sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Mistä kaikki alkoi

Eli mistä tämä nykyajan aivan käsittämättömän abysmaalinen tilanne alkoi ?


Se alkoi paristakin syystä ja lähteestä, mutta sen ainoan millä on MITÄÄN väliä ja merkitystä meille, eli Suomen osalta, se alkoi siitä kun Suomlannin "poliitikot" ja muut haitalliset lahjattomat byrokraattimulkvistit halusi "vallan ytimeen". Ja olla "osa jotakin suurta".
Ja kun "byrokraatti" yrittääkään sitä mihin sillä ei ole atomiakaan lahjoja, eli "kuvitella" jotakin, se päätyy kuvittelemaan vain SUUREMMAN byrokratian. Kuten "EU". Ei MITÄÄN sen kummempaa ja muuta. Niiden mieli on niin harmaa ja arkinen ja platku ja sisällötön ja anti-lahjakas että kivetkin on räikeitä ja lahjakkaita ja syvällisen sieluullisia niihin verrattuna. Kivet on ihan silkkaa rok´en´rollia verrattuna "poliitikoihin / byrokraatteihin", jotka siis on olemassa VAIN joko a) tahallaan jonkun tänne asettamana,  hidastaakseen ihmisen kehitystä, tai b) jonkinlaisena unohduksena tai virheenä jota ei vielä ole korjattu, tai c) aiheuttaakseen niin paljon tuskaa ja tarpeetonta nöyryytystä ja pahaa ja mitätöidäkseen meidät luovat yksilöt ja Maallisen Nautinnon ja Vapauden jne,  kuin vain on mahdollista, JOTTA ====> "sielut kasvaisivat". Silkasta TUSKASTA.
Nämä on AINOAT olemassaolevat TODELLISET syyt heidän olemassaololleen, KAIKKI muu on typerysten sölkötystä ja suun kautta pieremistä ja muuta tyhjänpäiväistä tyhmää puuta-heinää ja silkkoja valheita. JA siis harhaa.

"Valheita ja Harhaa" ! SEN tulisi olla sen toiminnan nimi, ei mikään mitään tarkoittamaton "Politiikka".

Mutta kuitenkin, tämä ALKOI enemmän tai vähemmän siitä. Siitä kun suomalaiset KYLLÄSTYI olemaan TÄÄLLÄ ja olemaan Suomalaisia. SIITÄ tämä OIKEASTI alkoi ja lähti.

Keskinkertaisissa ja lahjattomissa ja visiottomissa ja pikkusieluisissa tietoisuudeltaan rääpäleissä mitättömissä nahjuksissa, joita teistä on noin 98 % minimissään, on näet AINAKIN SE ongelma, että ne käy absoluuttisen ongelmallisiksi Rauhan Tilassa, johon ne EIVÄT ole tottuneet ja josta ne EIVÄT tykkää ja johon ne EIVÄT osaa suhtautua. Niin kuin kissa veteen. Vaikka sitä LUUUUUUUUUUUUULISI että molemmat idiootit käsittävät kyseessä olevan Elin Ehdon !
Mutta ei.

Tästä kaikki johtuu perimmältää, ja juontuu.
Tyhmät  KYLLÄSTYY elämään hyvinkin nopeasti, käsittääkseni ja tarkkailuni perusteella. Kun ei ole mitään OMAA sisältöä ja omia lahjoja eikä kykyä nauttia eikä kykyä ymmärtää jne, ja kun kaikki ovat tehneet sinusta imbesillin koko siihenastisen elämäsi kestäneellä vyörytyksellä tyhmyyttä ja valheita ja jonninjoutavaa kuulopuhe-horinaa Jurakaudelta, niin sitä sitten vain kun on työt tehty ja käyty syömässä ja skeidalla ja nukuttu jne .....sitä seotaan. Joko hitaasti tai nopeasti. Se vaihtelee ihan täysin kunkin epäyksilön välillä.

...TAI !!

TAI sitten "repäistään" ! TÄMÄ on se SE ONGELMA.
Tähänkin minä TIEDÄN ihan täysin sen syyn ja lähteen mutta minä tiedän paljon enemmänkin mitä en vain kerro teille. Enkä takuulla ilmaiseksi ja anonyymina. Tämäkin KAIKKI luultavasti on JO varastettu johonkin mittaan ja sitä levitetty OMANA; hei sellaisia Finuiitit ON !! KAIKKI primitiivirodut on sellaisia. Ne ei vain kertakaikkiaan tunne Yksilöä ja KÄSITÄ sitä ja sen mittaamatonta arvoa, silloin kun kyse ON Mittaamattoman Arvokkaasta Yksilöstä.
Jeesus lieni hyvä esimerkki tällaisesta. Da Vinci on toinen, minä olen kolmas jne jne jne jne jne.
Tämäkin sama kaava toistuu halki Historian, eikä ole mitään syytä epäillä etteikö se vain jatka ja jatka ja jatka ja jatka "voittokulkuaan".


Tämä tilanne mistä siis kirjoitus kertoo, johtuu siitä ettei suomalaiset OSAA olla suomalaisia. Ja tyytyä siihen, vaan aina pitäisi löytää jotakin mahdotonta ! Ja se ON; MAHDOTONTA !!!!!
Valitettavasti sellaiset rasittavat älykääpiöt kuten "vasurit" ei vain suostu USKOMAAN sitä, vaan kohkaavat ympäriinsä etsimässä Jotain. Mitä eivät IKINÄ löydä, mutta siinä mennessään he PAKOTTAVAT kaikki muutkin mukanaan ALAS ja tuhoavat Sivilisaation. Mutta koska ovat tyhmiä, eivät ymmärrä sitä. Koirakin voi kaataa Mittaamattoman Arvokkaan Vaasin, muttei se SITÄ haittaa; se on VAIN koira.

Jos suomalaiset paranisi tästä taudistaan mikä saa heidät häiriintyneemmäksi vielä kuin mitä he muutenkin olisivat, ja jumalauta te OLETTE yksi vitun HÄIRIINTYNYT paskasakki(!!!!!) let mii te-ju thät(!),  Suomi voisi olla niiiiiiiiiiiiiiiiiiin loputtoman viihtyisä ja HYVÄ maa että minun on suuresti syytä olla vain ajattelematta sitä, minä kärsin jo ihan tarpeeksi ilman sitäkin tietoisuuden tuomaa lisätuskaa.
Se on muuten Tavallisille SUUUUUUNNATON siunaus, kun ei  tarvitse NÄHDÄ ja olla tietoinen, ja sanotaanhan sitä että "tietämättömyys on siunaus". "Saifer"han ihan VALITSI sen Matriksissa ! Se oli hyvin realistinen ja uskottava vertauskuva tai miksikä sitä sanottaisiinkin.
Minä en valitsisi siltikään SITÄ, minulla on selkeä vaihtoehtoinen valinta sille.

Suomalaisten ONGELMA on mm siis SE ettei suomalaiset OSAA OLLA KESKENÄÄN, yhtään sen enempää kuin Suuren Maailman Apinoidenkaan kanssa. Tämä sosiaalinen kyvyttömyys johtuu muutamistakin seikoista, ja yksi todella MERKITTÄVÄ on "itsetutkiskelun" puute, eli se mistä "vasemmisto" KOOSTUU. Ja siitä että vastauksia haeskellaan kissain ja koirain kanssa KAIKKIALTA PAITSI(!) sieltä mistä PITÄISI. Mutta HEI; kuten olen sanonut; sellaista on olla tyhymä !

ONGELMIEN ONGELMA on myös se, nyt minä taas jo aloin antaa teille ilmaiseksi ja anonyymina viisauttani ...no jos tämän verran nyt taas.. niin nin SE on GIGANTTINEN ONGELMA, että suomalaiset haluaa ihan oikeasn ja AIDON EPÄTOIVON vallassa "olla jotakin"  "suuren maailman silmissä" ja tehdä kuin heterojunttiäijä naiseen; heihin jonkin vitun VAIKUTUKSEN !!!
Se tarkoittaa, koska te ette itse tätä snaijaisi, SITÄ että te pidätte suuren paskalan apinoita jonain YLEMPINÄ ja Pyhinä.
Merkitykseltään suurina ja transendentteina. Mutta hei, idiootti, hoi; ne ON vain ihmisiä !!! Vaikkakin TEITÄ parempia monella tapaa, muttei ne ole se "end all, be all" juttu.

Jos te ette saa mitä mitä ikinä etsittekin, täältä ja toisista suomalaisista..... sitä ei todennäköisesti saa mistään muualtakaan.
Ja teidän olisi jo LAKATTAVA kampittamasta niitä jotka täällä VOISIVAT "olla jotakin". SE on    KAIKKEIN  TÄRKEINTÄ  alakoulussa, ala-asteella. Myöhemmin persoonallisuus on jo muodostunut ja on MYÖHÄISTÄ.
Kaikensorttisen ilkeät nilviäiset tulisi siis poistaa kouluista; TÄLLÄ saatte sen TULOKSEN mistä olette AINA unelmoineet. ETTE MILLÄN MUULLA. Siinä se on nyt teille ILMAISEKSI !! MINULTA ! Kuulitte sen siis MINULTA ensimmäisenä. Ettekä vitun apinat OMI ja VARASTA sitä ja elä ikäänkuin tuo olisi jotain "mitä kaikki tietää".


Te olette nyt joka tapauksessa, Summa Summarum; sohaisseet suuren maailman ampiaisten pesään IHAN ITSE, ja se SEURAUS siitä on oleva melko vitun hirvittävä. SE on taasen ERI ASIA =====> YMMÄRRÄTTEKÖ te sitä.
Ihmisapinat ei LAINKAAN YMMÄRRÄ välttämättä, kuin jotkut harvat, mitä jokin tarkoittaa ja mitä siitä SEURAA, ennenkuin VUUUUUOOOOSIA myöhemmin.
Ja koska olette hyvin hyvin HYVIN kovanaamainen ja kovaksikyllästetty ja keitetty ja koulittu ja tunteeton kovisten ja idioottien ja kylmääsietävien Pohjoisten Läskien imbesilli ja uppiniskainen barbaarilauma ja rotu, te ette lainkaan HUOMAA sitä mikä on KOKO AJAN siinä ihan edessänne ja keskellänne ja merkitykseltään se SUURIN, ja kulkee HILJAA ja ÄÄNETTÄ seassanne. Kuten vahinkokaan, ei siunauskaan tule "kello kaulassa".

Voi kestää HYVIN HYVIN KAUAN       ..NÄHDÄ jotakin.

Tästä piti tulla enintään yhden "kappaleen" kirjoitus, ja nyt tästä tuli näinkin pitkä. .....
No mutta loppusanoina sanoisin että: te ETTE ole täällä ollaksenne Piruja toisillenne ja lampaita(susia) jotka paimentavat  toisia lampaita, teille ON valehdeltu KEHDOSTA asti ja te OLETTE aivan käsityskykyä sumentavan abysmaalisen mis-informoituja ja nurinkurisen ultratyhmiä ja MEGArasittavia ja siksi myös todella todella PAHOJA.

Teidän tulisi keskittyä vain olemaan mahdollisimman ..voi voi... tätä en haluaisi NYKYÄÄN sanoa kun käsitteen on lianneet ja totaalisesti tuhonnet "Maailmanmuuttajat", mutta teidän tulisi totta-vitun-kai olla suvaitsevaisempia ja ymmärtäväisempiä, muttei teidän tule erikseen PYRKIÄ tekemään mistään sellaisesta MINKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNLAISTA numeroa. Sillä ei tule ESIINTYÄ ja KEHUSKELLA ja performoida, kuten kaikki paskankaan väärtit jo tietävätkin.
ÄLKÄÄ siis keskittykö ihan TOSISSANNE, huumori yms on ERI ASIA, REPIMÄÄN kappaleiksi kaikkea mikä poikkeaaa idiootista Laumastanne, ja ÄLKÄÄ yrittäkö MUUTTAA ja/tai TUHOTA sitä, se EI KUULU TEILLE eikä ole teidän asianne tai murheenne.
Eikä teistä OLE siihen, eikä MISSÄÄN NIMESSÄ olemaan asia kanssa ===> johdonmukaisia. Teille nousee "moraalinen" tai jokin muu sellainen seinä vastaan, melko pian, niin lupaavan alun jälkeen. Ja olette yhtä neuvottomia kuin nyt tämän "Maahanmuutto-EU-Euro-Petturipoliitikot" tilanteenkin kanssa.
"Suvaitsemisen" voi käsittää esim niin että EI MENE esim Antti Tuiskun keikalle huutelemaan "vitu homoooOOO!" ja heittelemän sitä juomapulloilla, se on VAIN megamoukkaa ja ultramulkkua ja SUPERhyper yyber tyhmää ja kusipäistä ja TODELLA TODELLA TODELLA pahaa ja ilkeää ja tuomittavan kamalaa. Ja kateellista luultavasti, ja paskamaista ja paskahousuistakin kai.
Perus kommarikoiranpaskojen sobataasia. Juoppojen ääliökakaroiden perustouhuja.
Mutta onhan se varmasti todella turhauttavaa syntyä sellaiseksi haitalliseksi Saatanan Paskaksi, ihan niinkuin neekeriksikin, elämän minkäänlaisen hyvän version onnistumisen "tsäänssit" on TODELLAKIN ihan täysi pyöreä NOLLA.
Mutta VOISIT olla vähän vähemmän MULKKU asian suhteen !?!?? Nou ?

Voit täten ehkä EDETÄ seuraavassa inkarnaatiossasi esim jopa kissaksi !! Ja se ON todellista Jälleensyntymä, minä tiedän sen ja paljon muutakin, mihin apinat ei edes USKO.
Muttei se mitään HAITTAA etteivät usko, ei se ole POIS kuin heiltä itseltään. Ensisijaisesti ainakin.

Kirjoitin nyt "ensi-sijaisesti" ilman väliviivaa,  jota IINNNNNNHOAN tehdä !! Jumalauta että se karmii ja hiertää minua tuossa muodossa ! Se EI. VOI. OLLA. Oikein !!! Mutta kokeilin nyt sitäkin.

Minun piti jokin toinenkin vastaava "lyhyt ja nopea" selitys jostakin kirjoittaa, mutten nyt muista mistä... joten se jää myöhemmäksi.
Tsiigataan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti