maanantai 10. joulukuuta 2018

Halla-Aho vs Heinäpää

https://www.youtube.com/watch?v=tBWFFEd3xWE


Katsoin tuossa taannoin tuollaisenkin. ^^
Melko koomista ja vaivaannuttavaakin tsiigata, mutta ihan positiivisen siedettävää ja hauskaakin.
Heinäluoman heinäaivoinen heinäpää puhuu puuta-heinää ja pyörittelee ja availee pyöreitä läskinsilmiään ikäänkuin olisi pytyllä "ponnistelemassa" ja yrittää kaikin typerin ja häpeättömin ja alhaisin keinoin saada juttua jotenkin haltuunsa. Muttei se saa, Halla-Ahon ei tarvitsisi edes puhua noissa haastatteluissa ja se voittaisi ne, sen täytyy vain muistuttaa ihmisiä olemassaolostaan ja ihmiset muistavat.
Jopa tyhmät.
Siksi ne siitä niin tuohtuvat.

"Eivät ihmiset valheista suutu, vaan totuudesta".


Ja kuten joku kommentoikin, tuo on melko nauratavaa ja toistuu AINA, kuinka Hallis joutuu pyörittelemään itse aina silmiään ja huokailemaan ja olemaan totaalisen tympääntynyt noiden ääliöiden kanssa jankatessaan. SAAAAAMASTA vitun asiasta ja kooooooko ajan, asiasta jonka kissakin ymmärtäisi kun sille kertoo sen YHDEN kerran. Kissakin sanoisi että tämä ns "maahanmuutto" on KUOLEMA kohdemaalle ja pahansuopien kommarien TAHALLINEN suunnitelma ja se tulee mitätöidä ja torpata ja lopettaa HETI ! Miau...anna tonnikalaa.

Niin se sanoisi.

Mutta tuon haastattelun perusteella ilmassa ON jo jotain toivon pieniä kipinöitä tämänkin suhteen ! EHKÄ jossain vaiheessa saattaa tulla jokin järkiintymisen ohikiitävä ja miniatyyrinen ja salattu hetki ?!! Jolloin "poliitikot" uskaltautuu kuoristaan ja roskakoreistaan ja mattoin alta työntämään sen typerän kumisen kuulapäänsä esiin ja tunnustamaan hetken ajan todellisuuden todellisuuden, mutta... no..ehkä.

Ja tässä on ihan jees kirjoitus:  Rofessorin Kirjootus


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti