lauantai 15. joulukuuta 2018

Kuapion ÄHLÄMräkälääääHÄHÄHÄHähähähäää !!

Linkki Iltalehteen


ÄÄÄÄHÄHÄhähä ä hähä ä HÄH HÄH HÄÄÄÄÄÄ !!!

ÄÄÄäääääääääääääääääähhläääääääÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMMM SäääääccchhhlääÄÄÄÄM !!??!


"Etninen Ravintola" eli "kuuden euron pitsapaikka" luullakseni ?!?! Hahahaha... aijaijaijaijaijaijaijaijaijaijai ! Sinnehän uppoaa sitten ! Sihisten.

IHANAA nähdä ja lukea ja kuulla kuinka KAIKKI nämä "monikulttuurin2 ja "maahanmuuton" yms Saatanan juonen osa-alueet alkaa yksi kerrallaan langeta ja TOTUUS paljastua milloin minkäkin takaa !
Jos seuraatta AKTIIVISESTI, mitä vanehmmat Sukupolvet EI ikävä kyllä enää tee, tuubia ja mitä lie lehtiä ja kanavia, näette että tämä on tällainen yksi "globaali" iroonista kyllä, "herääminen" ja mitä lie "Totuuden Julkitulon" synkronistinen MEGAtapahtuma.


SUOSITTELEN että selvitätte typerän Perkeleen päänne ja ÄKKIÄ ja kadutte aika vitun vitusti ja aidosti, jotka olitte ihan totaalisesti kohkaamassa mukaan Globaaliin Junaan.
Te tiedätte jo itsekin että teidät tulisi armotta piestä ja postittaa Romaniaan tjns. Joten tehkää ITSE itsellenne jo ainakin ENSIN jotain.
Esim TUKKIKAA se vitun räksyttävä ylimielinen saneleva tietämätön moukanturpanne !! Ja LAKATKAA vinkumasta niinkuin se VITUN mursu siellä Kommunistinen Suomi verkkolehdessä, "Persuista" ! Vittu KUKA saatana MUUKAAN täällä on edes ESITTÄNYT AJATUSTA että EI ANTAUDUTA ja lasketa housujamme ITSE ja rasvata pyllyämme ITSE ja PYYDETÄ että tuuttex raiskaan ?   KUUUKA MUU ?!?!? KUKA ?!?!?
Kenellä on MINKÄÄNLAISTA taktiikan ja strategian tai realismin ymmärrystä tai mitään muutakaan "poliitikolle" täysin ventovierasta ?!?Eniwei, hienoa JOS heräätte ja lakkaatte tukemasta ählyjä suomessa.

Vaikkei finuiitti ymmärräkään pisnestä niin tässon jotain; jos et TUE jotain....se romahtaa !
Toki "valtion" liejurotat voi niitä vähän avitella mutten tiedä enää... sen näkee sitten.

Huunous.Hai kuulle ! Anna mu selita... mina myn sinule..heiHEIHEI?...spllllrrrtsss


Kuhan ny sanon....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti