keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Nykyaika Kyrpii ! (bäklogin siivousta)

Vittu että tämä VITUN NykyAika kyrpii !!

Joka puolella vain pelkkää SAATANAN ja Saatanan, vitun ählämiä ja neekeriä ja muuta vitun virnuilevaa ylimielistä primitiivistä paskanväristä typerää tyhjäkalloista murjaania ja täysin persoonattomia "julkkiksia" ja "tubettajia" ja "somettajia" ja tatuoituja idiootteja "sormettajia" ja muita vitun älykääpiöitä kommunisteja jumalattomuuksia.

Kuvaamassa Vitun Tylsää Päiväänsä jollakin pienellä kameralla, juutuubiin, jostakin syystä.

Hei, nyt mä syän!
Hei ! Nyt mä käyn paskalla ja pesen hampaat !
Hei mennään SSSSHOPPAILEEEE !!! JEEEE !
Ääääk hei ! Sopiiks tää mulle ?! Kirjottakaa kommentteihin tohon alas !!

Hei, nyt mä oon ninQ lounaalla !
LOKKI!

Nyt mä oon taas paskalla ja luen tätä uutta Jari Tervon provokaatiota paskaläjää..... ja tää ei ees haise yhtä paljon kuin tää sovituskoppi !  Mutta että ai VITTU että on siinä yksi jääräpäisen typerä ja turpean ruma typerä vitun pallinaamainen pallopäinen käkkäräpäinen typerä vitun tundran villi Lapinjuntti paskajäärä kusiläntti !

Nyt mä meen kotiin,  ...mooooonniiin väsy !

*Lässähtää kotona sängylle* ...ääääk siis hei mä oon NIIIIIIN, puhki, niiin puhki !

Nyt tehää iltapalaa !! Tässon sirkkoja ja kananjalkoja ja kissansilmiä ja perunajauhoja Mustien Reiluilta Viljelmiltä ....*sirkkoja*..... ja pari tomaattii, Lidlistä, ja vettä ja suolaa ja sokeria ja pippuria ja vähän eilistä spagettia ja sipsinmuruja ja vizkua ja prozkua ja jutzkua ja zutzkua ja sätskyä yms ! "luupatkaa resepti..."...... täältä, tosta linkistä...


Nyt mä meen nukkuun ...jahka oon tsiigannu ensin (jotain paskaa sarjaa moooonta monta jaksoo.

Noni moimoi pusipuusi !!

*Geneeristä "outro" musiikkia*

* * * * *TÄSMÄLLEEN samalta näyttäviä ja TÄSMÄLLEEN SAMAT vitun tylsät ja mitättömät liikkeet sisältäviä, VITUN VITUN VITUN VITUN, ostoskeskuksia, joissa lomailee ja majailee ja löntystelee ja hengailee ja vetelehtii ja ärsyttää paitsi nykynuoriso, mutta ne Maahanhankitut vitun paskanruskeat perkeleen kusiaivot vitun murjaanin vittupäät.
Menevät siinä edestakaisin haisten joltakin  D&G tuoksulta ja luultavasti suunnitellen, avoimesti (omalla kielellään), minun ja koko suomen - tuhoa ja kuolemaa ja tulevaa Alisteista "elämää"   _slamin vallan / hirmuvallan alla.


Olen täynnä jokaikistä muuta TV-ohjelmaa paitsi Possea ja jos olisi kelvollinen V.E kausi niin sitä. Jos on jokin muu niin en vain muista nyt tai edes tiedä siitä.


Olen täynnä sitä että KAIKKIALLA on PELKKIÄ tyhmiä vitun ämmiä / naisia ja kaikesta on tehty lobotomisoidun typerää ja tyhmää ja vähämielistä ja alistavaa ja kontrollifriikki-pakottavaa ja nöyryyttävää ja tukahduttavaa jne jne.
Inhoan nykyajan RUMIA ja TYPERÄNMUOTOISIA(!!!)  lenkkareita. Ei mitään vitun tyylitajua ja makua ja ymmärrystä ja käsitystä muodoista ja asioiden visuaalisuudesta yms. Ei MITÄÄN !

Inhoan ja halveksin niitä VITUN aivottomia bimboja teinipissis-idiootteja jotka kulkee tuossa NILKAT PALJAANA saatana tässäkin säässä !!! Ja mikse talvellakin !? Koska hei; Kalifornian auringossahan tässä ollaan. Joten mitäs sitä nyt.... nilkkojaan peittelemään !?!
Tai ehkä se on jokin kapina _slamia vastaan jossa nainen ei saa paitsi olla olemassa ja hengittää, mutta vilauttaa edes NILKKOJAAN ! Thahahahahaaaaaa...ai Kristus sentään... huh huh ...hhohohohooooijjaa.. niin nin jottei ne likaiset sedät jotka piereskelee kyykyssä pitkin päivää ja päivät pitkät, jossakin vitun valkoisten niille 1600-luvulla rakentamalla "steissillä" ja välillä ärähtelee murahtaen toisilleen, "Häbiib !!?!? Mikshi pieret SIIHEN suuntaan !??! Etko tieda etta se loukaa _slamia ?!?!",  ja tuijottelee ympärilleen tyhmännäköisenä ja yrittää käsittää jotakin, esim että mikä tuo suuri sininen tuossa yllä on !??! Onko  sen sen Primääri Ähmetin perse kenties ?! Vai MIKÄ se on !? Loukkaako SEKIN heitä ja sitä Alistuskulttiaan !?
Ehkä !  (Toivotaan niin!).

VITTU.
MITÄ.
IDIOOTTEJA.Olen totaalisen täynnä tätä NykyAjan "poliittista" menoa, ja sitä että mikään ei ole viimeisen 6000-vuoden aikana MUUTTUNUT kyseisessä toiminnassa ja sikäli myöskään TEIDÄN hoi polloin pölvästien tyhmässä apinanpäässä !! Yhä edelleenkin te seuraatte VAIN ja ainoastaan ja exklusiivisesti "Vääriä Profeettoja" ja kaikenlaisia toisia ihmisiä ja niitäkin alempia mutantinniljakkeita ja rikollisia. Mutta ETTE elä itsestänne ja itsenäisesti jne. Muttei kai sitä voi jos sisäinen valo on tapettu tai sitä ei koskaan edes ollutkaan, toisin kuin minulla !!. Minulla ainakin OLI se... mutta "kiitos" teidän...  no eniwei,   menen äkkiä vain eteenpäin...VIHAAN ja INHOAN sitä kaiken kuvailun tuolle puolen, että minun täytyy ja JATKUVASTI vieläpä, SIETÄÄ ja Suvaita™  itseäni niin käsittämättömän räikeästi vähempien tietoisuuksien  määkimistä ja ärsyttävää provosointia ja päänaukomista ja mikä pahinta SANELUA, että  sitä on vaikea välillä mieltää todelliseksi.
Mutta hei; ehkä se on Paholaisesta tjns  HAUSKAA ?!?!?! Katsella minun riutuvan ja kärsivän ja kituvan ja tukahtuvan kuoliaaksi jne jne jne. Miksei ? PAHAHAN se ON !!! SEHÄN se sen IDEA ON herran tähden !!Samoin inhoan ja vihaan suomea ja suomalaisia. Miksei nämä idän tunkkaiset tuliaiset ja tundran EPÄjalot vitun villit, voi vain OLLA SITÄ MITÄ NE ON(!!!!) ja myöntää sitä itselleen !?!?!? Miksi leikkiä Valkoista kun eivät OLE valkoisia tai eurooppalaisia. Vaan jokin omituinen mischling-rotu jossa on sekalaista sammakon näköistä idän paskapäätä ja muita tiukkapipoisia sieluttomia ja vailla Uskoa olevia sadistisia idiootteja statisteja eli ValtioUskovaisia eli PAHIMMAN luokan pakanoita ja demoneita ja kusipäitä ja kitupiikkejä tylsimyksiä mitä Maa päällään kantaa. Persoonattomia kiukkuisia ja YLIkuritettuja jäykkiä Perkeleen perkeleitä. Joille on ihan käsittämätön ja Vapauttava Nykyajan IHME(!!!) ettei mies ole HOMO jos sillä on vaikka polkkatukkaa pidemmät hiukset ja/tai korvis tai se KEHUU toista ultraheteroa urosta jolle EI vittu vittuilla tai jos mies käyttää sanaa "ihana" tai EI potki nekrua kuoliaaksi nakkikiskan jonossa VAIN koska se  on nekru jne jne jne jne. Vittu mitä villi-ihmisiä / apinoita nämä on ! Oi Kristus.
Vitun gynosentriset koiranpaskat HAISTAKAA VITTU ! Ja painukaa sinne.
Jaa mutta !! Hei ! heheheheee...heheheeii !! Tirsk; tehän varmaankin TYKKÄISITTE SIITÄ ! Hohohoo.


Vittu että osaatte saatana PILATA tämän paikan / aivan KAIKEN. Potentian ja tunnelman ja ihan kaiken, aivan häkellyttävän uskomattomalla taidolla. TODELLA ! Todellisella raudanlujalla kenopäisyydellä ja kusipäisellä inttävällä vittupäisyydellä. JA nykyään myös siis neekereillä.
Se on Edistystä sellainen !


Näin täällä Pohojooosessa eristytähän kuule ! Otetaahan notta NEEEEEEEKEREITÄ kaikista planeetan ameeboista ja rakennetahan heitille Slummit ihan lattiasta kattoon !! Mutta naiivi ystäväiseni; tietenkin sen varsinaisesti RAKENTAA, joku halpa ja ihan yhtä tyhmä ja surkea Puolalainen protoapina ja Virolainen kiljukaulainen raadollinen heterouros jolla raa´an ultraheteroutensa todisteena kaulassaan joku PAKSU ja iso ketju ja ehkä karvaa käsivarsissaan tjns. Junou; sitä mikä tekee miehestä MIEHEN !
..JA! Ja ...naisille hyödyllisen tussun.


JA ! Lihavan keski-ikänsä tympäännyttävän pulleuden koittaessa; "poliitikon".*Puistatus*Täällä on vain niitä ja muita ällötyksiä, niitä sellaisia vitun kantti-kertaa-kantti neliöpäisiä rumia "ei niin minkään tietyn rodun edustaja" tyyppisiä "valkoisia" Vasemmistolaisia Koiranpaskoja, jotka KAIKKI yrittää verhota ja häivyttää ja peitota piiloon tuon arkisen jokapäiväisen tylsän keskinkertaisen Tampereen "Hessun" (koska en kirjoita TUON NIMEN oikeaa versiota Blogiini!) vitun rumat ja isältään perimät rumat ankean arkiset piirteensä, ja käyttävät siksi mitä rumimpia ja typerämpiä vitun lumppuja ("vaatteita") ja typeriä ylikokoisia myssyjä jotka näyttää usein jättikokoisilta neulatyynyiltä (parhaimmillaan!) ja pitävät jotain vitun AIVAN KAUHEAA saatanan "mänban"  mies....pullaa (?) typerässä tukassaan, yrittäen näyttää kai Hell Boyltä, ja jotain kamalia vitun pulisonkeja kyseiseltä hahmolta ja/tai 1970-luvulta.


*Puhdistan kurkkuani vähän, hetkinen ...*


* * * * *


Olin kirjoittanut kaiken tuon ^^ jo aiemmin, tuo oli "luonnos" osiossa Blogia, ja nyt näemmä julkaisen tämän. Joten lisään samaa syssyyn vielä jotakin sitten....

Olen mm SITÄ melko vitun täynnä että nykyaika on KOHOTTANUT kaikkein VÄHIMMÄT ja vähäpätöisimmät ja lahjattomimmat ja mitäänsanomattomimmat ja tyhjimmät ja tyhmimmät ja nynnyimmät ja tietämättömimmät ja persoonattomimmat kusipäät kakarat ja sieluttomat vitun Marxisti Mimosat asemaan joka heille EI KUULU. Milläänlailla ja missään nimessä.

KAIKKI vitun "tubettajat" esim, ja siinä Gaalassahan kävi mm se "justimus" kloppikaksikko tai mikä lie porukka se onkin, mikä vittu se se sitten todella ONKIN ?!?!? Sen tyyppistä sontaa. Joka puolella, nykyään. Sietämätöntä.
Mitä VITTUA ne siinä teki !?!?!?  MILLÄ vitun "kredentiaaleilla" nämä nykyajan LAPSET   LUULEVAT  että heillä on oikeus, kuin jollain vitun nekruilla rajan yli, vain KÄVELLÄ sisään siihen eksklusiiviseen maailmaan tai mikä se ainakin ennen OLI, mitä kutsutaan "viihdealaksi / -teollisuudeksi" !?!?!!?!?
VITTU TE ETTE KUULU SINNE SAATANAN RÄÄPÄLEET ÄÄLIÖT ÄLYKÄÄPIÖT KOIRANPASKAKOMMARIT !!! VITTU SAATANA !!


Yksi sangen yksinkertainen SYY sille jos ja kun suomessakin sekalaisia "palveluita" yms "ajetaan alas" ja kaikkialla on yleinen lässähdystila ja työttömiä keskinkertaisuuksia nurkat pielet täynnä jne jne jne jne on vain se ettei nykyään keskinkertaiset enää TYYDY omaan Kohtaloonsa ja mene "tehtaan liukuhihnalle" ja "lapionvarteen" töihin, vaan pyrkii olemaan joku vitun tympeän mitätön iljettävä vitun nahjus joka kuvaa itseään pitkin päivää ja  aterioitaan ja puhuu tyhmiä pehmeitä mitättömiä ja Ketään Loukkaamattomia hälläväliä pehmeyksiään kameralle, ikäänkuin sillä olisi jotain vitun väliä ! Ja "shoppailee" suurinpiirtein työkseen, ja sitten näille vitun kääpiöille laaditaan vieläpä jonkun myyrälauman toimesta, sillä he EIVÄT pysty siihen ITSE(!) sillä SE taas vaatisi jo edes marginaalista LAHJAKKUUTTA yms, niin nin niille laaditaan oma vaatemallisto ja -merkki, ja oma hajuvesi ja omat nettisivut ja oma TV-ohjelma ja kaikkea; joka on kuin tekisi kaiken tuon jollekin vitun kissalle tai pihapiirin jänikselle !! Sillä ei ole MITÄÄN PERSOONAA eikä siksi mitään SYYTÄ "olla esillä" ja näytillä ja tulla kuulluksi ja nähdyksi !

MINÄ OLEN sellainen, ette TE !  Mutta minua ei enää "nappaa" olla teille mitään. Muuta kuin mitä TÄMÄ nyt sitten onkin.Tyhmät läskit idiootit siellä porskuttaa, ja talloo kaiken kauniin maantasalle ja litistää valtavan mylvivän typerän aivottoman rasvaisen painonsa alle, ja on sitten "positiivinen omien läskiensä suhteen"... *kuvotus*.... hyi vittu saatana, ja jumalauta paska ja helvetti.

Säpsähtelevät histrioonisen hysteeriset ääliöt KUSIPÄÄT Opiskelijatytöt ☭ jotka ei tiedä tai ymmärrä MISTÄÄN MITÄÄN, hyökyy kaikkialla kaikkien päälle ja koko ajan, ja sölköttävät jotakin tuhoisaa kommunisti-Marxisti PASKAA koska eivät muutakaan osaa ja siihen heidät on ehdollistettu.

Ja koska luulevat että niin kuuluu tehdä, kuten nykynuoret luulee että kaikilla täytyy olla oma juutuubkanava ja RUMAT vitun tennarit ! Ja siis paljaat nilkat HUOM !! Tätä ei voi kyllin korostaa !
Pitäkää, ne, nilkat, PALJAAAAAAANA ! Talvellakin ! Fixua se vaan on ! Hyvin te vedätte.
Vaaaaaaaaaaanhana sitten eeeeeeeeeeehkä joskus, irtoaa jalkateränne mutta SE on pieni murhe sitten jo se. Tärkeintä on NYT juuri TÄSSÄ näyttää khuulilta(tyhmältä) ja olla nilkat paljaan AIVAN liian kylmässä säässä. Ja hei; voittehan te vähän kastellakin niitä !? Eix je ? Kotona, vaikka suihkuttaa vähän kylmää vodaa niille ennenkuin lähdette "steissille" ?!?
Vitun typerät rääpäleet ja kommunistiset koirankyrvät.
Tärkeintä on vain OLLA TYHMÄ ! Sillä SE on just "khuulia" ja näin.


*

Minua risoo myös suuri osa näistä nykyajan Julkkiksista. Niiden tyhmät rumat VITUN naamat eritoten !! Esim se VITUN Roope Shjalminen ..............vittu se on TYHMÄNNÄKÖINEN vitun leveäpäinen persoonaton RUMA RYSSÄ ! Kristus vittu.


"Ai jaa, Vihaaja!!! Miten nii.....
....jaa no......ok"Nykyään on niin vitun RUMIA julkkiksia että PAHAA TEKEE.

Ja nykyajan melko vitun fantastinen ja ällistyttävä kuvanlaatu ei ainakaan palvele heitä ja anna armoa ! Vaan tuo karkean realistisesti esiin kaiken sen groteskin rumuuden ja kuminaamaisen pallinaamaisuuden ja apinanlärväisyyden minkä se entisajan kuvaputkitelevisio armeliaan utuisasti peitti.
Joten saamme nauttia, naaaaaattia oikein, jokaisen ruman idiootin jokaisesta ihohuokosesta ja finnistä ja näppylästä ja syylästä (juutalaiset) ja maksaläiskästä ja kaikesta kuvottavasta vitun saastaasta. Syljestäkin ! Jee ! Kiitti.
Hei.

#KiittiSiitä!


Ehkä ENITEN "kulttuurielämän" suhteen minua ärsyttää, aivan loputtomiin, KAIKKI tämä VITUN vitun vitun "Suomiräppiiii". KAIKKI tämä "me halutaan olla neekereitä" paska. Kaikki tämä tyhmä kyyristely ja pelleily, jolle ennen olisimme vain nauraneet jonain humoristisena kekkulointina tyyliin "Rampe ja Naukkis", mutta nykyään se otetaan ihan TODESTA ja VAKAVASTI !! Teinipissikset käy herran tähden jossain vitun "mäkimontussa" ITKEMÄSSÄ kun joku pallinaamainen korealainen mulkku lopettaa turhanpäiväisen uhonsa ja pullistelunsa ja Yleisen Päänaukomisensa, karmivasta elämästä Suomen Lahessa !!
Vittu Lahdessa hei !?? Shamoooooon. Jos on kamalampia kohtaloita planeetalla.... niin, no....en ainakaan ole niistä tietoinen.

Siälon Hartwallikin hei !??! Ja kaikkee.... nääs.  Rikollinen MEGAsiti !


Mutta toisaalta en tiä ....kenen käteen se Musta Pekka(hahahaaA) todella sitten jäikään tuossakin ^ tapauksessa....ai miin; sällihän  vain vei tyhmien hynät ja huomion ! AHAHAHahahaahaaa.


*

Jos "ysärillä" versoi "Poikabändejä" kuin sieniä sateella, niin nykyään punkee joka vitun kulmasta ja tuutista esiin TAAAAAS ja TAAAAAAAAAAAAAS yksi saaTA-NAN vitun perkeleen helvetin "räppiryhmä", missä jotkut "kulmakunnan kollit" RUMISSA vitun amisviiksissään ja halvoissa huppareissaan ("uransa" alussa siis) ja TY-PE-RISSÄ vitun MEGARUMISSA nykylenkkareissa, löntystelee aivottomina ympäri jotain (esim "Possen") studioo ja suoltaa niin myötähävettävää typerää aivotonta (neekeri)apinanpaskaa että on vaikea mieltää TODELLA näkevänsä ja kuulevansa sen.
Ja myötähävettäväähän se on kuin mikä, muttei ne itse ymmärrä hävetä, ei koiraakaan hävetä kulkea pallit pullottaen taaksepäin. Yhtään !
Eikä vaaleita "räppäreitä" "räpätä". Ei ELÄIN häpeä.

Ja vaikka olin tuolla alussa ja ylhäällä ^^ Possea sanonut ohimennen ihan hyväksi, niin ei se o. Ja se on hyvä vain sikäli kun sitä VERTAA kaikkeen muuhun surkeaan ja kamalaan umpipaskaan roskaan mitä nykyään puserretaan "markkinoille". Ja jota te aivottomat voivoteltavat sieluttomuudet sitten "kulutatte".

Järkyttävää.Mutta JOTAIN on tulossa ! Ainakin joillekin / minulle, se on VARMA ja tunnen sen ja tiedänkin itse asiassa jne. Mutta jo on vittu aikakin.


Tyhmät perivät maan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti