sunnuntai 30. joulukuuta 2018

2 juttua ja vähän päälle

Feisbuukin tuliaisia taas.
Lentokenttien ihmistenkopeloijia ^ jotka on pidätetty ITSE, sittemin vuoden 2003 ...yli 400 !!!

TERRORISTIEN määrä joita NUO ^ on pyytäneet, joita VARTEN ne ihmisiä kopeloi ja tsiigailee alasti ja muutoin häiritsee ja nöyryyttää kuten KAIKKI kytän versiot...mmm.. NOLLA !

HAHA AHAHAHAHAHAaAAaaa !!! SIINÄ on "hallinnon" ja kyttien HYÖDYLLISYYS ja TOIMIVUUS yms pähkinänkuoressa !

Alatteko te jo käsittää MITÄ on oikeasti molemmat ON ?!?!?!?!?!?!?!?

^ No.. mutta jukolauta WAU !!!  Kiitos !! Pitää kai sanoa. Voisiko tuota enää SELVEMMÄKSI tehdäkään ?!....
.ei kai.

Naisten Marssi ☭  peruttu johtuen häkellyttävän suuresta VALKOISTEN ämmien / osanottajien määrästä !

HahA HAHAHAHAHAHAaaaaaaaa.


*


Sitten oli jokin kuva / juttu mitä nyt en tähän ottanut, mutta siinä oli jotain noita Amerikan "poliitikoita" ja kuvassa luki että kyseiset mulkut ja KOKO vasemmisto ja muut häiriköivät riivatut, demonien ja noitien asuttamat ilkiöt imbesillit, "varoitteli" Trumpista ja haukkui sitä jo etukäteen, siksi että "se aloittaa uusia sotia! Ni! Kuule!" ja NYT ?
No NYT ne moittii ja valittaa ja itkee ja raivoaa sitä että Trump ON JO LOPETTANUT ainakin 2 sotaa !! AHAH Aahaahahahaaaaaaaaaa, ja lopettaneet kaikki muutkin. Ja siis TRUMP oli se joka LOPETTI vasta NYT(!!!!!) Koreoiden sodan ja palautti sieltä Amerikkalaisten soldaattien ruumiit !! "poliitikot" ei saaneet 70 vuoteen !!!!!!!!! SEITTEMÄÄNKYTÄ VUOTEEN !! Jumalauta ja vittu; MITÄÄN AIKAAN !!  Mutta YKSI  EI-poliitikko eli BISNESmies sai. Tuosta vain. Suitsait.

Niitä demoneita ärsyttää suunnattomasti, kuten kaikkia nilviäisiä AINA, se että joku uskaltaa ja pystyy ja kykenee.... Niin. Siinä se. Uskaltaa ja pystyy ja kykenee... mm nousemaan heidän tauottoman panettelunsa ja valittamisensa ja laatimiensa "sääntöjen" ja "lakien" ja kaaaaiken muunkin ESTELYN ja hidastelun ja kampituksen alta ja silti kykenee vielä perkele, ylivertainen(!) -EEEI! vaan Etuoikeutettu nääx!- nousemaan voittoon ja tulemaan ITSE, omillaan, EI kollektiivin rahoilla, toimeen.
Trump ON tuolainen hahmo. SE niitä vituttaa.
Trumpista on NOUSEMAAN. LAUMAN. YLLE.   SE sapettaa  simpanssiksijääneitä kurjia rumiluksia ja muita hyödyttömiä-haitallisia luusereita niin maan Perkeleesti.Trump ärsyttää ja turhauttaa ja pelottaakin, kaikkia maailman "Timo Harakan" näköisiä vitun Marxistisia inhottavia luuserinkuvatuksia ja pelkureita, joista ITSESTÄÄN ei ole kertakaikkiaan YHTÄÄN. MIHINKÄÄN. Kuten koulukiusaajista, ja joiden täytyy SIKSI yrittää vain kertakaikkiaan kampata kaikki meidät joissa ON.......Jumalan Voima niinsanotusti ja myös kirjaimellisesti.
Ja kamppaamalla meitä, kampitatte ITSENNEKIN ja KAIKKIEN "yhteisen menestyksen".
jollette käsitä, niin ajatelkaa maailma ILMAN Da Vinciä ja hehkulampun keksijää / Teslaa ja sitä joka keksi vessapaperin ja tulen ja pyörän. SEN tason MENETYKSESTÄ on nyt kyse.
Mutta hei; onhan se TÄRKEETÄ herran perkele, että TE, hyödyttömät simpanssit, saatte olla ESILLÄ ja NÄKYVILLÄ ja syyä vähän pullia ja viinereitä ja juoda kahvetta ja Jaffaa, ja käydä kauheen tärkeissä kokouksissa - istuskelemassa, kuvottavan läskin hiivaisen vitun vittunne ja miehykset sen kuvottavan plösömursun rättiperseenne päällä, ja sitten sanella sen jäljiltä kaikille HYÖDYLLISILLE miten tehdään ja miten EI ! Ni !

Teidät tulisi vain tiputtaa kylmästi kyydistä, enkä ymmärrä MIKSI ihan tarkalleenottaen näin EI OLE -vielä- käynyt.
Ilmeisesti olette sangen menestyksekkäästi, kussakin "maassa" eli vankilassa, onnistuneet VAKUUTTAMAAN hoi Polloin että te olette jotenkin tarvittavia ja hyödyllisiä kirppuja ja täitä ja loisia ja iilimatoja. Mutta hei; MINÄ TIEDÄN TOTUUDEN ! Ja näin EI OLE !!!!


Teillä ja kytillä on TÄHÄN MENNESSÄ ollut planeetan HISTORIAN  PARAS(!!) "juttu" meneillään ! Ihan köykäisesti ! Keeeeevyesti. Tie on ollut, kaksin, kevyt kulkea.
Mutta toivotaan että myös kaikki PAHA loppuu aikanaan.

(Siihen myös tämä Blogi tähtää.)

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti