keskiviikko 26. joulukuuta 2018

IS vs TrumpIlta-Sanomat tälläerää. Siinä ^ on taas mahdollisimman tyhmä ja hölmö kuva, se on STRATEGIAA "lehdistön" osalta, vitun tyhmät lapselliset jurnuttavat koiranpaskat, ja Trump ilmeisesti on tuossa jutussa nyt tuomiolla ja sitä sätitään; siitä että kuten tekstikin myöntää, se yrittää PITÄÄ "vaali"lupauksensa !!!

SE on NYT se mihin SINUN haluttaisiin TUOHTUVAN, että se yrittää hinnalla  millä hyvänsä PITÄÄ LUPAUKSENSA !

Sitä miltei LUULISI että se olisi jotain mitä ei lakata kehumasta ja kiittelemästä ja jumalauta VUOLAASTI !! Mutta ei !! Ei koiranpaskakommarin madontasoinen "mieli" niin toimi !
Typerys !!!

Se on nääs "ovela" ja näin ! Hahahahaa, se viä sua iiiiihan kahville jne. Se SANOO kyllä yhtä, mutta se oikeasti HALUAA ja tarkoittaa toista. Se on nääs niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ovela !
Ovela Piru kyllä .....kertakaikkiaan. MIIIILLLÄÄN et pysy perässä !
On kuin pelaisit "Trivial Pursuittia" poikkeuksellisen TYHMÄN lapsen kanssa.

Mutta kuitenkin, Trump on vanhus paikallaan ! Huippuäijä tuohon juttuun, kun "tuo juttu" on yhä edelleen valitettavasti olemassa, eli "hallitus / hallinto / politiikka / kytät / laki / esivalta" miksikä noita  paimentolaisdemoneita ja elämänvarastajia ja orjuuttavia loisia nyt haluaakin kutsua.

Silkka Satanistinen PASKA on ihan hyvä ja riittävä termi, eli suomeksi "nimi".

Mainittakoon Feisbuuktuliaisina vielä, että Trump on siis pistämässä pystyyn rajamuuria jonka yhteensä pitäisi käsittääkseni maksaa noin 5-6 miljardia taalaa.
Amerikan "jallitus" tai "hallitus" tai mitä ne luvatta muita komentavat ja kyttäävät ja vangitsevat kusipäät nyt onkin, on rakentaneet johonkin jonkun vitun moottoritien äänivallin joka maksoi muutaman kerran saman verran; eli ne tuhlaa kyllä pelkkään äänivalliin mielinmäärin Toisten Ihmisten Rahoja, mutteivät vitun kiukuttelevat kusipäät koiranpaska-kakarat voi käyttää kuutta miljardia AMERIKAN itsensä, an sich, vahvistamiseen ja puoltamiseen jne !
Se kertoo heistä jo AIVAN. KAIKEN.

Samoin kuin se että kaikki ne muut vitun "poliittiset toimijat" ja "lehdistö" ja kaikki laiskat marisevat Marxistit  näsäviisaat vitun räkäpäät demonipiisamit ja kaikki vitun Saudit ja jyrsijät ympäri planeetan, on valmiit yhdistymään Trumpin Vastustamisen nimissä, mutta EIVÄT pitääkseen lupauksiaan tai auttaakseen Amerikkaa ja tehdäkseen omilleen sen mitä heidän "virallisestikin" PITÄISI !!
He eivät kykene yhdistymään amerikkalaisten edun taakse, mutta isähahmon vastustamisen kyllä.

Jos tuosta paskaröykkiöstä on jotain epäselvää, niin .... no, olet vain lohduttoman tyhmä. Sinua ei voi enää auttaa.
Sry.

Jaa niin ja vielä se että, Amerikan oli tarkoitus TUHLATA siellä vitun Syyriassa 19 MILJARDIA dollaria nyt alkavana vuonna, mutta sekin kun nyt säästyy ja kaikki henget mitä säästyy jne; SE on myös jotenkin sietämätön kammotus vasurien Jurakautisessa ja riidanhaluisessa aggressiivisen Neanderthaaliapinan typerässä jurrisessa koiranpaskapääkopassa !


HAISTAKAA VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti