tiistai 18. joulukuuta 2018

Bryssel-Keltaliivit-GCM-Yms

Jollette ole kiven alla piilotelleet, tiedättekin jo että Keltaliiviys on "levinnyt" Brysseliin ja muualle ja että EU:n  Linnoituksen edessä osoitettiin mieltä.

Yksi havainto kun näin tuon videon, minkä tein, oli että näemmä se EU:n rakennus on ihan tietentahtoen tehty muistuttamaan jotakin vitun suojabunkkeria siellä sisälläoleville vihollisille Luciferinpalvojille käärmeenaivoisille kusipäisille koiranpaskoille. Siinä on sellaiset ikäänkuin kalterit edessä ja pitkin taloa, en tiä...ehkä ne itsekin alitajuisesti käsittää kuuluvansa kalterien taakse(?), sellaiset kuin mitä nykyään ostoskeskuksissa on kauppojen sisäänkäynnin edessä kaupan ollessa suljettu. Eli ne TIESI varautua jo sitä vitun RAKENNUSTA, saati sitten koko vitun Maailmanvaltapyrkimystään, suunnitellessa - siihen että Vihainen Väkijoukko, jonka he ovat tahallaan suututtaneet, TULEE ja käy raivoisasti päälleen. Ihan kuten pitäisikin.


ABSOLUUTTISTA kusipäisyyttä ja pahanilkeää supermulkkuutta.
LOISTAVAA asiassa on se että kuten kaikkien videoiden kommenteistakin näette; on Eurooppalaiset sekä heräilemässä että HERÄNNEET.
VAIN ne "nukkuvat" jotka pelkäävät Menettävänsä Kaiken. Nämä halveksittavat olennot, jotka siis tulevat MENETTÄMÄÄN KAIKEN.
Enemmän kuin kukaan muu.ON totaalisen ja absoluuttisen kuvottavaa joutua elämää tällaisena Lopun Aikana. Ei voi muuta sanoa.
Joutua SIETÄMÄÄN vailla MITÄÄN rajaa, sitä että tuolllainen vitun kuvottava ruma inhottava iljettävä idiootti jossain vitun tunkkaisessa Brysselissä, kiukuttelee harvojen hampaidensa lomasta, MINULLE, siitä että on itse joutunut ala-asteella kiusatuksi ja siitä että MINÄ olen liian älykäs ja valkoinen ja sivistynyt ja Yksilö. Enkä kiinnostunut kuuntelemaan häntä ja heitä loputtomiin.

Tämän ongelman yksi PAHIMMISTA tai PAHIN, juurisyy, on yksinkertaisesti vain "naisten oikeudet" ja niiden ääliöiden "äänioikeus" ja se että ne on nyt päästetty päättämään asioista.
Hyi jumalauta että tuon kirjoittaminenkin on kuin pieni sydänkohtaus, jukolauta vittu että se ottaa saatana sydämmestä !!!! Vittu minä REPISIN KAPPALEIKSI nuo kusipäät ämmät !!!!
SAATANA minkä teitte !! Ja vielä sellainen ylimielinen typerä vittuileva vittupäinen virnuileva "voitonriemuinen" ärsyttävä imbesillin HYMY naamallaan !! IKÄÄNKUIN OLISITTE SAAVUTANEET JOTAKIN !! Jotakin muuta kuin Maailman Ainoan Sivilisaation TOTAALISEN TÄYSTUHON !!!

Olette saaneet kohta yhtä paljon tuhoa aikaiseksi ja KYLVETYKSI, kuin Hitlerit ja Staalinit ja Maot yms YHTEENSÄ. MIETTIKÄÄ hetki SITÄ.

Vaikkei naisella OLE moraalia, mutta kokeilkaa.

*

Täytyy kai hommata keltainen liivi itsekin kohta. Ja sekalaista muuta krääsää. Ei muutakaan enää voi.
VALMISTAUTUKAA ja valmistautukaa hyvin ja huolella !! Ja A J A T E L K A A herran tähden, vitun lanta-aivot, asioita ETUKÄTEEN ja monesta eri näkökulmasta, JOTTA ette YLLÄTY !!!

AATELKAA aatelkaa !!!
Valmistautukaa ja aatelkaa ja suunnitelkaa ja laatikaa suunnitelmat a b ja c.


Ja YRITTÄKÄÄ edes väääääähän, jooko ? Pliis ? Hei !??..Viittittekste ? Sietää ja ymmärtää TOISTA suomalsta ?!? Viittisitteks ? Vai onko tärkeämpää että SINUN kivespussisi on Maailman Napa ja SINÄ pullistut SUUUUUUREMMAKSI kuin joku Toinen Uros ?!?!
Hei ?!

Vai pistettäskö Maan ja sen sellaisen ETU kerrankin vain ihan pokkana ETUMMAISEKSI ?!
Emmätiä...viittiskö ? Vai eikö sitä viittis ?!

Ja HEI !! HEI !! ÄLÄ helvetissä vielä me !! MUISTA että "Maa" on VASTANAPA sanalle "Valtio / Hallinto" !!! MUISTA MUISTA MUISTA tämä
Oi lantapääni; MUISTA SE !!! ÄLÄKÄ KOSKAAN viittaa niihin kuten idiootit; eli synonyymeinä !!


ÄLÄ KOSKAAN IKINÄ !!!
MUISTA että "GCM" tulee ja tuhoaa meidät. Vaikka siitä kuuuuuuiiiiinnnkka moni pallinaama aukoisi alentuvasti typerää tietämätöntä naiivia ja kärttyisää ärsyttäjän turpaansa pitkin "Usaria" tms. Ne ei tajua mistä ne puhuu ja ne elää EDELLEEN siinä todellisuudessa mihin "normaalit ihmiset" jää jumiin ja kiinni koko IÄKSEEN(!), missä sitä elää ja on LAPSENA jos on kotoisin edes "normaalin" tasoisesta perheestä. SIINÄ TODELLISUUDESSA ei varmaan teekää mitään pahaa jos pari nekrua "budjaa" maassa ja raiskailee jossain vitun LAPISSA fa Khrais seiks(!!) paria tyhmää bimboa jne, jos sitten se vähän haittaa että tyttären viulunvingutustunti jää tai sieltä myöhästytään, kun pitää tukkia teitä betoniporsailla ja poikittaisilla rekoilla ettei MUSLIMIT ajele suomlannin juntteja litteiksi kuin paperi, rekoilla ja muilla.
ÄLKÄÄ IKINÄ aliarvioiko "Tavallisen Ihmisen" aivotonta ja sielutonta lantapäistä typeryyttä ja halveksittavaa pelkuruutta ja totaalista naiivia vihjeettömyyttä ja persoonallisuuden puutetta ja totaalista lahjattomuutta ja mauttomuutta ja alistuvuutta ja sen sellaista. Ja ylimielisyyttä.
Ne luulee että Elämä On Heitä Varten. Ja heillä on AINAKIN tämä yksi PääTavoite; olla elossa mahdollisimman pitkään. Ja kuitenkin mahdollisimman  tylsästi ja elämättömällä ja ajattelemattomalla ja epäluovalla tavalla. Miksi ne EI kulje harmaissa haalareissa, is bioond mii.


Eniwei, tässä vaiheessa on ihan turhaa enää yrittää kenellekään jankutella ilmiselvää ja toistella että "KATSOKAA NYT!" ja "ne on Maailmanvaltaan ja Valkoisten Murhaan pyrkiviä Totaali Fasisteja ja Satanisteja ja absoluuttisia PAHOJA saastoja!!" ja sen sellaista.
Joten olkoon kai sitten, kyllä te sen itsekin näette, vaikka ehkä laimeampana kuin minä, mutta kuitenkin. Te NÄETTE kyllä.
Keskittykäämme vain TEKEMÄÄN ITSE jotakin täällä; tämä "maa" OLI kyllä MEILLE, ei KENELLEKÄÄN muulle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja me olemme tähän asti lähinnä ISTUNEET ja tuijottaneet tilannetta; TÄMÄN takia tilanne on mikä se on. Ja MIKSI olemme istuneet täällä sivussa ?
Se on HYVIN(!) YKSINKERTAISTA(!!); me EMME OLE niitä joita kiinnostaa riehua katutasolla tai riehua ylipäätään ja me joudumme pelkäämään POLIISIA ja SEN seurauksia jos joutuu niiden robottiakin yksinkertaisempien ja jästipäisempien paskaläjien uhriksi, SIITÄ se johtuu. Jos kyttää ei olisi; me olisimme repineet teidät riekaleiksi jo aika päiviä sitten ! Vaikka teillä toki onkin se Ylimaallinen Oikeus ja Oikeutus pitää muita kontrollissa ja alistaa ja tukahduttaa ja komennella ja omia ja paimentaa ja sättiä ja nöyryyttää ja vangita ja pitäää OOOORRRJINA jne jne jne ad nauseam. sori, se välillä ihan unohtuu ! Thahahahaa.. Aijaijaijaijai..vallan unohtuu ...
#SoriSiitä!


Hei ? SORI !! Sori siitä.
Mea Culpa !Palatkaa vaan rauhassa boolimaljojenne ääreen ! Juuv-ööörnt´it !!
Ja kiukutelkaa Julkisesti ja kertokaa mitä KIRJOJA olette vitun nynnyt lukutoukat lukeneet tässä kuussa ja millattii "ajatuksii" se on ninQ teidän kumisessa apinanpäässänne herättäneet, niin myö kuulkaa KUULLAN teittiä !! Ad NAAAUUUSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMM !!!
Kuullan teidän sieluntappavan karmivan paskaa "musaanne" ja tsiigataan teidän aivotlaumauttavan haalean puisia leffoja ja telkkaohjelmia ja jatketaan vain TÄTÄ / sitä, hamaan Tulevaisuuteen ! Kiitti siitäkin hei, ja tsiigataan vain suuri ystävällinen ymmärtäväisen suvaitsevainen hymy Globaaleilla Kasvoillamme, kun marssitatte sisään ja tuohon ympärillemme sellaisen ihanan ihanan ihanan utuisen kerroksen neekeriä ja neekerinsontaa ja somalin puikulakalloapinaa ja muuta kälättävää läskipersettä pitkinpoikin Persiaa ja muuta tunkkaista muinaista Saatanan Nevadaa. Ja kuullaan ja nähdään ja KATSOTAAN tottakai(!), kun telkassa "Riku ja Tunna" TIÄ-TÄÄ ninQ NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN hyvin ! NIIN HYVIN. Niin paljon mua paremmin ja näin.
Oijoijoijoijoijoi !! Kyllä ne vaan kuulkaa TIÄTÄÄ ! hei ?! Douncha wori abaud-a-thing !

R ja T häs gat juu kavrdt !

Vittu ne on syäny kananJALKOJAKI(!!!) ja näin !! Mitä vitua SINÄ tiedät ?!?!
HAhaaaaaaaaaaaa.

Etkä sä o kumminka syäny ees mitään perus piisamirottaa tai näin ?No. Mutta. Comme ci comme ça, me olimme VÄÄRÄSSÄ. Niin todella todella pahoin erehtyneitä VÄÄRÄSSÄ.
Kun luulimme että meillä on suurinpiirtein KAIKILLA suurinpiirtein SAMA Maailmankuva ja "Suomikuva" ja ymmärrys siitä mitä meillä ON ja mitä muilla EI OLE, ja miten se on suojelun ja ERISTÄYTYMISEN ja salailun yms väärti. Ja niin TOTAALISEN OMIMISEN ettei omimisen omassa ulottuvuudessakaan ole ikinä kuultukaan moisesta omimisesta !!
Piru kiduttakoon niitä raukkoja vitun lässyttäviä lässykkävässykkä kusipäitä jotka piti sitä ihan vitun Hyvänä Ideana antaa NAISILLE "äänioikeus" ja jokin vitun automaattinen sisäänpääsy KAIKKEEN kaikkialla kaiken aikaa.
Kuten siihen herrasmieskerhoon mikä Helsingissä juuri luovutti ja nöyrtyi ja alistui ja taipui, jokin aika sitten, ämmien sisääotolle. OKSETTAVAA.
Ehkä te valtavirtaheterommat ette NÄE asiaa tai sitten te ette VÄLITÄ siitä, mutta ämmiä punkeminen kaikkialle, on aikuiselämän vastine sille kun lapsuudessa tyhmät tytöt änkee joka vitun puumajaan ja majaan minkä pojat ITSE itselleen rakentaa. Ja sitten se tyhmä pimpinpäälläistuva simpanssi luulee että sillä on joku vitun erillinen super-oikeus siinä vain olla ja häiritä ja pönöttää jne. Naaras ON sellainen, ja SIKSI sitä tulee kurmoottaa ja hallita, tai SE kurmoottaa ja haliitsee to NO end. Naiset ITSE tietävät tämän paremmin kuin TE. Ja TIETÄÄ asian olevan näin ja tuskin OIKEASTI kiistäisivätkään.

Summa summarum; meidän KILTTEYTEMME on meidät TUHOMME ja suurin heikkoutemme.


Siitä elää niin koulukiusaajat - rikolliset - kuin naiset ja "valtiot" ja kytät ja "lakeijat / byrokraatitkin". Ja naiset. KAIKKI loiset ja ilkiöt demonit ja Pirun lapset.

Yksi juttu jota he eivät I-K-I-P-Ä-I-V-Ä-NÄ uskoisi tai tulisi edes ajatelleeksi, varsinkaan edes kymmenesosa tosissaan, on että.....hei; EHKÄ heitä asuttaa noidat ja demonit !??!!?
Ne, demonit, ON TODELLISIA ! Siinä missä hyvätkin "henget", mutta teidät on niin TOTAALISEN vedenpitävän aukottomasti rajattu asian suhteen ja tietoisuuttenne on niin tiukassa puristus ja ALAMAIS otteessa että te ette vain NÄE.
"Näkeminen on uskomista"... ....Minä OLEN NÄHNYT.
PALJON kaikkea. "I´v seen things, you people wouldn´t believe!.."
Mutta hei ! Te "lällydemarit" TIEDÄTTE(!!), paino siis sanalla TIETÄÄ(!!) EI "luulla" tms, te tiedätte paremmin ! Te tiedätte jo kaiken olemassaolosta ja sen sellaisesta. Osaisitte sanoa jopa mitä on niinkin jokapäiväinen asia kuin "painovoima / vetovoima" !!! Hah. Minä en osaa tyhmänä edes SITÄ kuvailla sen kummemmin ! Ja minä olen NERO.


Te T I E D Ä T T E mikä tai kuka teihin VAIKUTTAA !! Ja mikä tai kuka EI !! Ai miin...Hahaha hahahaa, onhan se ihan käpyaivoisen tyhmää edes EHDOTELLA tällaista ...että on jotain mistä TE !! ETTE ! MUKA !! TIETÄISI !! Ai jumalauta !! Hhahahaha...täytyy laittaa "korkki kiinni!" jne jne jne.
Ja hei ! "vetää se pää perseestään!" jne !
Täytyy kai heittää se volttikin tässä, homona ja Rasistina™ ja minä lie !! Tsiigataan jos vaikka filmaan sen ja teen siitä teille, Ylimykseni, ihan "giffin"kin ja kaikkea ! Voitte tsiigata kun pyörin kuin väkkärä, loputonta ja tauotonta ympyrää (kuten tekin!), "kuin jokin idiootti".
Hahaha hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Mutta että...."turpiin vaan ja onnea" !!! Kattellaan ! Ja otetaan vaan nekrua ja levitellään käsiä ongelmien edessä ja "pyritään yhdessä hissuttelemalla, kädet reittemme välissä, Keskustelemaan ja avaamaan uusia Keskusteluyhteyksiä ja ymmärtämään ja kotouttamaan ja näin!" eli siis ALISTUTAAN herran perkele ! Sitähän se heidän tappokulttinsa NIMIKIN TARKOITTAA Kristus perkele !!! Alistumista .......niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ! NÄÄÄKS. ALISTUTAAN.


Sillä niin tekee.... ?!?!..
N A I N E N."KiittiTästä!Kiitti.
"No mutta....pitäisihän tämän nyt onnistua ..?!...O_O...hei ? Tässähän tätä leipää ON!?.."Juu...näin ON. Muttei sitä O. Kaikki ei ole lainkaan välttämättä lainkaan sitä miltä se näyttää, eikä asiat juurikaan mene "niinkuin pitäisi".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti