torstai 13. joulukuuta 2018

Lisäys äskeiseen...

...tuosta kun nämä vitun märehtivät ja jankuttavat ja "politiikkaa" harrastavat pikkusieluiset perkeleen vitun PAINAJAISET lässyttävät lällärit ja jankuttajat ja loukkaantujat ja muut "hellämieliset" aina jaksaa paasata Natsi-Saksassa olleen "KYSE miljoonien ihmisten murhaamisesta" tjns.. niin nin ensinnäkin, se on kiistanalaista onko juutalaiset ihmisiä ylipäätään... ja siitä ei TOD! ollut vitun idiootit KYSE !!
Sellainen OSUUS tuli siihen MUKAAN, KYSE oli ....luoja yksin tietää MISTÄ, mutta se oli nääs jotain nimeltä MAAILMANSOTA. Siinä on sotaa ja koko maailma. Siinä oli hyökkäystä sinne tänne, ja siinä oli REAKTIOITA siitä ja tästä ja tosta, ja tuota ja tätä ja sitä kohtaan ja sen ja sen takia... kuvio on PAAAAAALJON monimutkaisempi kuin että "ne oli pahoja ! piste!" - jollaisella nyrpeällä vitun kaikkitietävällä (tietämättömällä) nirppanokkaisella ylimielisyydellä kaikki nämä nykyajan vitun puupäiset kakarat kuten se "Miisas" ja muut hamsterit kommentoivine myötäilijöineen näyttää kuittaavat tiedottomat ja elämää ymmärtämättömät idiootit märehdityt NPC-"mielipiteensä". Tuubin kommenteissa sangen usein. Jotain typerää tietämätöntä ylimielisen solipsista aivotonta  pimpintyperää puutaheinää ja sitten "piste!".
Ikäänkuin jonkun keskinkertaisen kersan typerä älähdys olisi jokin Taivaasta Annettu Tietopläjäys joka minunkin tulisi vain kuuliaisesti niellä, koska siinä ei sanota mistään mitään ja se ei loukkaa ketään jne jne ad NAUSEAM ! Hei muuli; jos se EI loukkaa KETÄÄN....sinä ET puhu TOTTA !
Vittu että te voitte olla VASTENMIELISIÄ !! Ja elämä tappavia ja KAIKEN, eritoten HAUSKAN ja vapaan ja idiosynkraattisen ja omintakeisen jne, TUKAHDUTTAVIA Perkeleen alhaisia matalamielisiä mielikuvituksettomia vitun perseenreikiä, ja PAHOJA sellaisia.

Haistakaa itsenne saatanan vitun nilkit !Ja hei Miisakset ja muut vitun vinopäät, ette te voi vain tulla maailmaan ja olla täällä 5 minuuttia ja alkaa sanella mitä joku VOI tai EI voi kirjoittaa tuubiin tai muualle. Te olette vain tyhmiä ja heikkoja ja vailla omaa persoonaa, täysin tyhjäpäisiä kakaroita. Siinä kaikki.

Te ETTE OLE mitää HYVIÄ ja Hyviksiä !!!! MUISTAKAA SE !
Te olette pahimmista pahimpien joukoissa.
Totalitärismi leviää teistä kuin tunkkainen paha haju juopoista. Ja se KARKOITTAA kaiken paskankaan väärtin KAUAS teistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti