitä, TUOHTUNEILLA ASENTEILLA.

Heidän Slouganinsa tulisikin olla "Idiootteja ..Asenteella!"

Heistä ei ole muuhun kuin typerään perkeleen pöyristymiseen, ja he TIETÄVÄT tämän itsekin oikein hyvin. Ja JOS joku siitä kuuluisasta "oikeistosta" olisi paskankaan väärti ns "Politiikassa", niin hei; KUINKA VAIKEA tuo on sanoa niissä TV-haastatteluissa ?! Hei !? KUINKA VAIKEA ?!?!

Miten vaikeaa se VOI oikein olla, sanoa Vasemmistosta se ...TOTUUS ?!?! Joka junou? UPOTTAA heidät ennenpitkää.
SIIHEN teidän täytyy vain uskoa ja luottaa.

-

Ja vielä tuosta "tapahtuma oli MONELLE liikaa.." ....tuo on yksi ärsyttävimmistä ja typerimmistä ja ylimielisimmistä ja nurkkakuntaisimmista ja solipsistisimmista ja ällöttävimmistä ja tympeimmistä ja kusipäisimmistä ja LIIOITTELEVIMMISTA lauseista tässä Paska Maassa piiiitkähköön aikaan.
SE EI OLE "monia" jos Stadissa asuvat ja elävät ja hörhöilevät ja lorvivat vitun tyhmät ja haisevat tunkkaiset Vasemmistoluuserit ja heidän "bändärinsä", lähtee johonkin vitun kadulle riekkumaan ja vähän käveleen ja metelöimään kuin tarkkisluokan keharit päästessään kesälaitumille. Ilmaiseksi vieläpä.
Se on VAIN; muutama TIETYNLAINEN Stadilainen. SIINÄ KAIKKI !!

Eli: älä ämmä YLEISTÄ siellä sitten yhtään !!
Äläkä siten MANIPULOI niitä joita VOI manipuloida, LUULEMAAN että tässä täytyy nyt olla tätä ja tätä mieltä, kelvatakseen osaksi laumaa.
Painukoon koko vitun tyhmä määkivä vitun lauma johonkin vitun rotkoon minun puolestani.
HAISTAKAA KAIKKI VITTU !

Aatelkaa miten vitun NAURETTAVAA on että kaiken tämä nykyisen kuohunnan ja kiehunnan ja räyhän ja Maahan- ihan pokkana-TUNKEUTUMISEN ja TERRORI-ISKUJEN(!!!) herran tähden, lomassa, tuollaiset vitun kusipäiset limanuljaskat imbesillit edes vittu KEHTAA sanoa jotain tuollaista ?! Ikäänkuin YKSI vitun POTKU !!!! Helsingissä. Olisi ollut se jokin ihan vitun TYRMÄÄVÄ ja pysäyttävä asia !!
Ei esim mikään niistä loputtomasti SOTATOIMISTA mitä islamin armeija ON JO suorittanut pitkin Eurooppaa !!!

Vittu miten kuvottavaa ja hävytöntä ja aivotonta saatanan paskasakkia. Ei vittu voi olla tosikaan !!
Vittun MITEN pellossa sitä VOI olla kasvanut !?!?


Oksettaa ajatellakaan että olen kasvanut todellakin samassa maassa tuollaisten saatanan ääliö-räyhälistön riidankylväjien ja pikkusieluisten kusipäiden kanssa.
Vittu että saa veret kyllä kiertämään. Päivästä päivään.

-Monien suomalaisten epäluuloinen suhtautuminen ja jopa suoranainen rasismi olivat kiusanneet häntä jo aiemmin.


Huomaktaa; olivat kiusanneet HÄNTÄ. SIINÄ on taas tämänkin jutun punainen lanka.

NAINEN  tekee ITSESTÄÄN ja ABSOLUUTTISEN ABYSMAALISEN TYPERISTÄ vitun "tunteistaan", jotka nyt vain SAAAAATTUVAT aina olemaan just eikä melkein sitä mitä oman aikansa zaitgaist vaatii(!),  HIIIIIRVEÄN NUMERON ja sitten huutelee mukaan KOKO vitun "Yhteiskunnan".

Oksettavaa, ja aivan VITUN ÄRSYTTÄVÄÄ.
Meinasin jo sanoa että "älkä sitten vain KUKAAN herran tähden menkö  tuonne, oikein todella, ja rahoittako tätä paskaa!!" mutta sitten näin tuo esiintyjälistan ja pam! huoleni hälveni.
Ei tuolla "rosterilla" sinne menekään kukaan. Onneksi !
Paitsi ehkä ystävät ja sukulaiset ja pari tyhmää kaikentietävää Stadilaista kierosilmäistä ja myös mulkosilmäistä päätäänaukovaa ja näsäviisastelevaa Vasemmisto-Opiskelija lesbotyttöä. Jotka vain haluaa "pistää paikkoja paskaksi" tai jotain. Aiheuttaa jotakin, nyt nuorena ja villinä, jottei sitten vanhainkodissa kaduta ettei riehunut ja ärsyttänyt ja tuhonnut ja uhonnut ja tehnyt kaikkea typerää maan ja taivaan väliltä.

Häpeän jo etukäteen näiden ihan OIKEASTI pellejen puolesta. He luulevat että he ovat jotenkin ottaneet tuon "klovnihomman" nyt omakseen, ottautumalla siihen itse, ja tulleensa näin sekä kritiikinkestäväksi, ETTÄ myöskin joksikin muuksi kuin juurikin  naurettaviksi pelleiksi.- - - - - - - - - -

Ääliöitä. Täysiä, absoluuttisia vitun ÄÄLIÖITÄ.

Tekee kyllä pahaa ajatella että minunkinlainen on melko varmasti silloin aikanaan vittu KUOLLUT, sodassa, jotta tällaisetkin saatanan paskaperseet vittupäät saatanan pierun-älyiset ääliöt voi täällä ottaa koko lafkan ja hommat haltuun ja päällepäsmäröidä miten mielii, kunnes aiheuttavat sisällis-sodan. Kaikessa erehtymättömässä ja absoluuttisen OIKEUTETUSSA viisaudessaan ja kiihkossaan.

Nämä vitun matelijat ei vain IKINÄ muutu. Niitä on ollut koko maailman sivu, jooooooooka vitun sukupolven riesana; pitämässä huolta että KAIKILLA on tasapuolisen kurjaa ja inhottava elämä.
Mutta hei, paskapäät; vaikka siellä KUUUIINKA mesoatte ja kuinka usein ja KOVAAN ÄÄNEEN, mikään ei ensinnäkään liikahdakaan, varsinkaan teidän haluamaanne suuntaan, vaan jopa päinvastoin(!) ja mitä vielä, te ITSE ette muutu ja kasva mihinkään.
Se VIKA on TEISSÄ ITSESSÄNNE, ei ulkopuolisessa maailmassa.

Vaikka kuinka takoisitte sillä typerällä ja uppiniskaisella hevosenaivoisella idioottipäällänne seinää, TE ette tule siitä läpi menemään ja paikalta voittajina poistumaan; teillä on vain entistäkin vähemmäns älyä ja kipeämpi pää, ja te sekoatte yhä vain pahemmin ja pahemmin, kunnes lopulta päädytte luultavasti ITSE juoksemaan hysteerisenä johonkin vitun "Ääri-Nationalistiseen" kulkueeseen, ehkä Tiernapoikiin tjns, pommivyössä "AllaaHuAckbaar!" kiljuen.


Muttä MINÄ LUPAAN että; TE TULETTE HÄVIÄMÄÄN. Pahuus ja JOPA TYHMYYS, häviää aina ennenpitkää.
Tokihan se vain palaa, ja entistäkin kiukkuisempana ja tyhmempänä, mutta ...no, se tsiigataan sitten.


Myö vedetään tää homma kyllä himaan, make no mistake about that !
Ja ollaan muuten NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN RASISTISIA™ KUIN ON IKINÄ EDES FYYSISESTI TAI HENKISESTI MAHDOLLISTA !!

Mitä se sitten onkin, tuo Rasismi™.

Lähinnä sitähän se ON, ettei tykkää siitä mistä sinulle sanellaan että tulee tykätä.
Vielä P.s Sen sijaan että yritätte muuttaa suomen Pohjois-Korean paskatunkioksi ja kidutuskammioksi ja ulkoilmavankilaksi, niin MUUTTAKAA herran perkele sentään SINNE !!
Siellä se Kommunistinen Onnela   ON   JO  par´aikaa olemassa ja toteutunut !!

Se ei vaadi kuin että otatte vähän ITSE   ITSEÄNNE  niskasta kiinni ja ostatte menolipun ja matkaan lähdette !!On you go !P.s 2 JOS teissä joissakuissa olisi OIKEASTI vähänkin MUNAA, niin voisitte järjestää konsertin VALKOISEN SUOMEN ja NEEKERITTÖMÄN HUOMISEN puolesta !!
Jumalauta SINNE jopa MINÄ tulisin !! Vaikka viimeisillä rahoilla !

Tai "Huominen Ilman Neekereitä" ..SE ! Se olisi vielä parempi nimi !! Sinne tulisi lähes KAIKKI. Pitkin maailmaa. Varmaankin joku tulisi Ausseistakin asti.

Pistäkää esiintyjälista kokoon vain ! Hopihopi.

Mutta tiedänhän minä ettei tällaista koskaan tule sillä a) se VAATII TODELLAKIN jo vähän pippeliä, ja b) se ei ole NAISTEN tämänhetken "Yhteiskunnallisen" tahdon mukaista ja .................no......eiköhän se siinä jo olekin.HAISTAKAA NAISET SE TYPERÄ INHOTTAVA VITUN VITTUNNE ja kuokaa tjns !

Paitsi Sanni, se on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nätti ! NIIIN nätti.


P.s 3 Tässä vielä tämä kuva jota olin säästellyt siihen kaaaaaaauan lupailemaani "Suureen Neekerinumeroon", mutta tämä käy tähän niin hyvin että menköön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti