sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Hellantelttattentään Iltalehti

Kyllä siellä nyt VITTU KEHDATAAN sitten jumalauta-vittu-saatana  aukoa typerää tunkkaista kusipäätään NNNAAAAAAAAAATSEISTA !! UUUUSNATSEISTA !! WRÄÄÄÄÄÄÄÄ !KUKA teille oikein jakelee näitä Pöyristymiskäskyjä !?!? Itse Lucifer-tätikö se on ? Vai Soros ihan henkilökohtaisesti ?! Ja hei, miksi te olette niin pelkurimaisen nynnyjä ja moraalittomia vitun kituuttavia keskinkertaisuuksia, ettette saa saatana edes suutanne auki vaikka sitten saisittekin POTKUT !!??!?!?!?!
Miksi te "vedätte tätä linjaa" !?!? Tavalliset "toimittajat" ?!

Tässä on teille pieni oppitunti realismista ja jostain nimeltä "suhteellisuudentaju" mitä Marxistisen demonihillerin alkeelliset ja heikot troglodyytinaivot eivät sisällä ja siksi käsitä, mutta hei; koitetaan !
Te  kälätätte kuin vähä-älyiset hysteeriset vitun NAURETTAVAT typerät vitun ämmät SIITÄ että suomessa muutama kymmenen vai sata, tyyppiä kävelee Natsi-Saksan aikaisen tyylikkään lipun kanssa rauhalliseen ja tasaiseen tahtiin Helsingin kadulla ja VAADITTE "toimenpiteitä" jne... kun taasen jotain mistä ette sitten hiisku lainkaan on tämä....Johon tuo vitun kusipää raivohullu psykopaatti tai sosiopaatti PASKALÄJÄ VITTUPÄÄ, nykyään kai jo KUOLLUT onneksi, eli tuo vitun mielipuoli nimeltä "Herlin"   uskalsi ja kehtasi saatanan demoninen kauhukakara mennä ja aukoa typerää tietämätöntä ylimielistä pikku PASKApäätään kas näin....
..joka varmaan näyttää ihan sivistyneeltä ja kelvolta ja hyvältä kaikkien "Monikultturistien" ja mitä näitä vitun läskipäisiä ääliökakara-älykääpiöitä ja asennevammaisia vitun MEGAMOUKKIA superjuntteja nyt onkin, alkeellisissa apinan läskisilmissä.


Tuo ^ verta rumasta nenästään kerjännyt hyperjuntti-ääliö olisi pitänyt hakata armotta golf ja kriketti ja pesismailoilla kuoliaaksi miesjoukon toimesta kylmänä talvipäivänä, eikä antaa sen Saatanan Saastan päästä kuin kaikki gangsterit AINA, eli kuin koira veräjästä. Vitun VITTUPÄÄ paskaläjä kusipää sekopää imbesilli idiootti aggressiivinen pikkuPASKA ja mulkvisti. Se oli kai pysyvästi kiukkuinen ....isälleen tai jotain, ja kerjäsi siksi turpaansa pitkin nettiä tuollatavoin  ^.
HARMI ettei saanut ! Jumalauta vittu mikä totaalinen harmi ja hukattu tilaisuus !!!

Se olisi saanut TUO ^ vitun vittumaisen näköinenkin pieni pyllyreiänsisältö maata kuolleena Bataclanin lattialla eikä niinkään ne jotka siellä sitten päätyi makaamaan.

Vielä kerran; HAISTA HERLIN MÄTÄ VITUN PASKA ja mätäne Helvetissäsi !!


Kiitti !

Ja Suomen Median Munattomat Muulit: TUOSSA ^^  on OIKEAA "Uutisointia" ja RAPORTOINTIA ja sen sellaista.
Se on NÄIN vitun HELPPOA jos ei ole mikäään alhainen alkeellinen PAHANSUOPA paskapää-kusipää vitun mulkku, joka haluaa "muuttaa" (eli muunnella mieleisekseen) maailmaa.Mutta hei, viis noista ^ ja Syyskuun Yhdennestätoista Amerikassa vuonna 2001 ja Theo Van Gohin kuolemasta ja Tsrali Hepdosta ja LUKEMATTOMISTA muista !!! Joku käveli jumalauta Stadissa hakaristilipun ka !
Hei KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKK !!!

Pissasittex tekin housuun tai hameisiinne ?!
Niimmäkin hei ! "Mäkin itken" !Jaa niin ja Turussakin oli pienimuotoinen RIKASTUTTAMIS eli  köyhdyttämis ja MURHAAMIS "tapaus" ! Hahahahaaa on se niin viattoman hassunhauskaa ! Voi niitä Ählämeitä.
On ne niin.....velikultia tjns....Tässä vielä tämä käristyneen ja synkeän paskaläjän vitun kusipäämarxistin apinan sitaatti...
Aatelkaa että TUO ^ on "niiden" mielestä ihan kelpo tyyppi ja aatelkaa että tuonkin jäljiltä Amerikka vielä jokseenkin ON !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti