lauantai 29. joulukuuta 2018

Hullu Hannoverissa

iltislinkki


Luultavasti ihan vain paikallinen Hoorst tai Timo tai  Hans tjns....

Vaikkakin oikesta toki joku Ähbäläwähbälä-Wäbälä´C´C´Äbälä Mehmet.

Mutta toki "viranomaiset" kusipäät tulee taas jankuttelemaan Petteri Munakuono-Riitalan ja  Uimosen Börjenreiän kanssa että "yksittäistapaus! Ei saa Yleistää ! Ei johu nekrujen luonteesta ja ählyjen! Läl läl lää ! Mi tianataan tällä! Te ootte vaan pieniaivosii Rasistei ja näi! Me on kyllä tsiigattu kuule ihan tarpeeksi Haliwuudleffoi eli tiädetää kyl miten asiat ON! Tällä ei o miiiitäään tekemistä _slamin ja muslimien kaa!" jne, kaikki nuo tavalliset haaleat märehdityt puklauksensa.

Minä toivon että jokainen tuollainen paskahousuinen muslimeitapelkäävä kurahousuinen vitun paskaläjä tulee jäämään tulevana vuonna rekan alle. Mieluiten "maahanmuuttajan™" kuljettaman. TAI vaihtoehtoisesti tulee, kuten ne typerät tytöt siinä Paven uudessa videossa, yksinkertaisesti mehmettisimpanssien, jotka näyttävätkin täsmälleen simpansseilta ym apinoilta, murhaamaksi eli typerä turpea kommunistinen ja haitallinen Jurakautinen paskapäänsä leikataan irti.
Toisin kuin nekrut, ählämit ei ehkä sentään, kai, SYÖ sitä. Ne heittää ne päät kai vaan pois tjns ? En tiä.  Tai ehkä joku mullahinpaska-ajatollahin-aliapina pitää niitä kuivattuin jossain kaulakorussaan ? En tiä, kuten jo sanoin.Kiitti.

Päivitys: kuski on EHKÄ ollut jokin muu kuin ählämi. Vielä ei ole lopullista tietoa.
Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti