torstai 13. joulukuuta 2018

Hyvä Tavio !!

Linkki


Eli ^ lyhyesti, joku Persu nimeltä Ville Tavio, puhui liian suoraan ja rehellisen ymmärrettävän selkeästi ja nyt gangsterit ja rötösämmät kilvan haukkoo typerää hyödytöntä henkeään ja Korrektisti Kauhistelee ja on niin vitun pöyristyneitä että se itsessään pöyristyttää MINUA SUURESTI !!!!! Siinä kaikki.

EU ON  tismalleen sama kuin Natsi-Saksa mutta ilman sitä TYYLIKKYYTTÄ ja TEHOKKUUTTA ja sen sellaista, ja jos tätä "vertausta" ei muka ymmärrä, niin olet ihan VITUN TYHMÄ tai sitten leikit tyhmää, ja tiedät sen itsekin vitun ällöttävä niljake.

EU ON ihan täsmälleen SAMA kuin "neuvostoliitto" ja Kommari Kiina ja mitä näitä paskaläpiä nyt on, P-Korea yms. Sanokaa toki jos näette siinä jonkin ERON niihin.
Ja nuo on sen ESIKUVAT ja noihin se PYRKII, joten komsii-komsaa...


Ja mitä tulee tuohon iänikuiseen vitun lässytykseen "ei enää koskaan...wryäääääääÄÄÄÄÄÄH" niin nin....voiko tyhmempää ja väärempää tapaa olla jos tarkoitus on ...estää Euroopan valtaus monoliittisen demonisen diktatuurin toimesta, kuin ..mmm.. PERUSTAA ITSE monoliittinen demoninen diktatuuri ?!?!

Eli "ei anneta TON istua valtaistuimelle johon KUKAAN EI KUULU..vaan mennään siihen ITE !!".

Vitun  ! Nilviäiset !
Teille ei ole MITÄÄN valtuutusta eikä oikeutta siellä olla, enkä MINÄ tunnusta teitä tai MITÄÄN mikä teistä virtaa, ja te tiedätte itsekin olevanne vitun heikoilla jäillä. Mutta hei; "Kansa" on tyhmää kuin PASKA ja jästipäistä kuin aivoton pässi, joten onnea vaan ! Lykkatill, ei teitä kukaan sieltä retuuta korvasta kiinnipitäen ja ammu siihen kadulle, kuten pitäisi.
Ei edes se joku vitun MUSLIMI mikä siellä taas riehui ja Rauhoitti ja Rikasti™  (kuuletko HERLIININ PASKALÄJÄ siellä Helvetissä !?!? SANOIN "rikastuttaa" !!!!!?) naapurustoanne.

Ja HEI ! Mitä muuta tulee tuohon vitun jankutukseen "ei enää koskaan", niin ensinnäkin, te ETTE sitä ESTÄ millään ettekä silläkään, ja toisekseen; MINÄ en ole mitenkään PAHOILLANI juutalaisten tms puolesta ! Eikä teillä ole MITÄÄN oikeutta sanella että minun TULIS OLLA siitä jotenkin ihan vitun pahoillani.
Minä en välitä kilin vittua, eikä se kuulu teillekään, mutta te olette vain syntyjänne tyhmiä ja harhaisia ja solipsistisia, joten te ette kai sitten vain käsitä ja tiedosta, mutta ....muistakaa että te ETTE edusta MINUA. Nyt ettekä koskaan.


MINÄ olen MINÄ, ja MINÄ edustan ITSEÄNI. Nyt ja AINA.
Piste.

TE. Te olette Järjestäytynyttä ja TÄYSIN HÄIKÄILEMÄTÖNTÄ Rikollisuutta. Ja teidät tulee kuten Amerikkalaiset aikanaan hoksasi, yksinkertaisesti vain tappaa VapausSodassa. Muutoin te ETTE luovu anastamastanne vallasta ja toisten Kohtalon Kontrollista.

Sielua teillä ei ole ja päänne on kusta ja paskaa ja tiheää läskiä täynnä, ja maailmankuvanne älykääpiömäisen väärä ja tyhmä ja asenteenne oksettava.

Haistakaa vittu ja kuolkaa.Kiitti.

P.s Kiitti Ville, notta sait sanottua ! ÄLÄKÄ pakita YHTÄÄN !!! ÄLÄ jumalauta senttiäkään !!
Sitä OLET oikeassa, ja jos nuo koiranpaskat aukoo typerää turpaansa, se johtuu vain PELOSTA. He TIETÄVÄT olevansa matkalla kohti "ulko-ovea" niinsanotusti, ja se vähän kyrsii heittiä, mutta ei muuta kuin lisää pökköä pesään jne.

P.s 2 VITTU mitä laimeita mamareita ja lälläreitä ja ällöttäviä vitun "MÄKINMÄKINMÄKIN ! Hei MÄKIN oon loukkaantunut !! Ja ..jajajajaja katsokaa hei, mäkin oon tosi PÖÖÖÖYRISTYNY ja näi!!! MÄKIN kuulun laumaan !!"  YÄK.


P.s 3   Tulkaa jo POIS sieltä 1920-50 luvuilta kiitos, Maailmankuvinenne ja sanastoinenne ja tekoinenne jne !!!! Ja kommarit 1800-luvulta ! Se paskainen kusipäinen Satanistinen juutalainen(!) vitun parrakas paskainen kirppusäkki on KUOLLUT !! Ja jo kauan sitten, luojan kiitos !
Samoin pitäisi sen jonninjoutavan horinankin olla, kuten ählämien terroristi-pedofiili-MEGAmurhaaja esiapinankin tappajien kultin. Olla.
KUOLLUT siis.


P.s 4  TE IHAN ITSE, käsittäkää nyt jo herran perkele sentään vittu jumalauta(!!!), LUOTTE sen kauhistelemanne "ääääääärimmäisen OIKEISTON nousun" kääk, mitä tässä nyt on teidän idioottien mielestä joka puolella ja paikassa nousemassa esiin.
Miten teitä ei lainkaan näy HÄVETTÄVÄN nuo potaskapuheenne !? Oletteko lainkaan AJATELLEET että HEI..mitä jos TE olettekin ne SYYLLISET IHAN ITSE ?!?!?! Ei tämä ole käynyt mielessänne ?! Ihan kuten ette näy ymmärtävän että kissa ja neekeri EIVÄT OLE minun tai edes teidän ffs(!) tasoisia olentoja, vaan yksinkertaisempia ja alempia, ja sitä ei muuta 10 MILJARDIAKAAN vuotta yhtäjaksoista "positiivista syrjintää" ja mitä lie "Elämä Nekrulle" aloitteita ja jankutuksia ja julistuksia ja jaarituksia, te VAIN tuhoatte MEIDÄT, "omanne", ja maan jalkojenne alta. Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti