tiistai 18. joulukuuta 2018

Mutiaislekuriämmä


Juu, ihan vaan... ja voi "kulkea" samantien takaisin.


Vitun nilkit kusipäät.
Teidät tulee amputoida "kansaruumiista" pikapikaa. Jotka tällaista Saatanan vitun PASKAA ^^ vouhkaatte ja hössötätte ja kohkaatte ja ihan tahallanne "edistätte". Teillä ei ole alkeellisintakaan hajua mitä olette tekemässä, mutta hei! Ei se mitään; te maksatte siitä ennenpitkää yhtä kaikki !!


Ja HYI ! Ja VITTU ! Minkän näiköinenkin vitun kuvatus tuokin primitiivi ON.
Ja SANOKAA ihan reilusti sitten ETUKÄTEEN sen uhreille eli potilaille, mikä vitun mutalätäkön "lääkäri" heitä olisi kovakouraisesti runteleva, ÄLKÄÄKÄ valehdelko !!! Sen verran sitten moraalia ja selkäruotoa yms !! Se on sitten KERROTTAVA jotta tuon voi VÄLTTÄÄ !!

Saatanan kusipäät.


P.s Itselläni on arpi juuri täsmälleen tuollaisen vitun köyhdyttävän mutiaisen takia, minkä kissakin olisi parsinut paremmin, kun minulle EI nuorena SANOTTU erikseen että "jaa niin ja se lääkäri on siis kotoisin jostain vitun Nepalista tai Sumatran alaviidakosta tjns, ja osaa lähinnä paukuttaa tyhmää päätään palmuun ja/tai kookospähkinöitä yhteen, JOS sitten ei vetele ruostuneille 50-lukulaisilla perintöhohtimilla hampaita toisilta yhtä likaisen typeriltä primitiivisiltä alkeellisilta pikimustilta vitun Pirun barbaareilta jossakin paskaisessa paskaliejulätäkössä Kalkutan kadunkulmassa! Kiitos!".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti