lauantai 26. marraskuuta 2016

Älykkäille haukkumisesta...

Tuli sekin mieleeni, minkä myös Jukka Hankamäen osittain Marxistinen homodiktaattorin alkio on tuonut esiin jossakin, ehkä siinä kirjassaan. Eli SE että; kun minunlaisiani, sillä ketä muutakaan(?), syytellään milloin miksikin "rasistiksi" tai "fasistiksi" tai "basistiksi", elämässä ylipäätään, tosin tähän mennessä KUKAAN ei ole syyttänyt MINUA MISTÄÄN NOISTA(!!) - niin nin kun ihmistä haukutaan siitä että hän "arvostelee" tai on "tuomiomielinen" yms tällaista typerää ajattelematonta naisenpaskaa, kyse on itse asiassa SIITÄ että siinä tuomitaan se että minä olen ylipäätään a r v o s t e l u k y k y i n e n.

SIITÄ yksin on kyse.

Ja tyhmät keskinkertaiset kuhnurin nahjukset kai SUUTTUVAT siitä että joku ON jotakin mitä he EIVÄT ole. Vähimmässäkään määrin.
Vaikka "iroonista kyllä" heidänkin typerä vitun yhdentekevä elämänsä RIIPPUU minunlaisteni tekemistä ihan tasan täsmälleen oikeista ja KORREKTEISTA eli TARKOISTA "analyyseista" ja älähdyksistä ja huudahduksista ja arvioista ja arvosteluista ja arvolauselmista ja lausunnoista ja havainnoista yms.


Tyhmiä kai vituttaa se että....................................se että he ovat, todentotta, tositositosi TYHMIÄ !
Ja miksei vituttaisi.
Vituttaahan neekereitäkin olla neekeri. Ja miksei vituttaisi ?! Vitun vittumaista vitun kurjaa paskaahan se on.


Tyhmät suosii tyhmiä.
Tämäkin on kaikki hyvin yksinkertaista, hyvin vastenmielistä.

Jos eläisimme, kuten kohta taas elämmekin, Kivikaudella, syyttäisitte minua "tyhmäksi ja noidaksi ja pahaksi" koska sanoisin AINAKIN ettei karhunpaskaa ole millääntavoin, LAINKAAN, järkevää laittaa suuhunsa. MISTÄÄN SYYSTÄ !
YHTÄÄN MISTÄÄN !

"Älä siinä auo päätäs vitun mulkku! nii......sä oot vaa joku munaton nynny ja kateellin..e..amm mmm mm" *syömisen ääniä*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti