sunnuntai 30. joulukuuta 2018

"Ulkolaisten tekemiksi EPÄILLYT..."
MIKSI te teette tällaista !?? "Lehdistö" ?!?! Te TIEDÄTTE kyllä itsekin, vallan vitun mainiosti, miten asiat ON.
Joten miksi tuollainen kiertely ja kaartelu ja selittely ja asian kaunistelu ja saniteeraus ja mitätöinti !?!?

Mitä vitun "epäiltävää" siinä on !?!? Ne ON(!) ulkomaalaisten TE-KE-MIÄ !!!!
Ei mitään  tekemiksi epäiltyjä, tekoja.

Tässä näette kuinka kertakaikkisen HALVEKSITTAVAA väkeä Finuiitit ON !! Mm tällaisen takia minä VIHAAN ja INHOAN suomalaisia kaikkein eniten. Enemmän kuin edes muslimia tai nekrua ffs.
Neekeri on vain eräänlainen ihmisen tyyppinen eläin, ja muslimi on niin totaalista ja Luciferistä syntynyttä silkkaa pahuutta ettei niitä oikein voi VIHATA, niistä voi vain olla tykkäämättä hyvin selkeästi. Mutta suomalaiset..... oi Kristus vittu.   Jumalauta jos on olemassa ÄRSYTTÄVÄMPI ja väkinäisempi ja takakireämpi ja säpsähtelevämpi ja hysteerisempi ja PIKKUMAISEMPI(!!) ja pienisieluisempi ja änkyrä-ateistisempi ja mulkumpi ja rasittavampi ja kusipäisempi rotu, niin se voi olla VAIN Indoapinat siinä tapauksessa.


Suomalaiset : tuo on HALVEKSITTAVAA. Ja epäasiallista ja absoluutisen kuvottavaa ja tuomittavaa ja VÄÄRIN ja petoksellista ja sikäli ==> PAHUUTTA.
Puhua koko muu vuosi täyttä ja totaalista valheellista vitun paskaa, mutta sitten yht´äkkiä leikkiä Lähes Pyhimystä kun "vaalit" on ovella.  Jukolauta miten NEEKERIMÄISTÄ ja ählämimäistä ja ryssämäistä ja EI VALKOISTA touhua !

Mutta minähän olen sanonut että te ETTE OLE valkoinen rotu. Te OLETTE kuten Edward Dutton ihan oikein tarkkaili ja hoksasi; arktinen primitiivirotu, kuten inuiitit eli Eskimot.
Ja tämä valkoisen LEIKKIMINEN; se syö teiltä AIVAN. KAIKEN.  Se vie teistä ensimmäiset ja viimeisetkin mehut, ja kaiken siinä välillä.
Hei, muuli, te ette VOI, IKINÄ, saada oikeita valkoisia kiinni, teillä on siihen sama kynnys ja este kuin neekerilläkin; se on biologiaa ja se pysyy kuolemaanne saakka ! AINUT tie on HYVÄKSYÄ kyseinen Kohtalo ja tehdä SEN SISÄLLÄ kaikkein PARAS mahdollinen. Kaikissa tapauksissa.
Jopa Japsit tajuaa tämä herran tähden. Ei nekään luule OIKEASTI olevansa eurooppalaisia valkoisia, vaikka käyttävät piilolinssejä ja 10 Cm korkoja ja värjää sen Japanilaisen nuudelin paksuisen pikimustan simpanssinkarvansa milloin miksikäkin. Ne TIETÄÄ olevansa alempi ja yksinkertaisempi rotu; ja tämä on Japanilaisten yksi PARHAITA piirteitä ja puolia, ne TYKKÄÄ olla OMA ITTENSÄ ja ne MYÖNTÄÄ samalla ihan auliisti Valkoisen Ylivertaisuuden !!!!!
Ne EI tikahdu siihen, se EI OLE niile mikään ongelma, ja ne usein vetää siltikin valkoista pidemmän korren !

SIINÄ olisi vähän OPPIA teille vitun samojedimuulit vitun känniläist idiootit !


Mutta eniwei. HALVEKSITTAVAA toimintaa Suomlannin Kommunistinen Lehdistö !!! Ja "poliitikot".
TODELLA. Aivan uskomattomuuteen asti !!!!!!

Ja suomalaiset hoi; teidän, TEIDÄN, olisi saatava kaikin kuviteltavissaolevin keinoin "suunne auki", kokoajan ja kaikkialla, jottei "poliitikot" VOI leikkiä enää yhtä tyhmää kuin ovat aiemmin voineet. SE on 1 merkittävimmistä MUUTOKSISTA joita Suomi ihan tasan de facto TARVITSEE.
Nyt ne voi vain levitellä käsiään ja olla sellainen ällöttävä ilme naamallaan, ja naama ylipäätään kallossaaan, kuin Pipilällä ja sölköttää periaatteessa että "hei, tehän HYVÄKSYTTE tän! Tällästä politiikka vaan ON!" ja mitä te siihen VOITTE sanoa !?!? Asiahan ON noin.
Se ON NIIN.

TE <==== PÄÄSTÄTTE heidät kuin kusipään sosiopaatin veräjästä ! Ja ANNATTE heidän olla niin alhaisia kuin mahdollista.


Te TIEDÄTTE kyllä siellä VITUN "lehdistössäkin", saatanan kommarijuutalaiset,  mistä kana kusee "Maahanmuuton™" ja sen seurausten eli LOPUTTOMIEN ONGELMIEN suhteen, mutta KEHTAATTE saatanan Saatanat(!), ihan jumalauta pokkana, jauhaa kokonaisen kalenterivuoden - mitä nurinkurisinta siansontaa ja kaninpaskaa ja valhedella suut silmät täyteen ja "antaa vääriä todistuksia lähimmäisistänne" jne jne AD NAUSEAM, mutta kun onkin tulossa "vaalit"... jossa lammasmassalta pitäisi TAAS kerran, ihan vain rutiinilla, kerätä "valta" ja "äänet" yms pois, niin NYT !! NYT täytyy nääx leikkiä vähän tajuissaanolevampaa ja asioista perillä ja tietoisena olevaa. Eli ikäänkuin "kyyyylllähän TÄMÄ nyt on tiedetty..." ....niin... kyllähän se ONKIN tiedetty; mutta te olette SODASSA siitä tietämistä ja tiedottamista ja mainitsemista ja puhumista ja kirjoittamista vastaan. Ja te TIEDÄTTE senkin !!!

Tietäkään samalla että KAIKKI PALAUTUU kyllä teihin ITSEENNE takaisin. Tämä ei ole mitään vitun "uskovaisen" kaaliaivon sölkötystä, vaan FAKTA. C´est la vie.


Silmä NÄKEE KAIKEN. SE silmä.

(Se NÄKEE teidätkin siinä missä minutkin, mutta minä olen myös nähnyt SEN ! SIINÄ on minun ja sinun yksi GIGANTTINEN ERO ! )JOS suomlannin primitiivi Finuiitilla OLISI jotain muita aivoja kuin ne ns "sammakon" tai "liskonaivot" - olisi "vaaleissa" TASAN YKSI tai ehkä 2 -teema / teemaa; se olisi "Maahanmuutto™" ja se mahdollinen toinen "EU". Siitä erkaantuminen. NÄMÄ kaksi.
Ei OLE mitään, MITÄÄN, muuta millä on MITÄÄN väliä. KAIKKI muu on yhdentekevää ja KUVITELTUA hevonpaskaa ja "poliittista" hattaraa ja muuta sen sellaista "toivotaan toivotaan...TOIVOTAAAAN" huuhaata. Mitä KAIKKI "poliittinen" muutenkin on.


Mutta teki mitä hyvänsä, on lähes MAHDOTTOMUUS muuntaa 5,5 miljoonaa kärttyistä ja aivopestyä kommunisti-idioottia miksikään Voittavaksi Kaavaksi ! SE on FAKTA se. Ja SE......jumalauta SE "syö miestä". Se on masentavaa vailla rajaa. Se on jo jumalauta ...melko latistavaa.

Suomlantilaiset nykyään luulee abaut kuolevansa ÄKKIKUOLEMAN jos ei ole "poliitikkoja" "päättämässä" ja maahan virtaa murjaania joka portista ja lävestä ja tuutista, tai jos Salkkarit lakkaa hetken näkymästä tjns, tai jos joku sanoo neekeriä...junou(?)..NEEKERIKSI tai muutoinkaa kuvailee todellisuutta ...todellisuutta kuvailevilla ja tarkoilla ja korrekteilla ja oikeilla ja tehokkailla sanoilla ja kuvauksilla, kuten jos sanoo läskiä "läskiksi" tai Sami Hedbergiä "aivan katastrofaaliseksi julkiseksi masokistiseksi nöyryytykseksi ja legendaarisen huonoksi koomikon-näennäisyydeksi" tjns....
...hei ...


...sanokaa se noille ^ !!!

"Ei me pärjätä ilman_________________".


TIEDÄTTE kyllä itekkin paremmin. Tai ainakin teidän PITÄISI tietää.
Sen PITÄISI kyllä ihan virrata veressänne ja löytyä sisältänne.

Nuo ^ tuskin olisi valittaneet ja mankuneet kuin kipeet kissat, jos joku ählämipitseeria olisi suljettu "ilkeitten....nin... miälipiteitten takia" ja näin.
T U S K I N. Olisivat vain naurahtaneet korkeintaan, matkallaan savottaan tjns. EI mihinkään vitun "Kansanedustus Laitokseen" tai "Neuvostoon" tms.


HÄVETKÄÄ !! Hävetkää niin vitun loputtoman saatanasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti