sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Vauhkot Typerykset vs Halla-Aho

https://www.youtube.com/watch?v=QWVgWbznfG8

Mikä erottaa suomlantilaista ^ tuollaista keskustelua" ja anglosaksien versiota ?!
Se ettei anglot sölkötä kuin häiriintyneet ja paniikissa olevat ääliöt. Ne osaa kuitenkin KESKUSTELLA edes. NUO typerät vitun ryssänkommarit Helsingin vatipäät taasen on kuin lauma hätääntyneitä ja hysterian partaalla keikkuvia paviaaneja keskellä kuohuvaa koskea jonka molemmilla rannoilla karjuu nälkäinen ja aggressiivinen leijona ja yläjuoksulla lilluu krokoja ja alajuoksu...no juoksee totisesti ALAS ja LUJAA.
Nuo idiootit heittelehtii tarttuvan levottomina ympäriinsä ja huitoo kuin jokin yksinkertainen ja kiihkomielinen tollo juovuksissa, kuin teatterin lavalla, kädet leväällään ja kailotaa paniikissa Jussin päälle kun eivät muuhunkaan pysty ja kykene.
Koko juttu on aivan vitun kamalaa imbesillien kiljuvaa kakofoniaa.

Ja mikä helvetin typerys tuo vasuri oikein on !?! "Meikäläisen.. " ja jotain, perheenjäsenet tjns. Eli se on hommannut ihan TAHALLAAN, ärsyttääkseen suomalaisa suomessa, provosoivasti, itselleen jonkun vitun nekruttaren tai neekeriuroksen tjns, ja sitten kasvolihakset nykien käy telkassa(?) vai mistä tää on, änkyttämässä Jussi Halla-Aholle kun nekruaan on katottu jotenkin väärin tjns ? Vittu mikä vaivaannuttavan typerä lässähdys.

Perus vasuripelkuri ja niin kammottavan vajaamielinen että on lähes  pelottavaa että tuollaisia ON, ja ne on vapaana tuossa kaiken seassa. Jumalauta MUSLIMIT ON MURHANNEET VALKOISIA KUIN LIUKUHIHNALTA SAATANAN MOLOPÄÄ !! VIIMEISET 1000 VUOTTA !!!!
Nämä "natsit" ?!?!....MITKÄ vitun Natsit ?!? MISTÄ vitusta te ylipäänsä horisette ?!?! Ne on teidän PÄÄSSÄNNE ! Ettekö te nyt perkele EROTA näitä kahta ASIAA !!!?!?!?!?!?!?

Jos joku vitun kollektivistinen ja yhtä tunkkainen, idiootti, kuin tekin, kävelee Stadissa natsilipun kanssa, nin vittu kävelköön, MUSLIMIT kaatelee pilvenpiirtäjiä ja jyrää rekoilla yleisöitä sileeks ja pommittaa turistit busseineen ja busseihinsa ja raiskaa sen kun kehtaa ja kerkiää ja puukottaa jos raiskaamiseltaan ehtii, murhatakseen vielä siihen päälle vähän lisää.

"Yleistäminen" ....tuo on niin vähä-älyisten lillukanvarsi ettei sitä pitäisi edes käsitellä. Mutta siteeraan tätä tällaista juttua; jos ampiainen pistää sinua, voi sitä ensin aatella että TUO ampiainen pistää sinua, mutta jos ampiaiSET pisteLEE sinua toistuvasti ja loputtomiin; voi sitä silloin KÄSITTÄÄ että AHAA ====> ampiaiset PISTÄÄ !!

Tämä on HYVIN. YKSINKERTAISTA.

TODELLA !!!


Se on monimutkaista ja vaikeaa ja huokailua aiheuttavan vaivalloista ymmärtää vain jälkeenjääneelle kehari-vasuri-sekopää idiootille / kommarille.Kiitti.

P.s HUOMATKAA että tuo vasurin paviaani moittii tilannetta juuri SIKSI ETTÄ siinä on HÄNEN porukkaansa jotenkin ...haukuttu tjns ? En tiä, en katsonut kuin pätkän. Eikä ole mitään syytä katsoakaan tuota sen enempää, kenelläkään.
Sitä hatuttaa että HÄNEN  -ÄRSYTTÄVÄ!- ja typerän nurinkurinen ja tahallaan provosoiva elämäntapa VALINTANSA on nyt, olosuhteiden pakosta eritoten, kohdannut edes jonkin herneen kokoisen esteen tai haitan tjns. Sitä vituttaa nyt SE.
NOIN atominkokoisia on vasurien "oikeatkin" ongelmat !!!

Vittu mikä paskamytty !
HAHahaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti