lauantai 29. joulukuuta 2018

2 Järjen Ääntä - Ilotuliteasiassa

http://mikkokarna.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266556-ilotulitteita-ei-tule-kieltaa


https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/89b9174f-dac6-4f7c-904f-f0256ba515c6Ja jumalauta ja KUKAS se siellä taas, aukoo VASTENMIELISTÄ läskiä kusipäistä typerää IIIINNNNNNHOTTAVAA vitun läskiposki-paskanaamaansa !?!?!?! RIIITALAN Munakuono !!! Hei kurja vasuri-sontapääläski; tapa ittes !!!

Vittu voiko paljon vastenmielisempää, ilkeämpää, ilkeämielisempää, marisevampaa, kuvottavampaa, ärsyttävämpää, iljettävämpää läskiä ämmää olla kuin Petteri Riitala !?!?
Vittu se tulisi piestä niin VITUN LUJAA ettei sitä huolittaisi enää edes ensiapuun tai teholle, ja se TIETÄÄ TÄMÄN ITSEKIN. Make no mistake about THAT !
Sitä se ihan KERJÄÄ. SE on sen "se juttu".

Vaikuttaisi ja näyttäisi siltä että se on pusertunut ulos siitä vitun (rumasta ja vastenmielisestä ja valittelevasta) karvaisesta ja inhottavasta vitun  mutanttikarjusta (emostaan) VAIN valittaakseen "Uudessa Kommunistisessa Suomessa" tai "Puheenvuorossa Kommarinmielisille" .....mmm..... Perussuomalaiset nimisestä "Poliittisesta Puolueesta".
Siinä on tuon surkean kurjan katkeran ruman plösön läskipaskan ruuan ja hapen ja veden haaskon koko vituin säälittävä ja ärsyttävä vitun "elämä". HA hahahAH AHAHAah SÄÄLITTÄVÄ vitun epätyyppi. Kuten on KAIKKI, ihan KAIKKI(!), jotka nalkuttaa ja marisee ja valittaa ja vinkuu ja ynisee ja itkee ja mölyää ja mylvii  Persuista. Pitkin nettiä tai Kommunistien Televisiota tai missä vain.
Hankkikaa vitun nahanhaaskot ELÄMÄ ja TEHKÄÄ jotakin, jos OSAISITTE siis, ja lakatkaa elämästä SABOTOIDAKSENNE kaikkien muiden KAIKKI ELÄMÄ !!!!!

Saatanan laiskat paskapäiset ilkeät ja absoluuttisen häikäilemättömän ALHAISET, alkeelliset, perkeleen vitun känniläiset villit ja sadistiset kommariluuserit ja muut koirankullit.


Ja pysykää vitun ilontuhoajat ja sielunviholliset ja sabotöörit ja riidanhaastajat ja räyhähenget ja riivatut perkeleen pikku Perkeleet KAUKANA mm ilotulitteista !
On TÄYSIN PÖYRISTYTTÄVÄÄ jumalauta että tuollaisen apinan asenteen omaavia älykääpiö-öykkärikusipäitä, periaatteesa valkeahkoja MUSLIMEITA, on olemassa ja elää ihan pokkana keskuudessamme ! Jumalauta VITTU mitä saastaa, ja jumalauta VITTU MIKÄ NOLAUS ja häpeä ja ONGELMA suomlannille !!!
Kristus perkele.AATELKAA että  seassamme ON, kaiken tämän ajan, todellakin olut tuollaista saastaa !! Tuollaisia tyyppejä !! NOIN saaaaaaaaaaatanan vitun vaikeita idiootteja.
KUINKA nurinkurista sitä VOI olla olemassa !??! Ai miin........................................onko sille joku raja ?.... vaikka mitä minä siitä välitän, kunhan kysyn. Mutta ompahan jukolauta kusta päässä !!
Ja niitä ÄÄLIÖITÄ on löytynyt yht´äkkiä jostain vitun lattialankkujen alta ja ulkohuussista koiranpaskaa närpeämästä, ainakin 46, 000 kappaletta !! Vitun ylimieliset ääliöt läskipäät jätekasat ja paskaläjät, ynisemään että "muilla ei saa kuuleppa olla hauskaa, sillä mä otin koiran! Näin on kuule! Se on nyt SUNKIN asias ja ongelmas läl läl lää". Juu, iteasiassa; ei muuten o !
Tai ONGELMA se kyllä ON, muttei sen KUULU OLLA minun(kin) ongelmani.


Ja mitä tulee Toisten _____ten  Kieltämiseen tai heiltä / niiltä jonkin "kieltämiseen", nin TEIDÄT ja teidän vitun vaatimuksenne tulisi kieltää, siinä missä kytät ja "lakikin" ja "politiikka" ja koirat kerrostaloissa ja vasurien rumat vaatteet ja aivottomat "aateet" yms. Ja "räppi" !! Jukolauta NIISTÄ olisi ehkä oikeasti SYYTÄ olla huolissaan, mutta NE on "fain" teidän vitun kääpiöiden "mielestä".

Haistakaa vittu.


Samoin MUSLIMIT tulisi KIELTÄÄ !! Totta-vitun-kai ! Ja NEKRUT ! Ja vasurien viikottaiset "mielenosoitukset" ja ikkunoiden rikkomiset yms, ja suomen myyminen EeUulle jne. Mutta nämä OIKEAT ONGELMAT ei näy kiinnostavan KETÄÄN. SEN SIJAAN.....jokin mitä kaikki ainakin ennen odotti(!), mikä tulee KERRAN VUODESSA(!!!!!!!!) ja tuottaa suunnatonta ILOA ja riemua ja maskuliinista nautintoa yms, ja eritoten nuorille pojille jne; SE, on nyt jokin vitun ONGELMA ylipäätään ?!?!

Jumalauta teidät tulisi ruoskia, pakkasella, kuolleeksi.
Te olette Absoluuttista Pahuutta.

ONGELMA on että te ette itse TIEDOSTA sitä. Sellaista se ON; olla paha. Pahat EI pidä ITSE itseään PAHANA.
Miettikää ehkä hetkonen SITÄ !!
Ja PeeÄs: KOIRAT tulisi KIELTÄÄ jos mitään. Ja "koiraihmiset". Ne on pahimmanlaatuista paskasakkia suuri osa.
P.s 2 Yksi syy miksi nämä ääliöt marmattaa tällaisesta EI-ongelmasta ja oikeasti todella kivasta ja hauskasta ja tunnelmasllisesta ja vuoden kohokohta asiasta, on vain se etteivät ne raukat reppanat imbesillit tiedosta ongelmiensa oikeaa SYYTÄ ja LÄHDETTÄ, eli tämä olisi "psykologian" kielellä "väärinkohdistettua vihaa". SIITÄ nämä keskinkertaiset koirantasoiset simpanssi "älyköt" yleensä pauhaa ja vaahtoaa. Ne on niin huvittavan ja inhottavan älykääpiömäisen tyhmiä typeryksiä etteivät edes käsitä saatana SITÄ ===> KENELLE ovat OIKEASTI vihaisia !! HAh hah ahahaaaaaaa.
Ja se on luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuultavasti; vanhemmilleen. Isälleen ihan erityisesti.
Hoitakaa se iskäongelmanne vitun laumaheterojuntit ja LAKATKAA pullistelemasta vitun paskapäät kaikille muille. Vitun rutikuivat Perkeleen torakat.  ÄLKÄÄKÄ ulkoistako vastuutanne niistä VITUN hurtistanne, saatanan likaiset, epähygieeniset, saatanan pellossakasvaneet mulkut moukat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vittu että voi olla HÄVYTÖNTÄ jengiä saatana !!
Vittu ottakaa se VITUN rakkinne ja menkää johonkin "keskelle metsää" missä sekin vitun pallinaama Petteri lymyilee, ja tuijottakaa sen rakkinne pulleita palleja, jollette ole Eläinten Ystävänä niitä hienovaraisesti "leikkauttaneet" ja poistaneet siis, ja kyllästykää yhdessä Petteri Paskaläjän kanssa siellä kurjaan "elämäänne", mutta ÄLKÄÄ lähtekö sanelemaan muille !
Muilla on ehkä vielä jotain valonkipinää elämässään eikä ne halua luovuttaa ja lässähtää kuten te. Vitun mankuvat moukat saatana.

HÄVETKÄÄ !!!


P.s 3 Ja mitä tulee noiden vitun inhottajien ja ankeuttajien "argumentteihin" ilotulitteita vastaan... ne on jo jotain niin puupäisen paska-aivoisen ajattelemattoman tyhmää, että kelpaisivat hädintuskin edes "Vihreiden Hallitusohjelmaksi" !! Jumalauta jos puhutaan TY-HY-MYYDESTÄ !!!Kuten nyt NÄETTE jo toivottavasti KAIKKI, edes "normaalit", idiootit; KAIKEN "vasemmistolaisuuden" OIKEA TAVOITE ja MOTIIVI on TISMALLEEN TÄSMÄLLEEN 100 % SAMA kuin "rikollistenkin" eli täysin kilometrien päästä HAVAITTAVISSAOLEVIEN vitun VASTENMIELISTEN  poikkeamien eli MUTANTTIENKIN, se AINOA motiivi ihan KAIKKEEN; ne haluaa VAIN ===> "kostaa oman syntymänsä kaikille muille".

Ei OLE   M I T Ä Ä N   MUUTA motiivia ja syytä. KAIKKI muu kumpuaa tuosta. Ja nyt kun TIEDÄT tuon, ja se ON noin, tiedät asiasta KAIKEN. Millään muulla EI. OLE. MITÄÄN. VÄLIÄ.
Se on pelkkää paskanjauhamista ja ajanpeluuta ja harhauttelua ja väljähtänyttä kusipäistä häikäilemätöntä öykkäriroskaa ja sen sellaista "tuulen puhaltamista yläpäästään" jos hienosti sanotaan, Da Vinciä siteeraten.

Ja tuo siteeraus mutanttien motiivista on muistaakseni "katuviisauden / itsepuolustuksen" yhdeltä "gurulta" eli "Peyton Quinn"ilta.Ilotulitekaupoille !!
(Hommasin jo vähän jotakin).


P.s 4 Täytyy muuten kattella jos näkisin jotain "koiraihmisiä" ja niitä niiden VITUN VITUN VITUN helvetin SAATANAN perkeleen, haisevia(!), VITUN PASKARAKKEJA !! AHAHahahahahaha, voisin "ihan vahingossa" AMPUA PÄIN ! Saatanan kenopäät perkele.
P.s 5 Tsihuahua on ihan jees, se on niin hauska miniatyyrinen heppu, ettei siitä voi olla tykkäämättä, ainakin jos sen näkee ohimennen ja sillä on joku hauska pieni vaatekin. Mutta yleensä "koiraihmisillä" ei ole niin paljon MAKUA että ymmärtäisivät ottaa juuri jonkun tuollaisen näppärän mikrokoiran, vaan ottavat jonkun vitun ultratylsän ja supermauttoman, ruman läähättävän-haisevan, vitun muodottoman Perkeleen perhandilaisen tai jonkin vitun tylsyyden tiivistymän eli "kultaisen noutajan" tai jonkin muun "hei katsokaa minua! minä sopeudun ja olen ihan yhtä laimean platku ja hajuton ja mauton ja mitätön ja alistuva ja persoonaton persereikä kuin te Kaikki Muutkin!" hypertylsän karvaisen typerän vitun tollon.
Joka on yhtä hyödytön ja tyhmä kui vasuri; se vain syö muiden kustannuksella ja paskoo ja makaa ja välillä aukoo TURHAAN typerää aivotonta turpaansa. Siinä kaikki. Sama kuin nekrutkin yms.
Jotka muuten, ohimennen sanottakoon samalla, näyttää sangen usein juurikin mopsilta !
Jaa niin ja koirat siis myös, kuten vasuritkin, välillä myös kusee ! Unohdin miltei ! HA hahahaaha, mutta se pitää erikseen "lenkittää" toisin kuin vasuri, joka vain "laskee alleen" tai johonkin vitun porttikongiin tai puistoon, mieluiten siistiin ja uuteen jonkinlaiseen kaupunkien keskustoissa olevaan puistoon. Ehkä joku naarasvasurin rumilus näkee sieltä tunkkaisen likaisen villamyssynsä lomasta vahingossa pienen vilauksen pienestä kullintapaisen tyngästäkin !?!? Ehkä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti