keskiviikko 19. joulukuuta 2018

5 Linkkiä

http://mikkokarna.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266114-junckerille-on-annettava-potkut

^ Totta-vitun-kai. Ja lättyyn ! Ja vitun LUJAA !*


http://timo-vihavainen.blogspot.com/2018/12/oodi-oodille.html

Niin tylsä ja jaaritteleva ja nokkeluuteenpyrkivä siinä onnistumatta, kuin tuo hyypiö onkin, on sen jotkut tekstit ihan luetavia, ja tuo "Oodi" on tottavie ihan oikeasti melko khuuli ja tyylikäs moderni rakennus. Ja hienoa että joku tuollainenkin ^  "virallisestikin" kai jokin kuuluisa tjns, sai sanottua että Korbusiaani oli yksinkertaisesti vain mielisairas.
Aamen.


*


professorinajatuksia


Professori lähti siinä nyt kutistumaan älyllisesti kohti kissan tasoa. Neekeri on näet NEEKERI; SIITÄ johtuu sen KAAAAAIIKKI ongelmat, ja se on ratkaisematon ja IKUINEN ongelma. Eli siis neekerin neekeriys.
Sitä ei VOI "ratkaista" mikään. Muu kuin kuolema siis. Joten ÄLÄ ole noin vitun naiivi tollo.
Kiitti !


Tässä on vielä jonkun muun vastaavanlainen Afrikka Ensin(!) älähdys.
OIKEASTI Afrikka pitäisi luultavasti vain OTTAA pois neekeriltä, ja henki samaten. SE on AINOA mikä RATKAISEE mitään.
https://blogit.kansalainen.fi/kehitysyhteistyo-ei-ratkaise-siirtolaisongelmaa/


*http://maarittuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266113-kaipaan-lintukoto-suomea


^Tuossa ei nyt ole mitään niin mainittavaa ja merkittävää sisältöä an sich, mutta halusin ottaa tuonkin esiin ja tapeetille, ja ymmärrän täysin mitä hän sanoo. Toisin kuin nuo riitelevät ja riidanhaluiset tupauunot juntit mulkut kireäpäiset perslävet, jotka tulee jooooooka vitun tekstiin näemmä, aina, pyytämättä ja ...pyytämättä, ja alkavat näsäviisastella ja nakella punaisia niskojaan ja aukoa typerää jurtassaelänyttä känniläisen finuiitin tyhmää kusipäätään ja sölköttää jotain ihan OMAANSA ja TÄÄÄYSIN asian vierestä ja räiskiä ilmoille sekalaisia "argumentum ad absurdum" älähdyksiä ja muuta sen sellaista.
Rasittavia tyyppejä jumalauta !!
Tästä piti ja pitää kai sitten, kirjoittaa joku ihan oma pieni lukunsa.

Mutta kukapa sitä ei kaipaisi Wanhoja Hyviä Aikoja. Siis ihan täysin in bona fide. Minä ymmärrän tuon paremmin kuin KUKAAN, ja KOROSTUNEEN totaalisen selkeän täysin ja huippuhyvin.
Ja lähinnä vain joku tuollainen vitun etanan sekä älyinen että oloinen että näköinen muuli kuten tuo vitun "usarin" (yksi) paskatahra mikä siellä aina käy rasittamassa ja ärsyttämässä, eli tuo naurettavan niminen "kuikka", vain joku sellainen vitun nuljaska tai joku VITUN Max Paskapussila EI ymmärtäisi asiaa.
Niitä vain risoo olla noin vitun luotaantyöntävän kurjia ja rumia ja kaikintavoin vastenmielisiä iljetyksiä niljakkeita, ja siksi niiden nyt vaan täytyy nääääääÄÄÄÄX ja niin ees päin, mennä sinne ja esiintyöntyä ja ällöttää. Siinä on sama idea kuin kytillä ja "rikollisilla" ja Soinilla yms; KOSKA ovat ÄLLÖTTÄVIÄ ja IIIINNNNHOTTAVIA *selkäpiin karmintaa* juuri SIKSI ne änkee ESIIN. INHOTTAAKSEEN TAHALLAAN. Se on SE IDEA.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti