torstai 20. joulukuuta 2018

Deiv Kädin video Suomlannin TeeVeestä

https://www.youtube.com/watch?v=4gTpEKhmNZwSiinä se nyt on ^. Se Deiv Käd. Iroonista kyllä.

Ja niin, NIIIIIIN, vitun "kringe" suomlantilaissarja että täytyi ihan siksi tulla tämä juttu tänne laatimaan !
Jumalauta alkoi ottaa ihan niskasta ! Tuo on niin kiusaannuttavaa ja kiusallista, eli suomlanniksi "Cringeä", että se ottaa minua selkäpiistä ja kylmäävästi ! Ai jumalauta NAURETTAVAA !!! NAAAAAURETTAVAAAAAAAAAAAAAAA !!
HAHAhaaa. Vitun JUNTIT !

Siellä menevät kuin koirat, Haliwuudin perässä, ja sitten tuo tympeän tosikko "ttu mollaan khuulei!" asenne ja maailmankuva suodattuu pitkin todellisuutta ja "yhteiskuntaa" ja kyttiä aletaan ihailla ja kytäksi pyritään jne, koska ; kyttiä on oikeassa TV-sarjassakin !
Ja kaikenlaisia kamera ja ääni -tehosteita ja siiiiirr---TYMIÄ! ja...yht-----äkkisiä...TOTEAMUKSIA.... pfiiuuuummm *äänet uppoaa "sub" kategoriaan*... mmmppfhh..


Vittu rauhottukaa ny hei ! Ihan oikeesti sitten jo.


Siellä on seassa jopa se Kari ..tai mikä se oli, se pieni kuminaamainen heppu siitä Napapiirin Tollot leffasarjasta.
Ja ihan oikeasti Englantiapuhuviakin hahmoja !! Hoh-hoijaa, jumalauta ! NYT ollaan päästy piireihin !!!!

E N G L A N T I A !!!!!

Tajuuttekste ees !!!?!!? Vittu OIKEAA Englantia ! Ihan oikeesti !! OIIIKEEESTI !! IIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!


Näytetään välillä kyttiä selästä, missä lukee "khuulisti" "Poliisi" vaikka siinä voisi ihan yhtä hyvin lukea "Sosiopaattinen Iskän Pikku Lautapäädorka" tjns... ja välillä näytetään VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALTAVIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Lapinmaisemia ja jotain puroakin vähän, on autoja ja on mopoja ja on jopa lumikelkkaa ja poroa ja kissaa ja koiraa ja kaikkea mikä on ollut arkipäivää JOKA päivä anglosfäärissä, viimeiset ...tai no; sittemmin kameran ja elokuvan keksimisen.
On ruumis...uuuuUUU...big fakin diil ! Ja on lunta ja nainen huolestuneen näköisenä...ja on...kelmu sairaalassa terveen ja tartunnansaaneen välillä ja on...mitä lie vitun kulahtanutta vetelää vätysmäistä mielikuvituksetonta kissanpaskaa ja koiransontaa ja kommariroskaa ja kuminaamaista ilveilyä. HAISTAKAA VITTU !

Siinä minun arvosteluni jo NYT !! Saitte sen ihan etukäteen.

Lahjattomat mäntit ja typerät vitun tollot.

Pysykää vain lestissänne ja kuvatkaa sitä vitun Hissukkaa kalassa.


P.s Annan teille nyt ILMAISEN vinkin !!! Planeetan lahjakkain hahmo neuvoo nyt anonyymina ja ilmaiseksi, KAIKKIA teitä keskinkertaisia lahjattomia mitättömiä mänttejä !
- Tässä tämä on: jos haluatte tuon komedianne, mikä se kai on...tai en tiä MIKÄ sen on tarkoitus oikeastaan olla, olevan edes marginaalisesti hauska, niin tuo TAUTI mikä siinä mainitaan, ja mikä leviää Ivalosta aina Stadiinkin, tai jopa kai Hankoonkin saakka, niin nin sen tulisi olla "Marxismi" tai "EUismi" tai "Monikultturismi" tai "Suvaitsevaisuus" tai mikä vain näistä. SE olisi jo JOTAIN. Ja siinä olisi jo vähän munaa yms !!!


"Sori, sut on pakko eristää; sullon kommunismi!" HHAHAHAH AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Aivan huippua !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti