lauantai 22. joulukuuta 2018

Telkasta....

...ei tule nykyään enää MITÄÄN !

Ei jumalauta ei sitten jukolauta kertakaikkiaan mitään. Yhtään vitun MITÄÄN.
Mitä nykyään enää edes TEKEE  koko vitun telkalla !??!?!

Kaikki suomlannin teeveessä on mielikuvituksetonta "poliittisen korrektiuden" eli vaateliaan häikäilemättömän Marxismin -halvaannuttamaa haaleaa pinnalista mitätöntä ja TUNNELMATONTA ja juuretonta yhdentekevää paskaa, ja pelkkää VITUN Amerikkalaista sarjaa toisensa perään. Sitä voisi lähes luulla että telkkaa-katsovan "kansan" ELÄMÄN TARKOITUS on; katsella mitä Amerikkalaiset ja juutalaiset heille televisioon keksiikään suoltaa. Siinä se.

Paviaanikin valitsisi satunnaisesti ja umpimähkään, parempaa televisiota kuin ne vitun muulit mitkä noista ohjelmista päättää. Jotka myös hyvin luultavasti pullistelevat ylpeydestä kun saavat sentään olla "päättävässä asemassa".

Päättäminen on kauhian tärkiää pienille sieluille.


Mutta etten nyt eksy aiheesta sivummalle, koitan pitäytyä "pääpointissani", eli suomen kamalassa televisiossa.
MIKSEI teillä kenelläkään ole MITÄÄN vitun MAKUA ?!?! TUNNELMAN tajua ? Tyylin ja sen sellaisen käsitystä !?

Miksi joooooooooooooooooooooka vitun  paskankaan väärtin, kotimaisen, uuden tai jo käynnissäolevan ohjelman tuotantokausien välillä on kuin 10 nälkävuotta ?!?!
Esim "Pallon ympäri" "Posse" ja "Gaala"... ja oliko jokin muukin siedettävä ?...Ei kai... en tiä,. niin nin joka asiassa KESTÄÄ !! Kestää ja kestää ja kestää ja kestää ja kestää ! Ja sillävälin yleisö viilenee ja mahdollinen sarjan "kuumuus" jäähtyy.
Miten suomalaista !


Ketä vittua ylipäänsä  KIINNOSTAA katsella telkkaa enää !?!? Kun voi tsiigata tuubista mitä lystää.
Vaikkapa tätä hullua huimapäätä: https://www.youtube.com/watch?v=Aan24bYi26Y  joka on näemmä juuri nyt äsken laittanutkin meille sopivasti tuon <== upouuden videon. Olen näitä sen filmejä katselut ja ....jumalauta hyytää....hyytää niin perkeleesti. Karmivaa jumalauta !! TUOTA ei mikään vitun nynny "legacy" TV pysty tekemään !!!
Vittu tuon tekemiset on aivan karmivia mutta myös yhtä khuuleja toki, ja pelkään sen vielä joskus mäjähtävän sieltä maahan ja märäksi isoksi läntiksi asfalttiin. Mutta sen näkee sitten.

*

Suomessa ei vain osta ja viitsitä ja uskalleta ja keksitä ja jos mikään edellämainittu ehto täyttyisi, sen KAIKEN torppaisi joku VITUN "virka"mulkku tosikko kusipää tylsimys. Jolla on hauskan tajua kuin Sami Heedbärillä.


MIKSEI suomalaiset elokuvan ja teeveen amatöörit ja aivan vitun kuolettavan ja puuduttavan ja lamaannuttavan keskinkertaiset ällöttävät idiootit ja kommunistiset apinamuulit "keksi" edes; KÄYTTÄÄ   KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKO VITUN MAATA hyväkseen, PELKÄN vitun Helsingin ja sen lähialueiden sijaan !?!?! Ai miin KUINKA VAIKEAA tämä VOI olla ?!?!

Miksei ne voi keksiä ikinä MITÄÄN ?!?!? Miksi MINUN pitäisi antaa omasta VALTAVASTA monilahjakkuudestani AINA ? Kaikille teille muille, ja räikeästi vähemmille ?! Miksei TEILLÄ itsellänne ikinä leikkaa ?!?!
Sa se !


Vittu KESKITTYKÄÄ perkeleet !!! ÄLKÄÄKÄ heittelehtikö yhtä vitun RASITTAVAAAAAAN(!!) ja aggressiivisen LEVOTTOMINA, sinnetänne, kuin anglot !
TE ETTE OLE(!) mitään vitun anglosakseja ja jenkkejä, vaan jotain nimeltä "suomalaiset". Te olette yhtä energisiä kuin vastaherännyt laiskiainen kuumana kesäpäivänä keskellä päivää, varjossa, tai joku vitun merimakkara, ETTE siis -toistan- mitään sinne-tänne sinkoilevia angloja !


Te LUUUUUULETTE että teidän täytyy nyt viuhtoa ihan vitusti pysyäksenne Amerikan ja koko muun maailman perässä ja kanssa samassa tahdissa... hei molopää; suomessa on 5,5 miljoonaa asukasta ! Se on normikokoinen KAUPUNKI suuressa maailmassa !! Te ETTE tule pysymään perässä ! Ette alkuunkaan !!!
LOPETTAKAA se ja kääntykää ympäri; siellä on OIKEA suunta.


SUOMEN valtteja on hiljaisuus ja pohdiskeleva RAUHA, ja rauhallisuus yms, Hankamäen mukaan "homo" ja muutoinkin "maskuliininen" ... olotila.
Tätä EI kannata HUKATA, ja sen voi hukata vain noin...kerran.
Jos se katoaa; se katoaa. Se EI TULE takaisin, ja se on maailmalla melko vitun harvinaista. SE on SUOMALAISTA ja se on säilytyksen väärti eni dei.

Te elätte nyt kuin jossain vitun amfetamiini-spiidi päissänne tuulitunnelissa neonvalojen räiskeessä ja helvetinmoisessa psykoosissa. Vittu RAAUUUHOTTUKAA ny perkele !!! Te olette NAURETTAVIA !
Eikä ANGLOT teitä KIITÄ !!! Nauravat vain "seuraajarotuja", mihin siis Japsien lisäksi kuuluu nyt myös "Suomalaiset".
#KiittiSiitä!
Kiitti !

Vitun sölköttävät sopulit.
Suksikaa vittuun, saatanan kommarikoiranpaska-lapamadot vitun vittupäät.


Harmi että olette noin vitun Jurakautisen tyhmiä lautapäitä ja IIINNNNHOATTE kadehtien meitä OMIA nerojanne ja luovia monilahjakkuuksia ja PERSOONALLISUUKSIA ja YKSILÖITÄ jne, joita vasurit siis inhoavat kaikkein ENITEN ja OVAT kaikkein VÄHITEN (ÄLKÄÄ IKINÄ luulko vasuria Yksilöksi!!!!!!! IKINÄ), ME olemme tai olimme - teidän AINOA todellinen toivonne, ei YKSIKÄÄN KUKAAN MUU / ulkopuolinen.


Än ges what; ju eint gat MII.      Du hast mich nich  !

Mutta ainahan te voitte nälviä kuin joku VITUN "raappahousu" vitun junttipulliainen mulkvisti ja ylimielisenä tokaista että "on sitä ennenkin pärjätty ihan hyvin ilmankin" tai jotain tuohon suuntaan.
Hei; ju gou gööls !
HEI: te olette suurin osa pelkkäi "ahertajia / suorittajia / keskinkertaisuuksia" ja sen sellaisia, "insinöörejä" yms; OLKAA SITÄ !!

Teille EI kaikille KUULU omaa hajuvettä ja omaa vaatemallistoa ja omaa kanavaa MISSÄÄN vitun "tuubissa" (ei EDES red-tuubissa [jopa eritoten siellä]) eikä mitään muutakaan mikä kuuluu meille oikeasti jonkin väärteille L A H J A K K U U K S I L L E !

NYT te vitun keskinkertaiset kälättäjät ja ääliöt idiootit pehmeät sonnat ja typerät vitun rasittavat muulinpaskat vain TÄYTÄTTE "eetterin" ja kaikkien silmät ja suut ja korvat kaikella tuolla tyhjänpäiväisellä näennäis-kiltisti hissuttelevalla dementoituneella aivottomalla torakansonnallanne ja paskallanne ja silsallanne ja typerällä koohotuksella ja imbesillillä kaakatuksellanne.
SUKSIKAA SIELTÄ VITTUUN ja "oikeisiin töihin" !!! Mihin fysiikkanne teidän "oikeuttaa" ja johon siksi KUULUTTE !


Miksi suomessa on "työVOIMApulaa" ?? JOS on niin SIKSI että kaikki ne vitun tumpelot jotka KUULUISI "lapion varteen" - tekee jotain VITUN "meikkitutoriaalia" tai "näin kampaat koiran" videoita tuubiin ja käy välillä viettään yön jossain vitun kaupassa, ehkä Gigantissa, tai piereskelemässä jossain vitun majakassa ja LUULEE sitten olevansa jotenkin "ihan vitun khuul ja näin!" ja muistaa silti aina videoissaan, vitun samojedin lättäpää, mainita kuinka "KAAAAIKKI =
saman arvoisia" - hei mulkku; EI TASAN TOD! OLE !


Tekisitte Saatanat jotain hyödyllistä, ja esim tappaisitte Muslimeita VAAALTAVASSA mittakaavassa ja "poliitikoita" ja kyttiä !


"Näin ammutaan poliitikko" voisi olla ihan hyvä tuubivideo ?
Tai "näin räjäytetään moskeija!"

Ei ihme jos "kaikki romahtaa" kun KAIKILLA on kiire KUVATA; KUN kaikki romahtaa. Ei tämäkään ole mikään vitun mysteeri.

Mutta nyt EKSYIN kuin eksyinkin alkuperäisestä jutunjuurestani !! Eli se oli tuo virallisformaali televisio. Missä näytetään kuule ihan Viraaallisia Uutisia ! Eikä mitään helvetin suoria lähetyksiä itse tapahtumien seasta ja keskeltä ja paikan päältä ja reaaliajassa ja monesta eri näkö ja kuvakulmasta jne ! Vaan "asiallista" ja rutikuivan pinnallista ja RIKKAIDEN "politiikkaa" harrastavien puliukkojen ja akankuvatusten suodattaman ja haluaman "agendan" sihdin läpi tihkunutta käynyttä paskaa.


Eniwei.....
MASENTAVAA jne, on katsoa ohjelmatietoja nykyään. Ja mikä ällistyttää joka kerta, on se että ne ohjelmat on ne AIVAN täsmälleen SAMAT -JOKA-IKINEN-PÄIVÄ, peräjälkeen. Ja sitten uusitaan vuosisatoja vanhoja UUSINTOJA !! Jukolauta mitä VITTUA !!!!!!!!!!!!!!?
Ja jotkin tietyt elokuvat pyörii tuossa IHAN JATKUVALLA "rotaatiolla" ! Aivan päivittäin !

Kuinka teille EI tule esimerkiksi mieleen hommata jotain....MUUUUUUUUTA... ohjelmaa kuin aina Amerikkalaista ?!??!! Ei teille tule mieleen että planeetta pursuilee eri MAITA ja kulttuureja yms !?!?!?
Vai oletteko noin monokulttuurisia !??! Möhköfantteja.
*Sami Hedberg!*

Emmätiä... mitä tästä jankata; kuollu mikä kuollu.
Heitän kohta telkkani ikkunasta ulos. Siitä tulee sitten kai asteroidi tjns, ja ehkä joku joskus siihen törmää hyvässä tai pahassa, myöhemmin.
Saa siitä ainakin muovia ja jotain muuta Kiinalaista ainetta itselleen.Ja pelkkää muovia sillä on katsottukin, sillloin kun on telkan puolta katsottu.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti