sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Pari Linkkiä 13:sta Päivä

http://juhamolari.blogspot.fi/2016/10/yksiaanista-vapautta-politiikkaa-ja.html

Nippusiteissä ? "Maijaan" ?!....
Näyttääkö tämä kenestäkään kovin HYVÄLTÄ ?!?


-


Mutta löysin tällaisen itselleni uuden, melko hyvän blogin.

http://blogit.mvlehti.net/anle/2016/11/08/politiikka-on-kaiken-pahan-alku/

Käy siis ilmi, että suomessa on joku toinenkin joka käsittää mitä ja mikä on "Valtio / Hallitus" yms, muttei näemmä mikä on "Laki".
Mutta en minä sitä enää keneltäkään, koskaan, missään, odotakaan, minä TIEDÄN jo ettei meitä ole kuin kourallinen koko planeetalla jotka kykenevät näkemään LAIN sellaisena ja sinä, mitä ja mikä se on. Ja minä lienen suomessa AINOA ! Siinä minä olen YKSIN !
Ja myös SIKSI; minä vihaan teitä TULISESTI !!

Mutta palvokaa Perkeleen apinat Lakia. Knock yaself out.
Toivotaan että se puree teitä itseänne ennenpitkää. Karma on aina niin mahtavaa nähdä osuvan johonkuhun mulkkuun. Vaikka harvoinhan sitä kyllä näkee, tottahan se sekin on.
MITÄ oikein on tapahduttava että "ihmiskunta" luopuu "Laista ja Hallituksesta / Politiikasta" ?!?! MILLÄ teidät voi enää pelastaa, vetää takaisin, työntää oikeille raiteille, HERÄTTÄÄ...jne !??!
MILLÄ !??!

Minä aina välillä alan uskoa että tämä kaikki Valtio-Kytät-Laki-Hallitus-Politiikka juttu ei olekaan TEISTÄ lähtöisin lainkaan, vaan niistä VITUN mulkosilmämuukalaisista. Ja että se on NIIDEN alkuunsaattama ....jokin ?.. Jokin manipuloinnin keino ja metodi, jonka ne Silloin Joskus, TIESI, tehoavan kyseiseen olioon, Ihmiseen, kuin kuuman veitsen voihin.
Ehkä se on RÄÄTÄLÖITY...sori "kustomoitu", juurikin ihmistä varten. En tiä... ...
Miksei ?


Toisaalta se voi olla myös vain niinkin, kuten se "lempibloggailijani" sanoi, että "Politiikka" on itse asiassa peräisin APINOILTA, ja ihmiset vain ikänkuin "varastivat" tai kopioivat sen niiltä. En osaa sanoa, eikä sillä niin edes ole väliä.
Jos sinulla on ongelma, VÄLIÄ on sen hoidolla, eikä sen LOOOOPUTTOMALLA jankkaamisella, MISTÄ se ongelma on tullut ja peräisin !!! Siihen jahkailuun on aikaa SITTEN kun se itse ongelma on jo saatu jotenkin hoitoon / "kontrolliin".

Josta voi muuten päätellä että; "Joku" tai Jotkut, näkevät Vapaan Ihmisen ONGELMANA, johon Valtio ja Hallitus ja "Politiikka" ja "Laki" on heidän ratkaisunsa. Ja tämä jostain syystä sopii teille vitun idiootit älliöt muulit !?

HAISTAKAA VITTU !! Te olette vain veteliä, thät´s ool. SIKSI ne teitä hallitsee.
Mutta hei !! seura tekee kaltaisekseen ! Minäkin alan jo vetelöityä .........zzZzz...kkrrrooohhh....zzZz... ei tätä jaksa. Te tuhoatte aina ja kaikki ne jotka olisivat voineet teidät nostaa ylös ja eteenpäin, asettaa vapaaksi. Te vain revitte meidät tasollenne ja tuhoatte ja syytätte päälle, ja juoksette kytän typerän hameen helmoihin piiloon ilkkumaan.


Mutta eniwei, turhaan tässä kai ENÄÄ rimpuilla; TE olette JO luovuttaneet ja tulette loppuunne asti aj..."ajattelemaan" että "antaa kyttien hoitaa" jne. Ei tästä enää mitään taida tulla, KUN "ihmiset" on kerran keksineet tämän SODANKÄYNNIN METODIN nimeltä "Valtio / Hallitus / Byrokratia / Kytät / Laki" yms kontrollipaska.
Siihen tarvitaan taas yksi uusi sota; KYTTIEN vastainen sota. Ja.... mitä luulette; ONKO TEISTÄ  SIIHEN ??!?!?!?!!?

HaaHaHAHAa.....ooouuhboi.... ....näin-o.


Se ei ole muuten, mainittakoon, ollenkaan mahdotonta että JUUTALAISET tulisivat tulevaisuudessa "Hallitsemaan Maailmaa".
TE  TEETTE  SEN  ITSE !!!

Vittu ! Täytyy kyllä SE myöntää että OVELIA ne on !! Ne muuten ON, jumalauta, ihan ÄLLISTYTTÄVÄN, Pirullisen, ovelia. Eritoten teitä heikkomielisiä, vahva ruumiisia, idiootti-valkoisia vastaan. Ei MINUA, Valkoista Eliittiä, mutta teitä ! Monien monet, Hoi Polloi.
Te Enemmistö ! Te millä on niin paljon väliä !
HAhähaähähHÄHÄhähähä aähahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!


Kyllä ne, juu... Poliitikotkin tekee aina ninkun Kaaaaansa sanoo ja käskee....Ministerit eli "palvelijatkin" on ihan nimensä mukaisia...


P.s Te ootte vastenmielisen tyhmiä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti