sunnuntai 30. joulukuuta 2018

& viiiieläkin jumalauta ilotulitteista !

MIKÄ VITUN VYÖRYTYS TÄMÄKIN TAAS ON, SAATANAN PASKAPÄÄT JUNTITI LAPAMADOT !?!??Hei iltalehti; EHKÄ teidän "toimitukseenne" on soluttautunut / pesiytynyt joku "resident" kommari, joku hauskuuden ja vapauden ja itsestäänselvyyden ja ilon yms vihollinen ?! Jonka AINUT tehtävä tässä elämässään on vain latistaa muidenkin elämänkokemisen mahdollisuudet ihan absoluuttiseeen minimiin, mihin kytät ja "lait" ja "poliitikot & byrokraatitkin" pyrkivät kaikki yhteistuumin.
EHKÄ ?!?!

E H KÄ ?!?!?!
HEI ??!


EHKÄ HEI ?!!?

Vai miten SELITÄTTE tämän, että alatte yht´äkkiä ja ihan yöstä ryöpytä ja vyöryttää sekalaista kusipäistä ankeuttavaa vitun sontaa, ja leikitte sitten olevanne jollakin Tärkeällä ja Hyvällä Asialla ?
VAIN  juutalaiset / kommunistit eli Saatanan lapset, tekee niin. ESINTYVÄT, todella heikkomieliselle yleisölle, jonain, mutta OVAT jotain ihan muuta.


Missä vitun vaiheessa suomeen(kin) on pesiytynyt tuollainen vitun tunkkaisten harmaavarpusten ankea paskajoukko ? Jonka ainoa tarkoitus on sama kuin "politiikankin" eli ESTÄÄ ELÄMÄ ja vauraus ja hauskuus ja VAPAUS ja menestys ja edistys ja kaikilta kaikki.

VITTU että te voitte olla jumalauta kurjia ! Ankeita ! Naurettavia ! Ylimielisiä ja omahyväisiä sellaiseen extenttiin että sitä on mahdoton ulkopuolisen ihan täysin käsittää.


Hei, vitun paskareikä paviaani persereikä ja mato, hei, jos SINUA ahdistaa jokin; se EI tarkoita että se ahdistaa Kaikkia Muitakin ja että sen PITÄISI.
Jos SINÄ et tykkää jostain; se EI OIKEUTA sinua lähtemään millekään vitun Ilon ja Vapauden Vastaiselle Jihadille  saatanan kyrvänaivoinen kusipää !!!!
Paina ny jo vittu lanttuus saatana !!


Ja jos pelkäätte että MUSLIMIT käyttäisi tulitteita jotenkin väärin niin hei, EEEEHHKÄ tulisi kieltää ====> MUSLIMIT ?!?!?

E H KÄ !?!?


HEI ?!?!
HEI EHKÄ !?!?!!
Muslimit !?!Kieltää !?!?!?!


PYSYKÄÄ vitun mankuvat Marxistit vitun KAUKANA ilotulitteista !! Ja ILOSTA ylipäänsä. Mädäntykää sinne vitun tunkkaiseen harmaaseen Neuvostovirastonne Kellariin missä noita idiootteja älähdyksiänne jaatte koko vitun maan ja Kansan silmille !!! Saatanan ällötävät turhanpäiväiset vätykset ja vitun apinat.

Ei tule onnistumaan tämäkään Kampanjanne ! Eikä alkoholin & tupakan vastainenkaan, Hitlerhän sitä jo kokeili ja hei; finuiitit kittaa kaljaa siinä missä ennenkin. Minulle se on ihan yx lysti, kuten sen tulisi olla sinullekin, toisin kuin näemmä LUULET ja Helsinkiläisiskäsi ja äitikin kai, on sinulle valehdelleet; sinä ET OLE Maailman Napa etkä edes TÄRKEÄ, vaan ÄRSYTTÄVÄ ja yhdentekevä ja HAITALLINEN Marxilainen vitun iljettävä, moraaliton, sieluton, alhainen vitun perseenreikäjuntti nilkki.
Kiitti.P.s ihan sama vaikka Julistaisittekin Ilmoille RAKETTIKIELLON !!! Jne, ja joka on "lainvoimainen" ja mitä muuta taikasanoja te Muurari-Marxistit paskasedät ja virtsatdit keksittekään; minähän MENEN tuonne ulos ja AMMUN NE !!! Ju kän bet joor fakin ääs !
Ja käytänkin itse asiassa nyt tilaisuuden hyväkseni ja Julistan TEIDÄT ja teidän valtanne ja "politiikan" ANKARASTI KIELLETYKSI !!

Änd ai duu miin ANKARASTI !!

Tämä kielto on TODELLISUUDEN VOIMAINEN ja ikuinen ja PÄTEVÄ, ja sitä valvon paitsi minä, sitä valvoo Jumala ja "Tao". 

Se on olemassa jo luonnostaan, ja siitä te ette rimpuile irti milloinkaan mitenkään.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti