torstai 13. joulukuuta 2018

Feisbuukin Tuliaisia !

Heheheheeiii !! hipheii !! JA rommia pulloon jne.

Käväisin tuijottelemassa salaa Toisten Ihmisten Feisbuuktilejä, ja siellä on myös minun "lempiblogaajani" joka on suuuuuuureksi harmikseni siirtynyt "blogaamisesta" buukkiin, johon minä en varsinaisesti itse kuulu, joten jään paitsi KAIKESTA, ja se on koko planeetan järisyttävin kirjoittaja ihan "händs daun" ja HAUSKIN !!! Sen jokainen kommenttikin muiden teksteissä on kuin uusi luku raamattuun tjns...ai miin; melko vitun ällistyttävä vanha äijänkäppänä !
Kaikkein vanhimmilla ja lukeneimmilla Prätkähiirillä saattaisi olla haapea ylimalkainen käsitys kenestä on kyse... mutta kuitenkin. Katsoin yhtä sen kaveria ja se oli onneksi ottanut omaan "seinäänsä" USEITA ja useita tuon tyypin kirjoituksia, joita se näemmä saa lainata ja julkaista vaikka esim Feisbuuk potkii tuon lempparini sieltä aina tasaisin väliajoin ulos, jolloin se SAATTAA jos hyvin käy, palata hetkeksi blogiinsa ja antaa palaa siellä (MIKÄÄN ei vedä vertoja sen blogeille ! Hädistuskin minäkään, enkä vedäkään kyllä tässä muodossa!) ...niin nin siellä oli sen uusia juttuja lainattuna ja kommentteja ja sitten minä "löysin" eli siinä seinällä oli ja minä OTIN(!), omin luvin ja ihan pokkana, tällaisia sen sen kaiffarin julkaisemia "julkaisuita" tai mitä nämä nyt on.

Tässä on nyt  jotain !


^ !! :) hahah h aAHAHAHAHAHAAA !! VITTU ! MIKÄ !! IDIOOTTI !!


^ Jonkun tuollaisen alkuperäinen "postaus" käsittääkseni, joten sisällytin nimen. En tiedä kuka tai mikä se on, mutta mikä kuva ! Tein siitä alle suomennoksen.

Aattelin että nuo on ihan hyviä sisällyttää tähänkin, Suomen Räikeästi Parhaaseen ja Merkittävimpään Blogiin.Sain itsekin taas jonkun verran "oppia" kun luin vain tuon lempparini pelkkiä kommentteja, ja kylmääkin kyytiä osittain (se mm haukkui yhden akan joka siihen änki selittämään asioita "illuminatilla" hahahaa) jne, mutta yksi kommenttinsa sisälsi selkeän viestin joka kannattaa laittaa mieleen ja tarkkailla tilannetta, Amerikassa on siis julistettu joku vitun biisi pannaan kun se on loukannut sitä pedofiilidemoni-epä-jumalaa, hän vain sanoi että sen(kin)  (pannan) OIKEA tarkoitus on vain yksinkertaisesti poistaa joulu ja kaikki siihen liittyvä koko Läntiseltä pallonpuoliskolta.

Aamen.


Ja samalla sanon, kun unohdin ottaa siitä kuvankaappauksen, että se joku Amerikkalainen muija mikä laittaa aina Y.K:n koiranpaskakommarit lakoon avaamalla suunsa, joka ei ole edes rumakaan, niin nin se oli saanut sanottua että "Y.K" on pelkkä humpuukijärjestö ja puolueellinen ja muslimien johtama jne ! TUO olisi kannattanut EHKÄ TIEDOSTAA ennenkuin lähti Afrikkaan sopimaan minun ja suomalaisten YLI kävellen mitään kenenkään kanssa mistään.

Vitun koirat.

YK = MUSLIMIEN Jihadistinen etujärjestö ja Globaalikommunistien Nyrkki Vapaata Maailmaa Vastaan. Tämä on HYVIN yksinkertaista.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti