maanantai 31. lokakuuta 2016

SeKaLaIsIa UuuUuUTiSiA !
Hieno ja realistinen se kumminkin on. Tykkään !


-


Kuuluisa Englanninbulldoggi "Kuningatar", hävytön loinen ja ammattimainen poseeraaja ja puutarhoissakävelijä, on kuollut. Tai tarkemmin; lopetettu.
"Kuningatar" sairasti jo niin pitkään, ettei eläinlääkäri nähnyt mitään järkeä ja inhimillisyyttä sen elossapitämisessä.

Voimia omaisille.

-

Ja niinikään toinenkin Hieno Eläin, on jouduttu valitettavasti lopettamaan. Nimittäin....Mutta nyt Remu ei aiheuta enää kenellekkään vaaraa.
Paitsi ehkä Helvetissä, jossa hän liittyy suuuuuuunnattoman suuren suureen katraaseen Kuuluisia Henkilöitä Maaplaneetalta !! Siellä hän voi nostaa koipeaan mm Staalinin, Hitlerin, kaikkien naisten ja poliitikkojen, Maon, Pol Potin, sekalaisten lasten raiskaajamurhaajien, Leeninin ja Marxin, ja monen monen muun, jaloille.

-Sian seinähulluudelle ei näy taaskaan olevan rajoja !


....tästä en / emme, osaa sanoa toistaiseksi mitään. Sillä.....no, ainakaan kukaan ei toistaiseksi ole LÖYTÄNYT kyseisiä nauhoja. Ja jos olisikin, kuuluisi niistä enää ehkä vain sumeaa, vaimeaa, epämääräistä sihinää ja rutinaa ja suhinaa.....eikä niistä siis täten voisi päätellä mikä niiden alkup. sisältö on TODELLA ollut !

-Anneli ei kauaa ehtinyt olla vapaalla jalalla, kun hän jo ottautui uusiin kolttosiin !!
Ämmä murhasi tai tappoi ensin AINAKIN(!!) oman miehensä, ja nyt!?...nyt hän sumentaa saatana koko vitun taivaan !!

ÄMMÄHÄN ANTI-KRISTUS herran tähden !! Kristus sentään ihmiset HERÄTKÄÄ !


Vittu; polttakaa se noita !!!!   Burn the fucker !! N O W !!


-


Tämähän ON kyllä...eräänlaista "yleistietoa"mutta nyt siitä jopa vähän nättöä !
Katso vain NÄYTTÖÄSI !
Se niistä pitsoista !? Nou ?

-


Ja tatti-asiaa.
...

-

Vanha Uutinen joka on vain jäänyt julkaisematta.
Pahoitteluni.

Eli vaikka kyseiset aviisit ja tajuntaalaajentavat viisaat kirjoitukset jäävät tulematta...... joku hoitelee siltikin pesää !
Joten olkaa huoletta.

Pesää hoidellaan.......

Ette te mitään tajuu !
-Kyseinen, nimeltämainitsematon, NHL-Tähti on tietysti Teemu Selänne.
Joka siis on kurja ja vararikossa nykyään. Hänet on tavattu mm Helsingin kuivasillan alta ja siitä liepeiltä, ja myös muualta Tuolla Ulkona.

Selanne on myös alkanut, toki aidon epätoivon ajamana, murtautua Hyväosaisempien koteihin ja ns"krässhätä" siellä(yleensä sohvalla)kunnes hänet huomataan ja havaitaan ja ripeästi asunnosta poistetaan.


" Hei kaverit, ei teillois lainata tendaria...tai vippaa yht bladee? "


Äijä on täysin hävytön ! Mutta se on myös hänen tilanteessaan ymmärrettävää.


..hei..jou bitshes ?!.. "Tässä hänet on onnistuttu kuvaamaan niinsanotulla "tilannekuvalla", kun hän on nojaillut jonkun toisen ihmisen hienoon autoon. Jota hän myös alennustiloissaan tapaa tehdä.
Hänen tiedetään myös pesevän liikennevaloihin pysähtyvien ihmisten ja kiinalaisten, autoja. Joskus jopa paidatta !

Haastatteluun mies ei sentään ehtinyt jäädä, sillä skoudet olivat (taas) hänen perässään ja hän kaikkosi vain Helsingin tai Losin tai jonkun, auringonlaskuun.

Mutta toivotaan hänelle, herran tähden, onnea ja menestystä ! Ja että joku esim ....vaikka vippaisi hänelle Hesburgerista aterian tai jotain.

Tässä kaikki tältä erää.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti