lauantai 19. marraskuuta 2016

Hankamäkilinkkejä 19.11.2016

Jukka Hoo on tehnyt hienon ja/tai näyttävän, paluun, ns Blogosfääriin tässä viimeaikoina. Josta hän kerran kauan sitten uhkasi jo häipyä poiskin, muttei sitten malttanutkaan. Ja ...kukapa malttaisi ?

Mutta tässä on nyt vain kaksi hänen uutta hyvää kirjoitustaan, mutta kannaattaa tsiigata nuo vähän vanhemmatkin.

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/10/ihmisoikeudet-alepassa.html


http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/11/sananvapaus-merihadassa.html

Tuohon ^ minunkin piti puuttua, mutta Hankamäki ehti ensin.

Minä en enää tiedä mitä muuta sanoa kuin yök, ja aivan uskomatonta että on olemassa jotain nimeltä "Julkisen Sanan Neuvosto". Suomessa. Kakstuhattaluvulla !
Eikä esim 2000 ennen Kristusta.


Ja tuossa Hankamäki kuvasikin loistavasti nämä kaikki vitun paskapäät pikkusielut, mm Räyhäväsurit ja Mokuttajat ja Lakeijat ja muut, sanoessaan; On vaikea sanoa, ketkä tässä asiassa ovat toimineet Juudaksina, mutta heitä näyttää yhdistävän JSN:ään sama sairaalloisen tosikkomainen, yliherkkä ja narsismissaan muita ihmisiä ja heidän mielipiteenvapauttaan ylenkatsova ajatusmaailma.


Juuri TUOTA on nämä vihaamani älykääpiöt, eräänlaisessa pähkinänkuoressa. Sairaalloisen tosikkoja, ultraherkkiä ja narsistisia. Ja siis ylenkatseisia.
Hankamäki toi jopa esiin tuosta melko rumasta ämmästä tuon piirteen jonka minäkin ihan ensimmäisenä aina sen lärvän nähdessäni ajattelen, eli että se näyttää joltain vitun jyrsijältä. Mutta oravahan on liian söötti sopiakseen vertauskuvaksi.


Eniwei, naurettavaa, naurettavaa ja totaalisen tunkkaista touhua tuollainen Neuvostoliittoilu.

Kuinka kauan kestää ennenkuin suomalaiset USKALTAVAT kumota tuonkin vitun TABUN ja Toteemin, eli JSN:n ?

Tsiigataan.

-

Tuossa toisessa ruoditaan Syyriaa ja Aleppoa yms, joka ei kiinnosta minua juuri vittuakaan, mutta kun nyt tarjoutuu tilaisuus niin minäpä pistänkin tähän samaan tällaisen kuvankaappauksen jonka olin unohtanut käsitellä silloin kun se oli vielä ajankohtainen.
Tuo ^ valitus ja vuodatus ja jankutus pisti silloin VIHAKSI kun tuon näin. Siksi minä tuon kuvan kaappasin ylipäätään. En juuri nyt muista MITÄ silloin tapahtui, mutta tuolloin samaan aikaan tapahtui jotain SUOMESSA joka sai minut eritoten vittuuntumaan, kun nämä myyrät itkevät krokotiilinkyyneleitään tuon ählämipaskan takia, samalla kävellen muiden yli kotopuolessa ja viis veisaavat mistään vitun "ihmisoikeuksista" TÄÄLLÄ.

Mitä tuokin vitun Elisabetreeni tuosa änkyttää "emmekö koskaan opi" ?!?!.. MIKSI KOLLEKTIVISTIT käyttävät jumalauta AINA sanamuotoa "ME" ?!?!? Vittu: MIKÄ  VITUN   ME !?!?!?

Siis  TE !!!  TE, te niin, te "Poliitikot" ilmeisesti. EN MINÄ.
Tuo kaikki liittyy minuun yhtä paljon kuin se mitä juuuuuriii....NYT!! tapahtui Pluton pimeällä puolella.
Ai dount giv a FAK !

Ja vielä; miksi MINÄ haluaisin auttaa jotain vitun Aleppon, missä vitussa onkin, ählämiuhreja !? Kuinka vitun sekaisin te oikein olette ?!?! Ja mitä vitun Kroisoksia LUULETTE Meidän Kaikkien oikein olevan !? Saatanan vitun hävyttömät Marxistiset vitun VARKAAT.


Ja näyttäisi siltä että; jos jotain on "opittava" tai TAPAHDUTTAVA, että tuokin konflikti "loppuisi" tai ainakin vähän ....rauhoituisi, tai sanotaanko että "normalisoituisi", niin se olisi SE että Ryssä tulisi pommittaa tuusan nuuskaksi ja "lasitasangoksi" ja / tai hoidella jotenkin ulos kuvioista.
SE olisi se "opittava" taas tässäkin.
TAAS.
TässäKIN.

Miettikää SITÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti