torstai 20. joulukuuta 2018

Tutkijat Poistuvat Suomlannista

Iltalehtilinkki <===


Nohohoooiiiiiin, sillälailla !!
Sitten kun vielä kiukuttelette Kansalle siellä, ja tuupitte meitä ahtaammalle "median" avulla, ja tuotte maahan neekeriä ja somalia ja muuta ählämiä ad nauseam, niin haayyy; Suomi nousuun !!

Mutta sitten ihan tasan oikeasti; KUINKA vitun kusipäisiä te oikein OLETTE ?!?!? Onko tällä jokin RAJA ?!?!?! Ja MIKSI tuo VITUN Sanni Graham-Paahtoämmä näkyy ja kuuluu aina joka-vitun-paikassa ?!?!
Se olisi ongelmallinen ääliö jo ala-asteen opettajanakin, saati sitten tuolla vitun "päättävissä asemissa" lilluessaan !!! Vittu se on TYHMÄ TYTTÖ  EIKÄ MIKÄÄN MINKÄ PITÄISI TEHDÄ SUURIA PÄÄTÖKSIÄ MUIDEN OLENTOJEN OLEMASSAOLON SUHTEEN !!!!
Kristus Perkele !!


MINÄ en ainakaan halua tuon kääpiön "päättävän" kilin vittuakaan, eritoten MINUN ylitseni, enkä minä ole sitä tuonne "äänestänyt" tai päästänyt tms, joten MIKSI ja millä harhaisella ylimielisellä ja itse itseäänoikeuttavalla perusteella se siellä kälättää MINUNKIN ylitseni !?!?!?!? Kytät ?!? "Poliitikot" !?!? Eniwan !??
SELITYS asialle !??!TÄTÄKÖ on maapallon elämä ? "Kuuntele itseäsi alempia ja vähempiä ja tyhmempiä ja rumempia vain ad infiniittum ja TYKKÄÄ siitä saatana!" ?

Juu ei, emmä.Kiitos.
P.s Itse tuo asia ^ siis, melko TOTAALIPASKA juttu ?? Vai käsitättekö sitä lainkaan ? Tai emmä tiä....välittääkö joku ? Voihan olla että joltain räppääjältä tjns on tullut vaik uus biisi tai näin ?
Hei ? Jouuuu !! Joujoujoujoujoujoujoujoujoujoujou !
Lisää kyttiä ja "lakeja" ja kaikkea vain ahtaammalle ja nekruja lisää ja lapsille ruumiillinen kurittava ankara KURI ja kaiken hinta katosta läpi ja kaikki älykkäät maasta vittuun jne, ja lisää ämmiä puhumaan pehmeitä "päättäviin asemiin" ja tuulettamaan höyrytettyä vittuaan ympäriinsä jne !! Näillä mennään !
Hipheiiiii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti