torstai 20. joulukuuta 2018

5000 € hynää ählyille

http://professorinajatuksia


Jos menevät sinne mihin kuuluvatkin eli KOTIINSA, "Suomi" eli suomalaiset, MAKSAVAT heille. 5 0 0 0 € !!!!

Hei; miksei samantien vain 15 000 € ? ?!?!? Hei ?! Ja jos annatte jonkun vaikka vähän käytetyn Porchen tjns vielä kylkiäisiksi.
Nääs. Eiks se olis vielä reilumpaa™  ja sen sellaista ?


NYT NÄETTE "Kansalaiset" miten  HYÖDYTTÖMIÄ Poliisikytät on MISSÄÄN ja KAIKESSA missä VÄHÄNKÄÄN oikeasti TARVITTAISIIN jotakuta tuossa "katutasolla" "pistämään asioihin vauhtia". Kytät kyyristelee piilossa jossain vitun panssariautossa, ja ählämit nauraa partaansa D&G paidoissaan jossakin kebabräkälässä.

HA AAHAAAAA ai vittu te olette naurettavaa "kansaa" !!! HHAHAh ahahahah, vittu mä NAURAN teille. Jumalauta minä inhoan ja nauran teitä yhtä paljon.

Vitun taliaivot !!! Te ANSAITSETTEKIN tulla kohdelluksi noin, saatanan pohjoiset primitiivit barbaarit känniääliöt kommarit.


HAISTAKAA VITTU.P.s kytät USKALTAA kyllä käydä SINUN kimppuusi ! Meik nou misteik abaut thät !! Minähän SANOIN teille, kuten minun "lempibloggaajani" asian niin yksinkertaisesti kuvasi aikaanaan; kyttien "työ" on työ kiusaajille ja pelkureille.
JA siis sadistisille sosiopaateille, ja tosikoille jäykkis-kusipäille. EI millekään hyvälle ja kelvolliselle ja hyödylliselle ja sen sellaiselle. Se on KIUSAAVAN PELKURIN harjoittamaa kiusaa ja sortamista ja varkautta ja varkauksien yms MAHDOLLISTAMISTA jne. Se on sen VASTANAPA mitä teille vitun luupäille sen SANOTAAN olevan.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti