sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Isaak Molopään Synttärit

L I N K K I


Mielenkiintoista kyllä, minun piti muutenkin tänään laatia kirjoitus tuosta VITUN klopista ja mulkusta kakarasta, Isaak Pallo-muna-päästä.
Joka on itteensä lähes ihan yhtä täynnä, ja paskaa, kuin Pete "hetero" Parkkonen.

Iisakki on tosin sikäli eri asia että se luulee olevansa Anglo-Saksi ja luullakseni Britti tjns, ja että se näyttää ihan joltain määrittelemättömältä saarivaltion poika"popparilta". Mutta se näyttää oikeasti vain perus Ryssältä.
Se näyttää samalta kuin KAIKKI ne mustassa "pufferitakissa" kulkevat Ryssäläiset pojat, mitkä piereskelee verkkareissaan ja homoilee keskenään jossain karmivassa ja likaisessa, rapistuneessa, kommaripuistossa keskellä Ryssän Jurakautista tundra-Helvetin maisemaa. Keikkuen ruosteisilla(!) leuanvetotangoilla ja hihittäessään kännissä kun 1 heistä lävähtää TAAS vaihteeksi, maahan siitä tangolta, suoraan typerälle vitun kumiselle niskalleen ja vähän aikaa pöllämystyneenä toljottaen ympärilleen....hiljaksiin siitä sitten tokenee ja lähtee tanssimaan sitä VITUN "slaavikyykkyä" Ryssänpaskaa.


Jaa..?..Venaas ...... sori; juuri saamani tiedon mukaan se onkin "ripaska" EIKÄ täten siis "ryssänpaska" !! HAH AHAahahahaa sori ! Mea culpa.

Isaakki näyttää näemmä myös paitsi Konan Ou´Braijjenin haaleammalta ja huumorintajuttomammalta näennäisversiolta, myös sellaiselta nykyään Kaikkiallaläsnäolevalta "määritteelemättömältä lesbohahmolta" mikä on olevinaan poika vaikka ONkin tyttö, eikä asiassa ole mitään epäselvää muille kuin kyseisellä pölvästille itselleen.
Tosin ei se minua HAITTAA jos joku on sukupuolensa kanssa "epävarma" tai seonnut tjns, se ON myös ihan OIKEA juttu, mutta kuten kaikesta OIKEASTI HARVINAISESTAvittupäävasemmisto on tehnyt siitä SUUREMMAN ja "normaalimman" JUTUN kuin mitä se ON, ja täten HAITTAA suunnattomasti niitä ihan OIKEITA versioita "transuista" yms. Niitäkin ON, mutta ENEMMÄN on pelkkiä sinitukkaisia vitun persoonattomia kusipäitä kakaroita.


Mutta sitten siis tähän asiaan. Eli MIKSI hevosen vitussa joku menisi tuonkin molonaaman synttäreille ?!?! TUNNETTEKO TE SEN ?!?!?
Mitä VITTUA, TE(!!!!!), siellä kyyhötätte vitun idiootit bimbot, jossain vitun minihameessa, ULKONA, tuiskussa ja viimassa, TUON nulkin Julkisille Synttäreille päästäksenne !??!
Vittu te voitte sitten olla jumalauta tyhmiä ! Ja EEEEEEEPÄtoivoisia !!
Vittu että minä sitten INHOAN ja VIHAAN ja halveksinkin, tuollaisia muuleja joiden on vain PAKKO päästä aina "mukaan" kaikkeen, jotka ei osaa olla YKSIN ja ...junou... POISSA kaiken seasta ja keskeltä, siellä mihin siis KUULUISI. Siellä mistä kaiken näkee SELVÄSTI. Omassa RAUHASSA.
Mutta imbesillit ja idiootit ja kaikein haitallisimmat tyhmät vetäytyy AINA ja vääjäämättä, kuin painovoiman vetämänä; "keskelle kaikkea". Siellä niillä persoonattomilla mulkvisteilla on sitten hyvä ja kiva olla, keskenään, ja NÄKYVILLÄ, josta käsin tuulettaa typerää paskapäätään ja ärsytää KOKO MAAILMAA tympeällä kusipäisellä typeryydellään ja lahjattomuudellaan ja oksettavalla lärvällään, ja tehdä kaikille selväksi oman keskinkertaisen nahjuksen pulliaismaisuutensa.
Hei, idea sinulle ! MIKSET vain kulkisi sellainen keppi selässäsi, kuten samurailla oli, missä niillä siis oli klaaninsa lippu, mutta johon SINÄ voisit pistää jonkun kohdevalon tai lampun ? Joka pitäisi SINUT, oi kommunistinen anti-lumihiutale, KAIKKIEN NÄHTÄVILLÄ JA KOOOOOOOKO AJAN !??!!? KUUUUULUUUUKO !??! NÄÄÄÄÄKYYYYKÖ ?!?!!? HOOOOOOIIIIII ?!?!?

Näettekö siellä Mauritaaniassakin nyt VARMASTI että sentään hei TOI(!!!!) kulkee nyt TOSSA !!!!?!? Näkyykö ?!?! Ja että siis, tiedättehän te että se EI OLE RASISTI tms !!?!?! hei !?!?
HEi !?!...Hei tiiättexte ?!?! Tiättehän te tän ?!?Eniwei, naurettavaa. Aivan vitun anti-Suomalaisen naurettavaa.
Amerikkalaiset järjestää kyllä ja britit ja muut naiset, tuollaisia meganaurettavia vitun kissanPASKANristiäisiä mutta että Helsinginkin näennäisherrat ja molopäärouvat !?!?
Hei HAISTAKAA VITTU ja painukaa paskaan.

Te ETTE OLE Suomi ettekä OMISTA sitä.
Suomen tulisi sotia HELSINKIÄ vastaan ensi-sijassa. Ja Tampere vain pommittaa kertakaikkiaan.

JOS muiden kylien ja pitäjien ja taajamien ja alueiden ja kaupunkien "johtajilla" olisi edes rotan aivot käytössään, he tekisivät JO, "siirtoja", ja olisivat jo tehneet, millä varmistaa oman alueensa pysyvyys ja jatkuvuus ja sujuvuus ja itseriittoinen ylläpysymisen ja elämisen kyky, jos tai kun jotakin sattuu. Ja pitääkseen alueensa OMIENSA hallussa, EI neekerten ja mutiaisten VAIKKA federaali"hallitus" niin MÄÄRÄISI tai EU tai joku muu nörttipoikien rikosklaani.

Hei idiootti; ei niitä TARVI totella !!!! Onko tämä ikinä juolahtanut mieleenne ?!?!
Ne EI OLE jumalia !!! Ne on pissanhajuisia oksettavia rumia pelkureita. Siinä KAIKKI.
Vittuako tuolla sällille on JULKISET synttärit ?!!? Missä te luulette oikein elävänne ja olevanne ?!
MIKSI jonkun synttärit on JULKISIA ?!?!?#TeOletteKommareita!
#HaistakaaVittu!
Kiitti.


P.s Isaak Molopäästä vielä sen verran, jottei jää epäselvää, että se on ihan VITUN RUMA. Tyhmännäköinen jätkä kertakaikkiaan. Yksi silmä tuuuooolla, kaaauuukana, ja toinen vielä kauempana tuoooollllaa.... kuuluuuko ?...Hooooiii?..


Se LUULEE olevansa jokin ihan vitun hurmaava, mutta se on hurmaava vain sokeiden ja huononäköisten ja tyhmien ja toisten futispäisten mulkkujen mielissä ja typerissä siansilmissä.

Jos ottaa ISON futiksen tai ehkä rantapallon, ja lpää siihen laudankappaleen naamaksi ja piirtää sen SIVUILLE sinne pallon vastakkaisille kyljille, silmät ja jonkinnäköiset korvankin tyngät kai, ja lätsäyttää siihen vain keskelle päälakea sellaisen "kananperse" peruukin; voila ! Siinä on Isaakki Eliotti.
Ruma kuin Huuakotti.
(Se on myös niin vitun TOTAALISEN mulkun näköinen että voisi yhtä hyvin olla kyttä ! Ja varmasti siitä tuleekin kyttä jahka tuo typerien teinipimppien ylläpitämä älykääpiöiden sieluttomuuden messu tuosta taantuu ja raukeaa pois. Näette tuon vitun laatikkopään vielä peruutuspeilissänne valojen välkkeessä. Aseistautukaa.)Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti