keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Teknologiset Neekerit

Paitsi että ovat fiktiota ja TYPERINTÄ ja NAURETTAVINTA fiktiota ehkä koskaan, "poliittisen" huuhaan ja sarjakuvien lisäksi,  tulivat  tuossa mieleeni kun katsoin tuubista filmin missä niitä oli.
Siinä oli sitä roskaa mikä se leffa nyt oli missä on niitä nekruja siellä nekrujen omassa kehittyneessä teknologisessa sivilisaatiossa.

AATELKAA !!

Ihmisapina-idiootit menee nykyajan Kirkkoon, eli elokuvateatteriin, valot sammuu ja imbesillit tuuditetaan pehmeästi ja sulavasti ja räiskyvän kuvan ja ÄÄNEN kerta typeryyden viihteelliseen transsiin.
Jossa he sitten näkevät noin vitun idioottimaisia näkyjä; neekereitä jotka EIVÄT eläkään pusikossa alasti kuin eläimet, vaan elävät jossakin vitun futuristisessa sci-fi linnakkeessa ja käyttävät ihan kuin ei mitään, muukalaistason teknologiaa !
Jumalauta SE, jos mikä, on TYHMÄÄ !! Ja se on myös alhaista ja mitä oksettavinta ja moraalittominta ja ajattelemattominta ja toruttavinta ja tuomittavinta ja inhottavinta ajatusten ja maailmankuvan manipulaatiota ja valehtelua ja sumuttamista ja mielipiteiden ja sikäli käyttäytymisen muokkausta ja informaatiosotaa.

Ja siis ihan vitun tyhmää ja noloa. Ja ääliömäistä ja TODELLA vitun ärsyttävää.


AATELKAA !!

Suuren Maailman pehmeäpäiset imbesillit ja tuo ongelmallinen kommunistisukupolvi, niin suuttuivat kun saivat oppia olennosta nimeltä neekeri, sen alkeellisesta typerästä yksinkertaisesta alastomasta inhottavasta kuvottavan primitiivisestä muinaisesta alkuapinan primitiivisyydestä, että heidän on täytynyt kertoa ITSELLEEN JA MUILLE(!!) sittemmin VALHEITA siitä miten neekeri ei olekaan vain pelkkä vitun neekeri, eli tyhmä alaston yksinkertainen Afrikkalainen haittaeläin, vaan se on jokin vitun täysverinen Sivilisaatio Ihminen niin kuin valkoinenkin, mutta sillä on vaan menny nääx vähä huanosti ku valkoset ja näin. Se on ollu vaan "sorrettu" tjns.. ketä KIINNOSTAA edes. Ei teidän HALUTA mitään MIETTIVÄN tai AJATTELEVAN tms edes sekunttiakaan.
Tosin oikeasti älykäs ei TARVITSE MITÄÄN aikaa "miettiäkseen", me NÄEMME kaiken kyllä ihan HETI ja ITSE, mutta kuitenkin.

Jos joku on niin vitun hävettävän ja naurettavan tyhmä että uskoo sen kun joku Satusetä sanoo että "ilman Valkoisen Sortoa, olisi neekeri saavuttanut itsekin teknologisen ja sivistyneen tason" ...no, se on jo niin tyhmä että se uskoo MITÄ. VAIN. Se uskoisi myös jos sille sanoisi että "ilman ihmisen sorto-toimenpiteitä, pitäisivät luonnossa hevosetkin ilman muuta housuja, luultavasti Lontoolaista käsityötä, ja kulkisivat nahkajalkineissa ja keskustelisivat Sivistyneesti ja herrasmiesmäisessä hengessä mm ydinfysiikasta ja trigonometriasta ja olisivat varmastikkin kyenneet myös rakentamaan ainakin näköradion ja putki-etuaste-kitaravahvistimen".

Siis noin hattarapäiselle pölvästille voi syöttää pajunlöyttä kilometrejä ennenkuin se edes havahtuu siihen että se totisesti; nielee jotain ...köyttä tjns !?!?!?

Ja kun tuollaiset vitun daijun tilalla futista ympäriinsä olkiensa välissä kuljettavat vitun tukahduttavat tuhojyrät on PÄÄTTÄMÄSSÄ kaikkien kaikista asioista niin..hei; Suomi on mennyttä ja Eurooppa tulessa ! Ja niiden mielestä, kaikki on vain ihan jees ja niillä on kaikki ihan vain "ool guud evrithing".....heeeiii...?....mitä tää paska o ? ...*Mysteeri!!*

Länsimaiset Sivistyneet Ihmiset ja Suomalaisetkin näemmä jotkut ja ällistyttävään ekstenttiin, on olleet niin vitun tuohtuneita ja inhottuneita ja ällöttyneitä ja kauhistuneita neekerin ahdistavan alkeellisesta alkeellisuudesta, että niiden on täytynyt ihan oikean Hysterian partaalla tasapainoillen keksiä jokin Maaginen Selitys sille ja verhota se pois olemassaolosta ja leikkiä sitten että se heidän hevonkukkunsa olisikin todellisempaa kuin todellinen tosi ja todellisuus. Muttei se o; se on totaalista säikkyä PASKAA. Ja valhe, ja te TIEDÄTTE sen, ja tiedätte MYÖS sen että ansaitsette valheistanne RANGAISTUKSEN.
Te TIEDÄTTE kyllä KAIKEN tämän.

MINÄ en päästä teitä kuin koiraa veräjästä, mutta näemmä Hoi Polloi päästää.
Minä siis, toistan, EN.

Teidän on maksettava aiheuttamanne inhotus ja vastenmielisyys ja murhat ja ryöstöt ja raiskaus ja myös tunnelman ja ympäristön raiskaus ja turmeleminen ja kaikkinainen kehityksen yms estäminen ja kaiken suunnaton ja loputon hidastaminen ja taannuttaminen ja lähettäminen kierimään takaisinpäin, alamäkeen, takaisin Jurakauteen.
Joka onkin ainut tila missä neekerillä ja kytällä ja "poliitikolla" on hyvä ja mukava ja kotoista olla. Ja sieltä kaikki tuo heidän "juttunsa" on kotoisinkin.
Suksikoot sinne siis.

Mutta MUISTAKAA että ilman Valkoista IHMISTÄ, ei nekrun saatanan paskoilla olisi luultavasti edes niitä pitkiä vitun puisia KEPPEJÄ ffs, saati sitten mitään sen ihmeellisempää. Ne söisi edelleenkin vain omia ulosteitaan siellä isojen kissojan seassa ja pelossa, ja myös pellossa, ja pelkäisivät ja palvoisivat niin tulta kuin aurinkoakin ja tietenkin Neekeripäällikköä eli paikallista "lakia" tai kyttää.
JA, siis, jotten unohda, naulitsisivat kissoja ristiin.......tai no ei "naulitsisi" sillä heillä ei olisi (edes käsitystä sellaisista) naulaa tai vasaraa tai metallia tai tietoakaan niistä, mutta jotain tuollaista ne kuitenkin tekisi. Se on FAKTA, ja sinä TIEDÄT SEN. vaikka olisit Nykynuori ☭AATELKAA vielä lopuksi kuinka surkuteltavan surullinen olio neekeri todellakin ON. Ja että sille täytyy meidän parempien KEKSIÄ kaikki mahdolliset ihmisen piirteet ja VAATTEETKIN herran tähden(!), ja kuvata sellaista KUVITELMAA sitten kuvitelmassa eli elokuvassa !!
Mutta onhan koirillakin nykyään, ihan hauskoja ja hienojakin, vaatteita ja jopa niitä hienoja led-valoja pitkin-poikin yllään.
SEN kyllä ymmärtää, mutta että MIKSI vitussa NEEKEREITÄ adoptoitte ja otatte meidän Valkoisten Alukseen ja näin edes päin.... sitä en saata käsittää.
Se VOI olla vain jokin virus ? Ehkä se onkin, en tiä, mutta se selittäisi paljon. Se on ehkä jokin tarttuvahko tauti vain, joka saa jotkut otteeseensa ja toisia EI.
Minua se EI saa pyydystettyä.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti