torstai 27. joulukuuta 2018

Ilonvastaiset Tulittajat

Ei jumalauta VOI. OLLA. TODELLISTA ja TOTTA !?!?!?!?
Aatelkaapa hetki TUOTA ^vitun PASKAA !!! Jukolauta saatana !!!
Eikö teille komentaja-ankeuttajille MIKÄÄN edes RIITÄ !??!?!  Uhreja pitää nyppiä kauemmin ja koluta totaalisemmin, kuin korppikotka.

Jumalauta HAISTAKAA SAATANAN KUSIPÄÄT VITTU !

Nyt tiedänkin oikein SIJOITTAA tulitteisiin, nin on sitten varastossa enemmänkin.

Ja hei ! MIKSI  tuo juttu on laadittu ikäänkuin kyseessä olisi jokin hyvä asia ja jonkinlaienn vitun "kehitysaskel" tjns !?!?  Jumalauta vittu teidät tulisi nuijia rotvallinsyrjään niin totaalisesti ettei siitä kenopäästänne ole jäljellä mitään.
NYT on sitten aika ottaa pakkia ja PALJON !!!

BACK the FUCK OFF !

Ja hei !! MITÄ VITUN VITUN VITUN VITUN VITTUA ?!?!?!?!?!?!?!?!?
KOIRANOMISTAJIA !!!??!


W T F  !??!!?

Luinko minä jumalauta oikein....onko tuo jokin "aprillipila" ?...mikä juttu tuo on ^ Onko tuo TODELLINEN juttu !?!?!?! ....MITÄ TÄMÄ ON ?!?!?!

Jos te itse haluatte elää dementoituneena kakkahousuna jossain vitun kellarissa piilossa kaikkea, niin eläkää, mutta te ETTE sanele meille muille miten elää ja olla, ja jumalauta ilotulitteet ON ja PYSYY !! Siitä saatte olla ihan tasan varmoja.

Ja että jumalauta meidän kaikkien tulisi ottaa huomioon kaikista maailman älykääpiöistä vitun IDIOOTEISTA vittu K O I R A N O M I S T A J A T !!!?!?!
Jumalauta minä en ole ollut näin vihainen ainakaan pariin päivään. VITTU ! JUMALAUTA SAATANA !! *SUORAA HUUTOA*

Vittu se ei ole minun asiani jos joku kääpiö ei voi elää ilman sellaista typerää ÄRSYTTÄVÄÄ ja NAAPUREITAHÄIRITSEVÄÄ vitun syöttilästä loista, paskanhajuista läähättäjää, ja se on NE(!!), koiranomistajat ihan ITSE(!!!!!!), joiden tulee opetella OTTAMAAN HUOMIOON !!

Ai miin asia on ihan tasan totaalisesti juuri kuten minä sen tähän kirjasin, eikä mitenkään muuten.

Saatanan TotalitääriMartat jukolauta.


Ja miksette vain "kiellä" kun kerran teille on langetettu siihen Taivahasta  erillinen oikeus, yksinkertaisesti samalla KAIKKEA !!?!?!? KAIKKEA mikä tuottaa "hoi polloissa mielihyvää ja iloa ja kokemuksen henkilökohtaisesta vapaudesta ja vastuusta ja onnellisuudesta ja tyytyväisyydestä ja elossaolemisesta jne" ?!?!!?
Sillä SEHÄN ON se OIKEA tarkoitus tuon taustalla; ilonpilaaminen. Ja siinä ONNISTUITTE !!! Saatanan räkäläntit kusipäät paskaläjät vellihousut imbesillit idiootit.


Jumalauta teistä tuli HÄI-KÄI-LEMÄTTÖMIÄ !!! Nykyaika ajoi näemmä demonikäärmeen pyssyyn ja jumaLAUTA(!) se on ottautunut ärsyttämään ja sihisemään !!


Täältä pitää kohta muuttaa Venetsueelaan tai Pohjois-Koreaan jos haluaa kokea edes marginaalisen mikroskooppista omaehtoisuutta ja VAPAUTTA ! Tilanne alka olla NIIN absurdin kamala.
Kaikki vitun kissanpaskat on nyt tulleet kusipäisen Muiden Säätelyhimonsa kanssa totaalisen avoimesti esiin ...joten  hei; tämä alkaa olla MELKO vitun TUKAHDUTTAVAA !! Kytät ja muut saastat vitun kusirotat käärmeenkyrvät vitun idiootit häiriköt TYKKÄÄ varmasti !
Jos ihmisillä on paha ja masentuneen itsemurhainen(!) mieli ja heillä ei OLE mitään, materiaa tai vapautta; byrokraatit ja kytät, eli aseelliset ja aseettomat byrokraatit toisinsanoen, on tyytyväisiä. Kaikki on yhtä ankeaa ja tylsänpulskean mielikuvituksettoman Saatanallista luuseriroskaa kuin hekin.

HAISTAKAA VITTU !!


Je HEI !! Ne "Kansalaiset ☭" jotka on menneet vitun märät paskarätit tuollaisenkin kuvottavan MEGAÄRSYTTÄVÄN vitun ilkiöidioottinynnyaloitteen tekemään; tuokaa se typerä saatanan kusipäänne ja ruma murjottava mopsinnaamanne esiin niin minä voin ampua teitä nyt uutenavuotena ILOTULITTEELLA ! Ja se tekee minut jo ajatuksenakin HYVIN ILOISEKSI !!


* P U M M M M M *

"Hei, mä teen van yhen aloitteen!..hei..he..."  *ULOS!*
* Otetaan Vaan Kansalaiset Meedbörjeuimoset Ihan Rauhassa Ja Ilman Mitään Turhia Iloja Ja Onnia ja Vapauksia *Ei kommentteja:

Lähetä kommentti