lauantai 8. joulukuuta 2018

Hankamäki Pannassa !

http://sakarirajamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265419-jukka-hankamaen-kirjoitus-on-poistettu







.....ei jumalauta voi vittu olla tottakaan ?!?!?!?

SUPERnaurettavaa ! AHahahahaha LOL vitun idiootit.


Perus vasurikommari-maailmanVALTAAJA methodi; kun ei pysty eikä kykene sanomaan mitään syvällistä ja todellista koska seisoo pelkän märän paskaläjän päällä, täytyy julistella muita pannaan ja sabotoida muita. Noin se juurikin tehdään ja käy ! Olette ymmärtäneet oikein. NOIN sabotoidaan itseään parempia ja totuudenmukaisempia ja kaikkia jotka voisivat jotain olla ja saavuttaa jne. Just noin !

Vitun ääliöt. Mutta oikein hyvä on tuo Hankiksen vastaus kyllä, sen jonkun vanhan kommarin paskaläjän vittupäiseen komenteluun. Tuolla kommenteissa Hankis vastaa sille.
Setä lähti nyt laukalle ja keuliin ja oidipaaliseen näytökseen, mutta homppelimies sai nätisti läppäistyä takaisinpäin samoilla sanoilla. Hah. Hah. Haa.


MIKSI KUKAAN ylipäätään KÄYTTÄÄ tuotakin paskasivua !?!??! ...Hey; biits fakin mii !

Samasta masokistisesta syystä kun miksi "Ruukinmatruunaa" kommentoitiin ylipäätään ja miksi kaikki vitun idiootit kuhisee KAIKISSA mitättömissä blogeissa ja TYKKÄÄ kytistä ja "laista" ja valtioista ja kommunismista yms; koska ne on tyhmiä eläimiä jotka NAUTTII siitä joku komentelee ja haukkuu ja läpsii heitä. Ja varastaa heiltä, samalla kun tuhoaa ja tukahduttaa. Ja luultavasti myös sensuroi samalla kun vangitsee.

Eniwei, väliäkö tuolla, pitäkööt tunkkinsa ja tuon kaikukammionsa, onhan Hankamäellä omat / omat bloginsa.

Kyllä sitä näkee niistäkin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti