keskiviikko 19. joulukuuta 2018

HEVI KyttäautoWAU !! Ihana suorastaan ! Ihan siis autona. Juuri minun tyyliäni, maskuliininen ja katurealistinen ja hyödyllinen maasturihirviö ! Nais.Mutta eniwei; siat hommasi >> itselleen <<  MEIDÄN HYNILLÄ tuollaisen panssarin >> MEITÄ VASTAAN.

Mutta olen onnekseni saanut huomata että suomalaiset on alkaneet tajuta "kupletin juonen" jo ! Sekalaiset kommentoijat; olette olleet piritysruiskeena jopa minulle, osoitatte jo alkeellista käsityskykyä ! Kissat saa pian tuta ! Sille tasolle alkaa olla jo tunkua !!!

Hienoa etä snaijaatte miten asiat ON. Tuo kehityssuunta on väärä ja ankea ja kamala ja surkea jne, mutta itse AUTO on ihan sikakhuul skifimaasturi ! Se täytyy kyllä sanoa.
Vaikka nuo apupeilit ja keltaiset vilkut on kyllä dorkia, mutta hei; sehän ON KYTTÄ AUTO. Dorkuus on kyttien SE. JUTTU.
SE. Juttu.


En tiedä toki onko tuollaisesta EDES KYTILLE itselleen mitään todellista selkeää käytännön hyötyä, vai haluaako ne lapselliset hetero(?) pulliaiset pullistelijat vain "olla khuul" ja kokea tuollaisella revittelyn  tuoman huiskeen jotain estrogeeniä tai mitä se onkin mitä kytissä kiertää. Kustahan se ON, mutta jokin muukin niissä varmasti jyllää.
Tai paskahan se on tietty... ? Vai. Ei kai niissä mitään muutakaan ole.
Eikä kyllä olekaan.

Nestemäinen potaska.
Tai ihan vain PASKA ! (Potaska on ERI asia jos ollaan tarkkoja).
Armeijalle sota-aikaan tuollainen olisi kyllä hyvä ja hieno ja paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti