lauantai 8. joulukuuta 2018

Paven uusi LOISTAVA video !

https://www.youtube.com/watch?v=LCwWpENkIwA

Jumalauta vittu ja WAU !!!

NYT näyttäisi ALKAVAN TAPAHTUA !!! TÄNÄÄN !! Jumalauta TÄNÄÄN !!
Tästä sitten juntit SUUNTAA teillekin !!



Ja HEI, MEDIAN VALEHTELIJAT ja muut jäykät kusipäät; kerrotteko te niille Kymmenen Valheita yms paskaa katsoville VANHUKSILLE tuosta Makaroonista kaiken TUON !?!?!?!
Jumalauta VITTU mikä limanuljaska ja LAPSELLINEN pikku paskapää ROTCHILD-RIIVIÖ se on !!!

Se tulisi heitää korkeitaan mereen, tai vain hyvin epäjuhlallisesti ampua johonkin sikolättiin tai sivukujalle tjns.




Ja hei "monikultturistit" ja vasurit ja muut "kapinalliset" STATISTIT; KATSOKAA typeryytenne TODELLISIA SEURAUKSIA !! Ja minä sanon että tämä on vielä PIENTÄ. PIENTÄ on se mitä tämä on, tämä on TODELLA todella PIENTÄ !!



On kuin te ette enää itsekään käsittäisi mitä olette jo saaneet aikaan ja tekemässä vain pahemmin ja lisää ja enemmän ja röyhkeämmin, mutta hei; ei kukaan teitä tietoisina ja älykkäinä ja VASTUUNtuntoisina toimijoina pidäkkään.


"Kiitti".


















Jaa niin ja Pee Äs; TÄSSÄ se nyt ON !! Saatatteko uskoa !! Se mistä se Matrushkakin aina jankutti; keskiluokan herääminen ja ottautuminen mukaan "rientoihin" !!
FAN-TAS-TISTA jos näin on ! Vittu JO  OLI  jumalauta  AIKAKIN !!




P.s  2   Jollette itse näe  niin siinä taisi olla ensimmäisessä, videossa missä se älykääpiö kakara Makarooni liimautuu Trump-paran käteen eikä suostu irrottamaan, vitun idiootti itikka, Trump sanoo sille "LET GO!" !! HAHAHahahahaaa. Kristus vittu.

AATELKAAPA hetki TUOTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti