sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Trump >>>

Minulle tuli tuossa eilen mieleeni joten kirjaan nyt ylös, kun juutuubi TIESI(!!?) jotenkin tarjota täsmälleen siitä aiheesta videon(!!), että mikä oli Trumpin se alkuperäinen ja OIKEA motiivi ryhtyä tuohon projektiinsa ylipäätään. Eli presidenttiyteen ja "suonkuivaamiseen" yms.

MINULLE tuli loogisimpana ja ensimmäisenä mieleeni tuo mitä tuo videokin käsittelee, eli Trump ei paskantanut housuunsa 2001 vaan SUUTTUI.
Trumpin alkuperäinen motiivi siis lienee; KOSTAA Syyskuun 11:sta.

Ja jumalauta Luojan Kiitos jos näin on !!!! Silloin Trump on kuin Taivaanlahja. Totisesti.

Ja KAIKKI muu on ihan yhtä todellista ja rehellistä jne, mutta tuo lienee hänellä kiikarissa. Saada sen TODELLISET tekijät selville ja ...jotakin.
Mitkään, ainakaan PELKÄT, rättipäät sitä tuskin teki, vain idiootti uskoisi SEN, kyllä siinä ON sellainen "sisäpiirin teon" maku kaikkialla ympärillä. Mutta se on jokaisen älyllisen kyvyn ja energisyyden tai sen yleisemmän, eli laiskuuden, asia selvittää ITSE. Toistaiseksi. Tai vain määkiä laumassa kuten kaikki idiootit koirankyrvät paskanaamat kusihousut tekeekin. Itkiessään samalla jostain vitun "rasismista" ja mistä lie muusta. Ilotulitteista ja liian pulleista kulleista.


Mutta Trump on Patriootti, sitä ei kiinnosta kilin vittu vihollisen Demoniset tunteet tms. M A H T A V A A !

Tässä on tuo video jos kiinnostaa, pitkä ja vanhaa kamaa sisältää, mutta jos ei muutakaan ole niin onhan tuo kai nyt jotain.
https://www.youtube.com/watch?v=XsrCmeoh2Ek
Tuo Raamatun sitaatti on kyllä jotain mitä teidän kannattaisi painaa lanttuunne !! Siinähän on minunkin Blogin sanoman suuri siivu pähkinänkuoressa; vihollisemme ovat "spirituaalisia" paholaisia. "Demoneita".
"Mustat keijut ...hiipivät ylös kellarista öisin.." jne.

LISÄYS ! Mielenkiintoista kyllä, "sinemasins" on  ladannut uuden videon; käsittelee elokuvaa "Enkelit & Demonit" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti