torstai 13. joulukuuta 2018

Iltalehti vs Maalaisjärki ja Trump
"Nii hei!! Kuuliksä iskä !!? Oranssi Mies sitä ja Oranssi Mies tätä !!"

Tajuatteko te iltalehdessä enää itsekään omaa vitun tolloa typeryyttänne ?!!? Vai ollaanko sielläkin ihan totaalisesti ja syvällä takapuolessa ja suolessa ja ulapalla ja jossain vitun horroksessa tai horkassa tai missä lie !??!

Vittu SAATANAN TALIAIVOT tuo mitä tuossa mangutte ^ on kuin sanoisi että "Naapurin Pasi on ihan ty-hy-mä, nii-i..koska nin, se ..nin...nin se sanoo että jos ei osaa vaik nin uida, niin ettei sitten pidä mennä veteen ...ja näin... ja se sanoo myöskin että niin jos sun maassa ei olis muslimeita ja näin, nin ne ei vois leikata sun ja sun äitin ja sun kissan päätä, nin, irti ...."

Ju dount fakin sei !!!!!?Hei ! Luupäät; TOTTA-vitun-KAI Trump "käyttää _____ ammuskelua(!!!!) perusteena" !!! Ai miin: TOTTA VITUN KAI tottakai !! Saatanan käärmeaivoiset typerät vitun muulinpaskantamat kommarin myyrät. Jumalauta vittu ja saatana.

TEIDÄN "ratkaisunne" luultavasti olisi inhimillisempi, se olisi; "..mmm...emmätiä...otetaan vaan vaik aluksi tollanen 20 miljoonaa ääääärimmäisen tyhmää ja likaista ählämiurosta tänne ja vaikka aseistetaankin ne ja näin, ei ne kuitenkaan niitä käytä, ei niin pitäisi tapahtua, joten niin ei tapahdu, ja sitten vaan annetaan lapsille suomessa paitsi Asennekasvatusta ☭ niin myös luotiliivit ja armeijan vanhoja kypäriä sikäli kun riittää ja näin..."  ...hei; AMPUKAA ITE ITTENNE !!

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti