keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Kuussa jotain vialla ?!?!?

https://www.youtube.com/watch?v=dG2pnXxqlNY


Hah... mielenkiintoista !!
MINÄKIN olen katsellut että kuussa on JOTAIN omituista, mutten ole jäänyt keskittymään siihen sen kummemmin, mutta taidan tsiigata vähän tarkemmin. Jumalauta !!!
Ja ne saturnuksen katoavat renkaat ja mitä kaikkea muuta.... meille jotka olemme edes auttavasti "tilanteen tasalla"... melko järkkyä tjns.
Plus saamani oma "ilmestys" yms ...jotain todella taitaa olla tulossa. Jotain SUURTA !

Mielenkiintoista nuo Raamatun sitaatitkin.. "etsikää taivaista merkkejä tulostani / saapumisestani..." ...
WAU.Mutta MUISTAKAA !! Petteri Riitelevä-Riitala on silti fiksumpi ja tieteellis-järkevämpi kuin itse jumalakaan, joka kirjoitetaankin tässä asiayhteydessä pienellä ja PETTERI suurella, ja tietää sanoa aina jos Raamattua joku erehtyy siteeraamaan, että "kivoja / hauskoja SATUJA" !!Tuollaisia apinoita pitäisi, JOS minä saan omassa Blogissani huomauttaa jotakin tässä ohimennen ? Passaakse ? Käykö tämä ?...Kiitti, oletan että vastasit että "antaa palaa vaan" tai jotain tuollaista. Niin nin tuollaisia älykääpiöitä tulisi vain kämäyttää lapiolla suuhun ja kusta sinne rikkoutuneiden hampaiden sekaan.
Tätä on TURHA yrittää SELITTÄÄ kenellekään. Ja nuorena olisin ollut enemmän ehkä tuollaista ^ idioottia mieltä itsekin, ainakin pintapuolisesti ja virallisesti ja muiden silmissä.

Taidan alkaa olla samaa mieltä kuin lempiblogailijani, että Raamattu saattaa sittenkin olla se PARAS ja tarkin HISTORIANKIRJA mitä ON. Se ei ole LAINKAAN minkäänlainen SATUkirja vaan TARKKA ja eksakti HISTORIANkirja ja melko kirjaimellinen ja täsmällinen. MIETTIKÄÄ JUMALAUTA VITTU SITÄ !!


Ja hei ! Ennenkuin menet, yksinkertainen ajatus ja havainnointi harjoitus ! Jos kelpaa.
>> Kommarit ja kytät ja "poliitikot" ja kaikki "valtiossa" ja "politiikassa" ja muussa rikollisessa toiminnassa, ja ilmeisesti juutalaiset, INHOAA Raamattua ja Kristinuskoa yms ja haluaa VIEROITTAA TEIDÄT SIITÄ täydellisen täydellisesti ja totaalisesti.
M I E T T I K Ä Ä asiaa hieman yli kuusi-16 sekuntia.

Ja MUISTAKAA että ne vitun kelvottomat koirat kuitenkin haluaa ihan pokkana KORVATA sen _slamilla ! Maailman vaarallisimmalla ja harhaoppisimmalla ja takapajuisimmalla ja Satanistisimmalla ja pahimmilla murhakultilla IKINÄ !
I K I N Ä.

Se on ihan "fain" mutta sen vastanapa eli Kristinusko...no SE on jotain kamalaa ja pahaa ja näin.
Lopuksi; muistakaa siis että vain naisten mundaanin triviaaleilla vaivoilla ja "ajatuksilla" ja "SoMe" mielipiteillä ja "politiikalla" ja kytillä ja "laeilla" ja niiden orjallisella noudattamisella ja lähikaupassa käynnillä yms on välii ja näi. Ei MIIILLÄÄN muulla ! Millään transendentilla ja syvällisellä ja ..tsshhhHHHH!1...ahahahaahha... "henkisellä".. HAHA AH  TA-HA-HA-HA-HOHOHOHOHHAAAAA. Ja niin eespäin.

Idiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti