maanantai 17. joulukuuta 2018

Linxu hävittäjähankinnoista ja oma kommentti

Linkki <===


Tuo on muuten oikein hyvä juttu, hyvä "pointti", hyvin sanottu. Ei noita välttämättä TARVITSE noin montaa. Ja vielä parempi huomio on tuolla kommenteissa tuo melko itsestäänselvyyskin nykyään, eli että miksei hommata hävittäjien sijaan tai vähintään niiden lisäksi, niitä luotain-aluksia mitä ne nyt.. oli ... mitä kaikki näyttää kutsuvan yhdellä tai toisella ymmärtämättömän kömpelöllä nimellä, "drone" tarkoittaa luotainta, joten sana jota haette on "luotain", ja sitähän ne alukset TEKEE, ne menee yksin ympäriinsä ja luotaa kaikkea, niin nin NIITÄ jos hommaisi ja ilmatorjuntaohjusta sunmuuta.

Ja kuningasidea lienee tuo että samalla hynällä HALVEMPIA ja enemmän !! Se on niin itsestäänselvää ja vielä jos työllistäisi SUOMALAISIA SUOMESSA niin MITÄ jumalauta siinä on MIETITTÄVÄÄ ?!?!
Tällaisina hetkinä, kun tuollaista lukee, tulen aina todella turhautuneeksi suomen suhteen, sillä täällä ei vain TEHDÄ itse mitään, eikä mihinkään USKOTA vaan mangutaan ja odotetaan että valtio hoitaa kaiken.
Amerikkalaiset RAKENTAISI ITSE niitä vaikka heinäladossa par´aikaa, eikä jankuttelisi että pitää OSTAA jostakin planeetan toiselta puolen.


Ja mitä tulee tuohon yhteen kommenttiin joka lieni vitsi, että "ostetaan pelkät kuoret..." ja pelotellaan niitä kentille ripottelemalla vihulaista, se ei ole itse asiassa lainkaan oikeasti tyhmä idea, ja sitähän jo TEHTIIN toisessa maailmansodassa. Ne oli muistaakseni puisia hämäyskoneita, mutta tuo on JOTAKIN. Ei ollenkaan pöllömpi ajatus mahdollisen  Wanhan Ajan Sodan tapauksessa !


Lopuksi vielä henkilökohtainen älähdys, tai mikä tämä lie, mutta haluan vain sanoa niille jotka tällaisia asioita siellä pyörittelee ja hankkii ja ideoi jne, että jos elätte maailmassa jossa Suomlanti todennäköisesti joutuu vielä sen täsmälleen SAMANlaisen muinaisen SODAN / hyökkäyksen kohteeksi, niin paitsi että olette melko pienimielisiä, joskin "ei vara venettä kaada", niin nin  suosittelisin ymmärtämään kuten muutkin on kyllä jo sanoneet, KAAAAIIKKIEN mahdollisten radio ja kauko -ohjattavien ja miehittämättömien ja itse itseäänohjaavien vekottimien sekä ostamista että itse RAKENTAMISTA ja keksimistä. Niitä KANNATTAA olla varastossa.
Ne on kuten miinatkin, ja pommit tietenkin ym, niitä ainoita tapoja säästää IHMISIÄ ja sikäli siis "miesvahvuutta" / sotilaita jne.

Pelkästään jo nuo nykyajan kaikkialla(?)läsnäolevat minikopterit millä ne hullut kuvailee siellä pilvenpiirtäjien katoillakin keikkumistaan, nin kuvitelkaa miten saatanan mahtava ja hyödyllinen se olisi ja olisi meidän sotilaille OLLUT(!), kun siihen teippaa (ja teippi RIITTÄÄ!) jonkun vitun pommin ja yksinkertaisesti lentää sen yhden suunnan lipulla johonkin vihollisen äijärykelmään !!! Se on sitä mitä Suomi nimenomaan TARVITSEE jollette tätä käsitä ilman minua, eli "sissisota". Suomi on nimenomaan SIITÄ ensi-sijassa riippuvainen, kuten kai opittekin siitä Talvisodasta yms ?
Mikä lienee melko selvääkin jos kyseinen vihollinen tulisi....mm....idästä. Niitä on nääks MILJOONIA enemmän, itseasiassa noin 140 miljoonaa enemmän.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti