lauantai 15. joulukuuta 2018

Yhteys "Rikuun" ja Suomlannin Hynät Bahrainiin

http://rikukivela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265860-suomi-antaa-kehitysapua-suomea-korkeamman-elintason-maalle

No jo nyt on VITTU SAATANA !!!

KIITOS tuolle  vessassa-asuvalle pitsanaamaiselle nuorelle Ryssäläiselle klopille tiedosta !!

Jumalauta VITTU mitä VIIIITTTTTTTTUUUUUUAAA teidän  paskapäiden idiootissa FINUIITIN apinanpaska-kallossanne oikein pyörii !?!?!? Voi hevosen helvetti ja jumalauta ja vittusaatana ja saatana ja VITUN VITTU !!!

JUMALAUTA !!!!Vittu Suomessa(!!) vähennetään Toisten Ihmisten Vedenpainetta (kerrostalojen suihkuissa) ja nostetaan kaikki mahdolliset elinkustannukset ja muut laskut ja maksut ja hinnat katon yläpuolelle, leikataan ja otetaan ja vähennetään KÖYHILTÄ(!!) ja koska hei, kenelläs muullakaan olisi mistä ottaa kuin KÖYHILLÄ(!!!).... ja OTETAAN TAHALLAAN maahan rättipäistä nekruihin kaikki mahdollinen kura ja muta ja sonta ja saasta, "miehitetään" JOOOOKA vitun asema tyhmillä pehmeäpäisillä tuhisevilla idiooteilla läskiperse-läskipää ÄMMILLÄ, ja sitten vittu kun on ensin heitelty Kreikalle muutama M I L J A R D I €uroa hynää ja pitkin ja poikin Afrikkaa ja muuta persläpeä Jurakaudelta, ja maksettu muutamia satoja miljoonia / MILJARDEJA  EUCCCP:n kassaan, jostain vitun syystä... mitä Suomlannin Viisaat "Poliitikko" Finuiitit vielä keksii tehdä !?!? HEI ! Rahotetaan vittu B A H R A I N I A !!!!!
Joka on abaut yhtä upporikas kuin SAUDI-ARABIA !!!

KKKKKRRIIIIIIISTUUUUUUUS VIIIIIITTTUUUUUU !!!!!!!!

MITÄ vittua on tekeillä !??!?!  HEI ?!?!?!?? MITÄ TÄMÄ ON ?!?!?!?

Joko te olette SUORAAN meitä VASTAAN tai sitten niin käsityskyvyn ja SIETOkyvyn sumentavan aivottoman tolloja typeriä hypertyperyksiä MEGAidiootteja ultra-imbesillejä että...................................... tässä ei voi itse asiassa enäää sanoa tai kirjoittaa mitään.


Kysyn vain vaikka kytiltä että; miksei noi "poliitikot" ole siellä "putkassa" tai "linnassa" tai mihin nyt sieppaattekin vitun sosiopaatit niitä uhrejanne ??!?!?!? Ja miksi mutantit saa kulkea ihmisten seassa vapaana ?


Kai te nyt itsekin käsitätte KAIKKI, että tämä ei ole vain "ei oikein" vaan tämä on aivan PÖYRISTYTTÄVÄN ja pöllämystyttävän ja HÄKELLYTTÄVÄN ja hermot RÄJÄYTTÄVÄN VÄÄRIN ja epäoikeudenmukaisuuden profiiliesimerkki !?!!?!?!
Ja että tämä EI VOI ENÄÄ JATKUA ! Tämän ON. LOPUTTAVA. Kuin SEINÄÄN. Ja PIAN !
Ja rahan  on muutettava SUUNTAA tyystin.

Jumalauta Suomi  Luxemburgin ja Norjan kanssa samassa liigassa.... siinä on teille "johtajienne" harhaisuus ja kusipäinen moukkamaisuus ja halveksiva todellisuudesta vähät välittävä ylenkatseellinen kusipäinen idioottius pähkinänkuoressa. Vittu se on kuin jokin vitun ROMANIA änkisi tuohon kastiin Kristus perkele sentään.

Hankkikaa TODELLISUUDENTAJU !!


Jos haluatte Saatanan VITUN "jehovat" ja körtit ja muut siekailemattomat mielisairaat kusipäät hullut tuhlata OMIA rahojanne niin antaa palaa, voitte samalla häippästä maisemista, mutta tuonne ETTE ihan tasan TOD!! lähetä kyllä "Meidän Verorahojamme" Saatanan häikäilemättömät halveksittavat vitun koirat !!!

Jumalauta vittu saatana !!Ja HEI; KUINKA SAAMATONTA VÄKEÄ tämä vitun "maa"n pahanen voi olla pullollaan, jotta näin VOI ylipäätään alunperinkään käydä !!?!?!?!? Ettekö te perkeleet TAJUA vai VÄLITÄ, että jos hyvät tai edes vähän vähemmän-pahat ei TEE MITÄÄN; pahuus voittaa !!!!? Ihan VAIN siksi !

-

Trump lienee nyt näyttänyt jo teille että jos vain käy sen kimppuun SUORAAN ja empimättä, se alkaa kyllä itse hälvetä ja kirkuen ja raivoten, kuin esiinmanattu demoni, poistua näyttämöltä.

Tuo kommentaattori on oikeassa; suomalaiset ei osaa "asettaa ehtoja" !! Ei sitten niin millään ja millekään !!! Suomalaiset ei vain OSAA OLLA TEKEMISISSÄ muun maailman kanssa. SE on se juttu pähkinänkuoressa. Ja SILTIKIN haluavat saatanan älykääpiöt vitun vitut raijata TÄNNE koko muun maailman !!
HAH HAHAahahaa vittu te olette tyhmiä kuin joku vitun "aboriginaali" tai dodo tjms.
Minä haluan ihan OMAN Suomen.
P.s Tässä jotain mitä on pitänyt kauan sanoa, ja nyt muistan sanoa sen.
Minä kun olen yleensä aina (AINA!!) oikeassa, ja se tulee ennenpitkää ilmi, niin nin tämä lienee SYYTÄKIN "sanoa ääneen" eli että; yksi sangen yksinkertainen selitys ja syy tällä miksi suomea ihan tasan tietentahtoen ja tahallaan ajetaan kohti sulattamoa ja sulaa laavavirtaa ja Gangeshin pohjamutaa ja tuhoa ja kadotusta jne, on EEEEEHKÄ vain sellainen sangen vähän AJATELTUKAAN ilmiö että....junou ....ne Ryssät ?!?! Niin nin ne VOITTI sen sodan ! Enemmän tai vähemmän... joten...?

JOTEN ====> ne T O D E N N Ä K Ö I S E S T I on  MIEHITTÄNEET suomen KAIKKI(!) Merkittävät Asemat omillaan ja sellaisilla kommarin koirankusivituilla paskajäärillä jotka on niille myötämielisiä ja kenties vereltäänkin vielä normifinuiittiakin ryssäläisempiä.


Ihan vain "EHKÄ" hei !?!?!?!


Eeeeehkä.


Katotaan.

Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti