torstai 13. joulukuuta 2018

Linkki kirjoitukseen GCM:stä

https://blogit.kansalainen.fi/kuka-tanssittaa-suomi-neitoa/

Noin  ^   on. Kuvottavaa mutta totta.

Onko kai tämä asia jotenkin "virallisestikin" VIREILLÄ !?!? Kai tälle TEHDÄÄN jotain koko ajan !?!? Kai meillä on "Q-Anon" mikä se sitten liekin, joka kerää listaa ja tietoja ja valmistautuu vähintäänkin "pidättämään" eli kidnappaamaan / pyydystämään / sieppaamaan nämä Viholliset Keskuudestamme ?! Heidät voi heittää joko "linnaan" tai johonkin ähläm / nekru maahan, se on ihan hyvä perusrangaistus heille.
Ja sitten on kerättävä kaiki täällä JO olevat "MaMut" ja heitettävä NE vittuun.

JÄRJESTÄYTYKÄÄMME, ja SANOKAA SE mitä tarvitsette.

Vaikka en missään nimessä haluaisi tukea ja "legitimisoida" "valtajärjestelmää" tms... mutta jos tämä ei ÄKKIÄ muutu ja lopullisesti, on pakko ehkä "äänestää", ja totakai Persuja, ei ole mitään muutakaan. Mutta sitten ETTE munaa ja ala pakitella ! USKOKAA horjumatta !!
Ne suksikoot ryssälle ja afrikkaan ja mihin lie persläpeen, joille ei käy TÄYSIN suvereenin itsenäinen ja eristyksiinpyrkivä Suomi. Sellainen tämä OLI ja ON ja tulee AINA olemaan, ettekä te sitä muuta.

Ja YMMÄRTÄKÄÄ te hoi polloin  lannansyöjät Salkkarien tuijottajat paskapäät että "poliitikot" voivat tehdä ja "tehdä" vain tietyn verran, TEIDÄN on USKOTTAVA totaalisesti siihen että Itsenäinen Suomi TOIMII ja ylläpysyy, ja teidän, TEIDÄN, on kannettava sitä. Ei minkään vitun "poliitikkojen".

Jos tiedätte jo nyt että PETÄTTE omanne ja heitätte taakkanne maahan, vitun vetelät läskit paskat, niin lähtekää vain samantien lätkimään. Menkää niiden Tasavertaisten Neekerienne pariin vaikkapa, saatte varmaan mukavan ilmaisen laiffin siellä ! Margariittoja ja tanssia, kännykät ja autot tai hippifillarit ja bilettää pitkin yötä jne.
TAI ehkä puukosta ja munasta ja tulesta jne ? En tiä.
Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti