maanantai 14. marraskuuta 2016

Kimbleä Kiusaajan kaa

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/kiusaaja-toiseen-kouluun-jo-yli-sata-allekirjoittanut-opettaja-ei-kannata-ajatusta-24065844/

Ja TAAS !!

Oi vittu sentään taas..... joku tuollainen vitun TY-HY-MÄ tytöntyllerö tuolilla, tietää kaiken ja sanelee.

Ja on kuten aina; ihan tasan 100% ja 180 astetta, nurinkurisen väärässä.

Kyllä se nimenomaan ON NIIN että se on se vitun kiusaaja jonka olisi vaihdettava joko koulua tai "hiippakuntaa", eikä tietenkään sen uhrin !!! Vitun läskipää paska-aivo.
Ja mitä..MITÄ HELVETIN VITTUA !!!
L A U T A P E L E J Ä  !!!?!?....AHah..ahahaaa.....siis...TÄH ? Onko tuo vittu tosissaan !?.....

Tuo on sama kuin se että jollekkin vitun raiskaajamurhaajalle tarjottaisiin mahkua "sovitella" uhrin kanssa tilanne, pelaamalla vähän Kimbleä.

Vittu KUINKA pehmeäpäisiä naiset oikein VOI olla !??!!?.
...
....Ai miin....W T F !?!?!?!?!?
Mietin tuossa juuri muutamana edeltäneenä päivänä omaa tarinaani ja omaa erästä kiusaajanpaskaani, ja kuinka epätoivoisesti haluan EDELLEEN    MURHATA! sen.
MURHATA. En "sovitella" - MURHATA. TAPPAA. OTTAA hengiltä jne jne jne.

JOKAINEN MIES(!!), ei siis kyttä, joka on seinähullu narttu, mutta jokainen MIES, kyllä ymmärtää 100%sesti tämän tarpeen ja impulssin ja vaiston ja tunteen, vaikka toki Virallisesti "kiistää jyrkästi".

Jos joku tuhoaa toisen elämän ja/tai psyykeen ja/tai myös suhteen muihin jne jne, niin; eikö se vastaakin periaatteessa murhaa ?
Joten; eikö AINUT millä sen voisi edes VÄÄÄÄHÄN tasoittaa, sen tilanteen, ole se että siltä älykääpiöltä otetaan koko laiffi pois ? jota se ei osaa selvästikään käsitellä milläänlailla.

Vain täys-idiootit ja itsekin täys-paskakasat jankuttelee sitä ad nauseam, ainiaan, että "se ja se ansaitsee toisen mahdollisuuden". Ja kolmannen ja neljännen ja niin eespäin.
Ei ansaitse itseasiassa.

Jos jokin olio puree kerran, se puree toisenkin, ja se puree vielä neljännen jne. Siitä tulee VÄHINTÄÄN tapa, mutta luultavimmin se vain on sen OLEMUS ja "luonto". Ja NE. EI. MUUTU. ne vähän hienovaraistuu ja jalostuu, muttei muutu.

Oppikaa tämä.
Sisäistäkää tämä.
Hyväksykää tämä.
Toimikaa TÄMÄN mukaan.


Naiset.... vittu ne on NAURETTAVIA ! AHAHAHaa ai jukolauta...saatana...Tsiisus vitun kristus. "lautapelejä" !!!
Jutkut ja naiset; molemmat pelkkiä käveleviä ongelmia ja vitsejä. Muttei edes hauskoja vaan aivan lobotomisoivan, pöllämystyttävän, ärsyttäviä ja haitallisia, tielläolevia ja tyhmiä. Ylimielisiä niin vaikuttavaan extenttiin että........ no..ETTÄ.
Todella vaikuttavaan ! TODELLA.
Solipsistiseen, autistiseen, extenttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti