lauantai 15. joulukuuta 2018

Ruma Rinne

Tuo kyseinen Helvetin Kuvatus tuossa yllä ^ on takuulla yksi suomlannin iljettävimmistä ja rumimmista "poliitikoista" !! Ja se on niin paljon sanottu että se on kuin sanoisi että "rantapalllo on melko suuri", muistaen että on myös planeeettoja ja aurinkoja yms. KAIKKI "poliitikot" on RUMIA, se on yksi SYY miksi ne menee mukaan "politiikkaan" herran tähden !!!!!!
Ei kukaan haluaisi edes öljyjään vaihdattaa tuollaisella vitun kamalan rumiluksen kuvatuksen hyödyttömyyden toimesta.

Jos maailma olisi sellainen kuin sen Pitäisi Olla; tuolllaisen näkisit lähinnä vain silloin kun pysähdyt illalla tai yöllä melko hämyisällä ja kamalalla alueella autollasi liikennevaloihin, TUO on se saatanan kymmenenleukainen kammotus, se vitun kyttyräselkäinen möykky, mikä pomppaa siihen jostakin pimeästä puskasta tarjoamaan auton tuulilasin "pesua" eli tahrintaa. Muttet juuri muuten.
Tuon tulisi elää, jos tuon jonkun mielestä tulisi todellakin jostain syystä elää, lähinnä jossain syrjäseudun perämettässä tai kaivossa.
EI tuolla "Eduskunnassa" missä kuitenkin elää ja on. Näytillä vieläpä. Kuten Örkki-Timokin. Vaikka joutaisivat roskikseen molemmat. (Josta se Teemu vain kävisi keräilemässä ne itelleen, vitun idiootti!).

Kuitenkin.

Tuo mikä lie vitun niskaton sammakko se onkin, näyttää enemmän joltakin Ukrainan armeijan upseerilta tai Kenraalilta tjns, jonka kohtaisit jossakin vitun "Donetskin" pelloilla tuijottamassa (kännissä) alasammuttua "vihollis lentokonetta" (matkustajia) ja raapimassa hikistä karvaista niskaansa, kuin missään missä Valkoisia Ihmisiä.

Ja mitä tulee tuon vitun takinkääntäjän ja valehtelijan "Muukalaisystävällisyyteen"; NÄYTTÄÄKÖ tuo vitun muulit joltain tyypiltä joka välittää ihan sikana jostain vitun Ambomaan nekruista tjns !?!?!
Jos se EI olisi nyt suurinta huutoa ja kuuminta hottia ja muotia; tuo kutsuisi ihan pokkana nekrua "Eduskunnassakin" vain "nekruksi" ja hörähtäisi siihen päälle vielä tyhmän juntinnaurun, ennenkuin menee ja istuu "rekkamiehen hymynsä" piiloon. Tai ainakin jos niissä tuoleissa on selkänoja ihan sellainen umpinainen.


Ja hei ! KATSOKAA tuota alinta kuvaa, joka onkin itseoikeututusti siinä ...ihan "omassa luokassaan".. niin nin jos saatte selville MIKLÄ vittu se on kun siinä on, niin ilmoittakaa toki minullekin.  Se on kuin jokin leuaton pötkö (vihaan tuota sanaa) jolle surkea taiteilija on kuitenkin piirtänyt tuollaisen tummanharmaan viivan leuaksi tai sitten se on kuvasta manipuloinut pois jonkunlaisen hatun...en tiä?

Ihan kamala.
Todella epämiellyttävä.
Sellainen on Rinteen Ana(ali).  Thahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti